ayy sibelcim, çok kötü olmuş, geçmiş olsn canım ya, babanı öyle görünce tabi kendinden geçmişsin, neyse ki kronik bi hastalığın yokmuş tahliller sonucu. insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmyor, allah beterinden korusun dediğin gibi... ben de iyiyim, gün gün iyiye gidiyorm sanırım...
burçincim, gerçekten hava fenaydı, ama ben fazla hissetmedim o havayı, arabadan okula okuldan arabaya olunca :) bizim arkadaşlar da arabalarını okulun dışına bırakmışlar giriş kapısında buzu görünce, ben de içeri parkettim her zamanki gibi. ordan yürüyerek geçmektense dedim arabayla geçerim daha iyi :) dışarı parkedenler bu sefer buzlu girişten girememişler, öğrenciler yardım etmiş, tabi miniklerin ne canı olur, hepsi yerlere düşmüş :)
göknurcuk dikiş başında herhalde :)
ayşegülcüm çok sevindim daha kuvvetli duymuşsun bu sefer kalp atışlarını ne güzel eli koluda belli olmaya başlamışcnm kan testiyle bakarlar 3 lü teste ben hamileyken ankaraya göndermişlerdi ordan geliyo netice öyle olunca biraz bekliyosun 1 hafta falan.... cinsiyetini merak ediyorum ben şimdi hissediyo musun yada içine bişiler doğuyo mu çin takvimi rus takvimi faln baktın mı :))))))
teşekkürler melihacım, inşallah sağlıkla devam eder, korkularım çooook büyük ... :) ayy 1 hafta çatlarım ben sonuç gelene kadar :) sorunsuz gelsin de bekleriz...ya ben hala hiç bişey hissetmiyorum bebek varmış gibi, dr normal dedi, hele bi 4 aylık olsun dedi ama ne bileyim, hissetmem gerek mi? çin takvimine göre erkek ama rus takvimi de mi var hiç duymadıydım, bakayım hemen :) kız olsun isterim ama her bayan gibi, bakalım kısmet, daha erken bunları düşünmek için, kafamı buna vermek istemiyorum :) olur da kötü bişey olursa diye herhalde...
sen bebiş çalışmalarına başladın mı tam olarak,ara vermiştin sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?