ayy evet bayağıdır hamileyim, vakit geçmiyor bi türlü, değişen bişey yok hiç :)))) valla bebek hareket ediyor da ben hissetmiyorm tabi, dr a gittiğimizde dr sölemişti, "ne kıpır kıpır bişey bu, düzgün durmuyor hiç" demişti, ben de ordan biliyorm yoksa nerden bilicez :))) işler yolunda sanırım göknurcum, sevindim, dolu dolu geçiyor günlerin... gün demişken "gün"lerine ne oldu senin :)))))
melihacım, iyiyim canım nolsun, okul-ev gidip geliyorum işte, yarın 2 öğrencimi yemeğe götürücem, deneme sınavından 350 puanı geçenlere ziyafet sözü vermiştim :) acaba nereye götürsem, burger king olur herhalde, değişiklik olur onlar için de :) ayrıca sınıfım haftanın en temiz sınıfı seçildi :)))) kapımızda süsümüz asılı şimdi, pek sevindiler ama haketmişlerdi bıdıklarım benim :)))
iyi gezmeler sibelcim, doğru görmüşüm demek ki facede :) iyi yapmışsınız,iznini tatile çıkarak değerlendirmişsin :)
özlur, selamlar canım, hava güneşli olunca içimize sevinç doluyor. maraşta görmen gereken bi yer var mı bilemiyorum,aklıma bi yer gelmiyor açıkçası ama fıstıklı dondurma ye tamam mı :) göknurla benim favorimiz :) kılavuzlu parkı var,orda güzel piknik-mangal yapılıyor,vaktiniz olursa haftaiçi gidebilirsiniz,haftasonu feci dolu oluyor da :)
burçin, valla biz de yaz kış dondurma yiyoruz, 2 haftadır 2 kilo dondurma yedim sanırım, çok seviyorum :) hem alışınca da bi sorun olmuyor, annemler de "kışın dondurma mı yenir hasta olursunuz" diyolar da, burda olunca alışıyor bünye, üstüne 1 bardak su içince bişeycik olmaz...