aman ne güzel olmuş burası, herkes gelmiş :) göknurcum, saol cnm, sen merak etmişndir zaten ama biliyormuşsun da :)
özluur, senle daha önce konuşmuştuk hatırlarsan, ama bi daha göremedim seni buralarda... alışmakta çok zorlanıcaksın maraşa, ama insan sevince naparsın...
sibelcim, muğlayı sel götürüyor, en çok yağış alan ildir muğla, suyu seli eksik olmaz, azcık da soğuk, maraştan daha soğuk zaten...herkes muğlayı sıcak sanıyor ama rakımı yüksek ve dağlıktır, ondan.
dilekcimama ben gelene kadar biter yağmaz...
ben senin yerine de oynadım tatlım sen üzülme emii
merhaba kızlar...
ayşegülcük nasılsın cnm ohhhh ne güzel memlekttesin tadını çıkar bolca yağmur varmış ben çok severim yağmuru bugün burdada fena yağmur vardı sonra kara çevirdi çok güzel görünüyodu dışarısı
sibelcim kaynana geliyomuş gözünaydın![]()
göknurcum dilekcim sizlerde iyisinizdir inşallah...
özluur hoşgeldin aramıza inşallah seversin maraşı ve çabuk alışırsın göknura sormak lazım oraya gelin gitti bi süre orda yaşadı gerçi duramadı geldi konyaya geri![]()
saol canım yuvarlanıp gidiyom iştee :106:
sibelcm, gerçektn göksunla maraşın iklimi farklıdır ama yine de boluyla yarışabilir mi bilmem :) yazın bile soğuk olduğunu duyuyorum, en yakın arkadaşımın eşi göksunlu de gittiklernde anlatır hep. kaynana da geliyor, gözünaydın , iyi geçer inş görüşmeniz.
göknurcum, dikkat et cnm arabayla siste falan, hem de buz vardır kar sonrası, iyi sür, gerçi dikkatlisindir :)
burçin, iyi yolculuklar cnm, ben de antepten binmiştm bi keresinde izmire. hem de iyi tatiller...
melihacıkkk, çoook yağmur var burda, konyada kar varsa o zaman dönüşte durur bi özlem gideririrm :)))
pt_ant, selamlar, iyisin sen de umarım :)
dilekcim, sana da merabalar![]()
burçin sen hala gitmedinmi şekerim.:)ayşegül dönmek üzere tatilden :))))))hayırlı rötarsız uçuşların olsun :)iyi tatiller canım.
dilekcim geçmiş olsun sanada.bende bugün emara girdim bel ve boyun için.bakalım sonuçlar nasıl olacak.benm fıtık soğuk havalarda azıyor maşallaah :)
geçmiş olsun canımm aman dikkatet kendine zorlama belini boynunu inş iyi çıkar emar sonucun...