Kahramanmaras///46

özlurcum bende çok beğendim çeyizlerini.güle güle kullanırsın inşl.Her sene yeni modeller bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler :)))))))
mel,ha ve burçin Allah acil şifa versin inşl kısa sürede atlatırlar.çocukların hasta olması çok köt ü .yazık hemen yıkılıyorlar.bir masumluk üzerinde.onlar bir hasta oluyor onların sıkıntısından büyükler kaç kez hasta oluyor.
ayşegül hanım siz nasılsınız bakalım.Azcık bulantıların geçmiş .geçmesede sorun değil kalp atışı eli kolu görülmüş ya anneyi boşver bulansın azcık :))))şimdi böyle seni hiç düşünmüyorum ama kusura bakma :)))))))))bugün adetimde son günümdü.eğer olmasaydım hemen topiğe girip ahanda bende tutturdum dicektimkiiiiiii aaa gelivermiş :))))))hayırlısı artık başka bir aya kaldı :)
herkese iyi bir gün başlangıcı diliyim ve hemen yatıyım kocam hadiiiiiii diye bağırmaya başladı :)

günaydın kızlar

burçincim nasıl oldu kaan yiğit yine sabaha kadar ateşler içinde yandı gece 3 de duşa soktuk şimdi biraz daha iyi şükür

göknurcum inşallah senden de haberleri alır seviniriz burdan tabi burçin ve bende hayırlısıyla haber verebiliriz.. cnm yiğit daha iyi gece ateşliydide şimdi iyi bu seferde ben fena grip oldum yerimden kalkamıyorum ama yinede yiğit hasta olmasa benimki hiç önemli diil

ayşegülcüm sen nasılsın bebiş nasıl??

sibelcim ve özlurcum sizler nasılsınız??

günaydın bayanlar...

haftaya rüzgarlı,soğuk,kapalı bir havayla başlamak hiç iyi olmadı ama....

melihacım üzüldüm ya,yiğit yarına daha iyi olur inşallah.Kağan ilk günlere nazaran epey iyi ama yine de atlatamadı tabii.Çarşambaya kadar düzelir inşallah,böyle bakıcıya bırakmak da istemiyorum.

göknurcum senden ve kendimden ümidi kestim gibi,hayırlısı.Bu ay kesin ben de hasta olacağım,çünkü eşim bir haftadır hastaydı,sonra oğlum.Öbür aya kaldı ümitlerim.

ayşegülcüm sen nasılsın,bebiş nasıl?

ayy meliha ablacım çok geçmişş olsunn buraya yine kar geldi bu hafta hep yagcakıs sanırımm
sıkıldımmm artık kapalı havadann yaa :26:
iyiyimm ben allaha şükürr çalışıyoruzz durmadan bakalımmm dikkat et kendinee ablacımmm

göknurcum, ben de kendimi düşünmesem olur yani :) bi sorun çıkmasın da diyorm, ben gider gelirim kontrole sık sık, günde 8 kez şekerimi ölçmek zorundayım, parmakcıklarım delik deşik oldu gece 12 ve 3te de kalkıp ölçmem gerek...bayağıdır ölçmüyorum, dikkat edemiyorum çok...çok zor işmiş bu, hele benim gibi hasta biri için kat kat zor...

burçin ve meliha, bebiş iyidir inşallah valla, 1 ay dr gelmene gerk yok,arada istediğin zaman gelebilirsin demişti ama içim rahat değil hiç, acaba kalp atışları durdu mu diye her an içimden geçiriyorum,diyabetiklerde son haftaya kadar kalp atışı durma riski var çünkü. bunun bi çaresi yok mu ya? aile merkezlerinde ultrason falan yok değil mi? öyle olsa yol üstü hemen gider baktırırdım, içim de rahat olurdu...

ayşegül abla sen seker hastası falanmısın ?:26:
arı allah korusun bebeğini yaa içinden geçirme öyle şeylerr inş sağlıcaklaa doğar

evet sibelcim, 8 yıldır diyabet hastasıyım... diğer her şeyine alıştım da bu durm yeni benim için, korklarım ondan :))) inşallah dediğin gibi olur sağ salim :)

cnm çok saol inşallah kaanda senin yanındayken atlatır.. bebişden de tamamen ümidinide kesme cnm mevlam nelere kadir dur bakalım

teşekkür ederim sibelcim inşallah atlatıyoruz yavaş yavaş...

cnm öyle bi risk varsa bence sık sık git muayeneye Allah korusun inşallah bişi olmaz ama yinede senin için rahat eder...

sağol melihacım, evet o risk her zaman var bizde... hayırlısı diyelim bakalım...

günaydın hepinize

kötü şeyler düşünme ayşegülcüm,sen sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin inşallah.

melihacım yiğit nasıl oldu?

Canım nişanlım maraşlı değil görevinden dolayı orda... Oda şuan gittiğine pişman ama iş işten geçti... Sen nasılsın canım benim bebek nasıl...

Teşekkürler göknurum... Evet her sene yeni birşey çıkıyor:)

Canım çok geçmiş olsun öncelikle ben evlilik hazırlıklarıyla ugrasıyorum...Sen nasılsın...

ozluurrcumm görevii neki nişanlınınnn ?? bnde maraşlı sanıodum seninkini

özlurcum inşallah alışırsınız buraya.Biz hala alışmaya çalışıyoruz da :))

Canım nişanlım maraşlı değil görevinden dolayı orda... Oda şuan gittiğine pişman ama iş işten geçti... Sen nasılsın canım benim bebek nasıl...

iyi herhalde özluurcum, son gittiğimde iyiydi bebek :) ben de maraşlı sanıyordum,ama sen polis deyince hatırladım, polis eşleri konusundan biliyorduk birbirimizi... maraş doğu görevi olarak fena bi yer değil, nasılsa doğuya gidecekse maraş tarafları iyi yani gene :) torpilliler geliyor doğu görevine buraya, malatya da öyle, o yüzden şanslı, iyi tarafından bakalım olaya, yoksa maraşta yaşam sürmenin akla sığan yanı yok bence, maraşlı değilse tabi

Aman maşallah hep iyi olsun anneyi üzmesin :) Yok canım maraşlı değil babasıda memur olduğu için sürekli gezmişler... Evet birçok yere göre çok iyi olduğu söyleniyor doğu görevinde...Allahtan sadece 3 yıl :)

sağol canım :) 3 yıl evet, çok sayılmaz az da sayılmaz ama :)benim maraşta 5 yılı geçiyor artık , eşimin de bu yıl 4 yılı doluyor ve tayin hakkı var, eşin de 4 yıl kalıcak sanırım toplam...

günaydın hepinize

kötü şeyler düşünme ayşegülcüm,sen sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin inşallah.

melihacım yiğit nasıl oldu?

cnm bu gece yine sabaha kadar uyumadı ateşlendi doktora götürdük akciğerini üşütmüş ilaç verdi kullanacaz inşallah iyi olur bakalım cnm kaan nasıl??

melih geçmiş olsun canım.baya üşütmüş demekki.Geçmiş olsun.kendine de d,kkat et tabiki.sen hasta olursan yiğit hiç iyi olamaz.İkinizede Allah acil şifa vers,n iniş.
Gel özlıurcuuum geeel maraşa.fıstıklı dondurması var bol bol ye :):)geleceğin varsa göreceğin var :))))))))alışırsın inşl.şimdiden karamsar olma.

Ayşegülcüüüüüüğüüüm aklına hep kötü şeyler getiriyorsun heee.sende risk olabilir tabiki aama herkeste vardır o sıkıntı.bütün hamileler için.onun için içini ferah tut gerisini Allah bilir.Her aklına geldikçe git drye bıksınlar seden :):):)şu ölçme işin olmasa güzelde o sıkıntılı işte.napaalım oda tuzu biber olsun .inşl ağlıklı bir şekilde alacaksın bebeği.snra resimlerinde seveceğiz onu.

teşekkür ederim göknurcum ben toparlıyorum kendimi inşallah oğlumda biraz daha iyi gibi sen nasılsın cnm yoğunluk devam ediyomu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…