• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

göknurcum konyadamı oturyyorsun

evet canım konyada oturuyorum sende mi konyadasın yada konyalımısın :)birde melihamız var oda konyalı ve konyada yaşıyor.
burçin işler yoğun cidden yanımıza yardım edecek birisini arıyoruz ama konya tok sanırım kimseyi bulamadık :)o yüzden çok çalışmak zorunda kalıyoruz.Hayırlısı artık.
ayşegül nerde görünmüyr hiç.Hasta falan olmasın Allah korusun.

hoş karşılamanız için teşekkür ederim arkadaşlar:)
ben bolu'da yasıyorum toprağımdan 11 saat kadar uzaklıktayım ama burada hemşerilerim var hamd olsun yalnız kalmadım :)

günaydın bayanlar

şeymacım bu topikte bolu'dan bir arkadaş daha var,birkaç gündür uğramıyor.O da maraş gelini olacak.

göknurcum kolay gelsin,birini bulursunuz inşallah

ayşegül bebiş nasıl,sen nasılsın?

merhabalar...
göknurcum merak etme burdayım ve burçincim iyiyim şükür :) bi kaç gündür girmedim siteye, facede falan takıldım:) sınav haftam bu hafta, daha ahzırlamadım soruları ama netten indirdim, düzenlemesi kaldı bi:)

nar, evet ben ceritten ayrılırken polisler yeni geliyordu,daha bi kaç yıl oldu orası polislere açılalı, hayırlısı olsun ne diyelim, olaylı sorunlu bi yer değil allahtan. ben de oruçpınarı köyünde yaşadım 1,5 sene, çok kötü ve zordu, survivor gibiydi cerit :) ayy maraşın o ağır kuyruk kokusu bööğğkk burnuma geldi şimdi, hele o ana cadde üstü bi dönerci var,valla burnumuzu kapatıp ya nefesimizi önceden tutup geçiyoruz eşimle, maşallah yiyor insanları öyle şeyleri, seviyorlar, tercih meselesi :)

şeyma, oraya mı evlendin, yani boluda olma sebebin nedir?

günaydınlarr :16::16:
aaa şeyma mrb bende boluluyumm hoşgeldin ne güzel boludan birini görmek burda :16:
ablalarımm sizz napıosunuzz ben izne ayrıldım 1 hafta aşkitoylaaa tatildeyiz yalovadayım şuan giremedim kaç gündür şimdi biraz bakıyım dedimm herkes iyidir inşş:16:

evet eşim burada polis buraya gelin olarak geldim :) 1,5 yıl oldu...
ayy burası polis eşleri topiği gibi oldu :) canım polis eşleri konusu var oraya da beklerim, orda da güzel muhabbet dönüyor :)
günaydın bayanlar...

güneşi görünce içim açılıyor valla

aynen... hava ısındı biraz, ince şeyler giymeye başladım ben de okula artık, özlemişim baharlık ve yazlıklarımı :)

sibelcim gördüm facede farklı bi yerde oldğunu, avm yazıyordu ama balıkesir değil miydi o yanlış mı hatırlıyorum yoksa :) hadi bakalım, iyi tatiller size, erken çıkmışsınız :)

merhaba kızlar herkes iyi ne güzel.havalarda düzeldi .düzeldi ama bahar havası fena çarpıyor insanı hiç iş yapasın gelmiyor sıkıcı bir hava .ya yaz ya kış :)))))))neyse herşeyin yeri ayrı.
ayşegül bebek hareket etmeye başladımı .

günaydın maraşla bi şekilde bağı olan güzel hanımlar... tuhaf bi giriş oldu ama olsun :1::1:

göknurcum Allah kolaylık versin maşaallah işi büyütüyosunuz eleman bile almaya başlamışsınız ne güzel..

burçincim bende güneşi gördükçe mutlu oluyorum yaz bi gelse tamamen dün oğlumla balkonda epey vakit geçirdik çok güzeldi yazık oda dondurma aşkına yazı sabırsızlıkla bekliyo yazı anne yaz mı geldi bak güneş çıkmış diye sevindi

ayşegülcüm sen nasılsın? cnm o kokuyu hiç sorma dönercilerdeki benim kayınvalidemlerin hemen yanı lokanta ve ben hamileliğimin ilk haftalarında 1 ay ordaydım ve çok kötü geçti temmuzun ortası hava sıcak terasa çıkıyorum normal bi yemek yiyemezken lokantanın kötü kokusu geliyo oy oy oy ne kötüydü :26:

sibelcim oh oh ne güzel gez bol bol...

şeymacım sen nasılsın cnm?

nar senin ismini de öğrenmek isteriz cnm sen nasılsın?

iyi akşamlar kızlar

melihacım biz burda yaz kış dondurma yeriz.Kağan da çok sever.Maraş dondurmasının da yeri ayrı ama :)

göknurcum hiç bebek bu aylarda hareket eder mi,daha zamanı var.Burda yine rüzgar başladı,yarına dursa bari.Gerçi rüzgarı olmasa da yazın sıcaktan durulmaz.

Allla allaa kaç kez hamile oldum sanki :):) etmediğini öğrendim artık.ama bayadır hamie ayşegül :)))))))))))) kaçıncı ayda edecek.saat geç olmasaydı oturur araşırıdım ama bi bakıp hemen yatacağım :)
havalar ısındı burçin hiç eve girmez kağanı ile birlikte.benm yerimede yiyiyn dondurma.bende sipariş vereceğim ama az daha ısınsın hava.maraşın rüzgarı h,ç bitmezki.yaz kış vardır

ayy burası polis eşleri topiği gibi oldu :) canım polis eşleri konusu var oraya da beklerim, orda da güzel muhabbet dönüyor :)

aynen... hava ısındı biraz, ince şeyler giymeye başladım ben de okula artık, özlemişim baharlık ve yazlıklarımı :)

sibelcim gördüm facede farklı bi yerde oldğunu, avm yazıyordu ama balıkesir değil miydi o yanlış mı hatırlıyorum yoksa :) hadi bakalım, iyi tatiller size, erken çıkmışsınız :)

ayşegül abla erken cıktık tatile evet özel sektör olunca benim böyle 1 hafta kış 1 hafta yaz iznim vardı işte
öyle değişiklik olsun dedik düştük yollara çok iyi geldi vallaa:16: facede yazmstım evett ben balıkesirde okudmda diplomam duruyodu daha yalova balıkesir tekrar yalova yaptık işte bursa-izmit derken gece geldik boluyaa sizler napıosunuz bakimmm:16::16:

Son düzenleme:
Merhaba ,

Maraşın güzel anne adayları, güzel hanımları, güzel bayanları bugün istanbul da hava çok güzel bende çok keyifliyim... O içimdeki pırıltıyla güzel bir merhaba demek istedim... Uzun süredir yoktum fuar yüzünden özlemişim sizi... Umarım hepiniz iyisinizdir...31 martta maraşa geliyorum... Görmem gereken bir yer varmı gelince şuraya uğramalısın diyebileceğiniz... Tavsiyelerinizi bekliyorum ;)

Allla allaa kaç kez hamile oldum sanki :):) etmediğini öğrendim artık.ama bayadır hamie ayşegül :)))))))))))) kaçıncı ayda edecek.saat geç olmasaydı oturur araşırıdım ama bi bakıp hemen yatacağım :)
havalar ısındı burçin hiç eve girmez kağanı ile birlikte.benm yerimede yiyiyn dondurma.bende sipariş vereceğim ama az daha ısınsın hava.maraşın rüzgarı h,ç bitmezki.yaz kış vardır

ayy evet bayağıdır hamileyim, vakit geçmiyor bi türlü, değişen bişey yok hiç :)))) valla bebek hareket ediyor da ben hissetmiyorm tabi, dr a gittiğimizde dr sölemişti, "ne kıpır kıpır bişey bu, düzgün durmuyor hiç" demişti, ben de ordan biliyorm yoksa nerden bilicez :))) işler yolunda sanırım göknurcum, sevindim, dolu dolu geçiyor günlerin... gün demişken "gün"lerine ne oldu senin :)))))

melihacım, iyiyim canım nolsun, okul-ev gidip geliyorum işte, yarın 2 öğrencimi yemeğe götürücem, deneme sınavından 350 puanı geçenlere ziyafet sözü vermiştim :) acaba nereye götürsem, burger king olur herhalde, değişiklik olur onlar için de :) ayrıca sınıfım haftanın en temiz sınıfı seçildi :)))) kapımızda süsümüz asılı şimdi, pek sevindiler ama haketmişlerdi bıdıklarım benim :)))

iyi gezmeler sibelcim, doğru görmüşüm demek ki facede :) iyi yapmışsınız,iznini tatile çıkarak değerlendirmişsin :)

özlur, selamlar canım, hava güneşli olunca içimize sevinç doluyor. maraşta görmen gereken bi yer var mı bilemiyorum,aklıma bi yer gelmiyor açıkçası ama fıstıklı dondurma ye tamam mı :) göknurla benim favorimiz :) kılavuzlu parkı var,orda güzel piknik-mangal yapılıyor,vaktiniz olursa haftaiçi gidebilirsiniz,haftasonu feci dolu oluyor da :)

burçin, valla biz de yaz kış dondurma yiyoruz, 2 haftadır 2 kilo dondurma yedim sanırım, çok seviyorum :) hem alışınca da bi sorun olmuyor, annemler de "kışın dondurma mı yenir hasta olursunuz" diyolar da, burda olunca alışıyor bünye, üstüne 1 bardak su içince bişeycik olmaz...

kığır kıpırmıymış ozaaman bebek annesine çekmiş :))))))))sağlıklı olsunda kıpırdasın bakalım.işler yoğun Allaha şükürler olsun ben çok yoruluyorum ama napalım.kadın kısmının eli ekmek tutacak :))çıtır ya gün ler resmen GÜN oldu :):) belki bir gün gibi yani.ama yinede teyzeler ve kızları ile haftaya cumartesi başlıyoruz :))) iki taşın arasına arasına sıkıştırdık yani.hem tatilde yapmış olacağız.benden başka bir havadis yok.
özlurcum maraşta gezecek yer bir tanede ben sana söyliyim seyir tepe :):) bildiğim yerlerden bir tanesi.bir tanede burçinden gelir eder sana üç dahada gelmez sanırım.:)
meliha burçin siz nasılsınız.

iyi geceler kızlar...

ayşegülcüm sevindim öğrencilerine yaptığın kıyak için ne sevinir şimdi o çocuklar unutamayacakları bi anıları olcak..

göknurcum günden de vazgeçmiyosun ha en iyisi yapıyosun arada bi lazım insana bu kadar yoğun çalışınca bi nefes almış olursun..

burçincim bende dondurma için yaz kış dinlemem yerim ama oğlum da bronşit başlangıcı var hemen ciğerlerinde sorun oluyo üşütünce o yüzden vermek istemiyorum ama tabi maraş dondurmasının yeri başka...

özlurcum kaç kez gittim maraşa hala kızların dediği yeri görmedim keşke bende gezebilsem ama akraba ziyaretinde fırsat olmuyo..

kızlar bu arada yarın kayınvalidemler geliyor beni yorucu bikaç gün bekliyor bakalım tekrar ne zaman girebilcem nete tekrar görüşene kadar hoşçakalın

merhaba kızlar...

bir uykum var ki...

özlurcum şuan aklıma hiçbir yer gelmiyor.Ama dondurmasını,ekşili çorbasını ve tabiiki kuru dolmasını mutlaka yemelisin.Pikniğe Başkonuş'a da giderler ama senin vaktin olmaz sanırım.Çok da gezilecek yeri yok malesef.

ayy evet bayağıdır hamileyim, vakit geçmiyor bi türlü, değişen bişey yok hiç :)))) valla bebek hareket ediyor da ben hissetmiyorm tabi, dr a gittiğimizde dr sölemişti, "ne kıpır kıpır bişey bu, düzgün durmuyor hiç" demişti, ben de ordan biliyorm yoksa nerden bilicez :))) işler yolunda sanırım göknurcum, sevindim, dolu dolu geçiyor günlerin... gün demişken "gün"lerine ne oldu senin :)))))

melihacım, iyiyim canım nolsun, okul-ev gidip geliyorum işte, yarın 2 öğrencimi yemeğe götürücem, deneme sınavından 350 puanı geçenlere ziyafet sözü vermiştim :) acaba nereye götürsem, burger king olur herhalde, değişiklik olur onlar için de :) ayrıca sınıfım haftanın en temiz sınıfı seçildi :)))) kapımızda süsümüz asılı şimdi, pek sevindiler ama haketmişlerdi bıdıklarım benim :)))

iyi gezmeler sibelcim, doğru görmüşüm demek ki facede :) iyi yapmışsınız,iznini tatile çıkarak değerlendirmişsin :)

özlur, selamlar canım, hava güneşli olunca içimize sevinç doluyor. maraşta görmen gereken bi yer var mı bilemiyorum,aklıma bi yer gelmiyor açıkçası ama fıstıklı dondurma ye tamam mı :) göknurla benim favorimiz :) kılavuzlu parkı var,orda güzel piknik-mangal yapılıyor,vaktiniz olursa haftaiçi gidebilirsiniz,haftasonu feci dolu oluyor da :)

burçin, valla biz de yaz kış dondurma yiyoruz, 2 haftadır 2 kilo dondurma yedim sanırım, çok seviyorum :) hem alışınca da bi sorun olmuyor, annemler de "kışın dondurma mı yenir hasta olursunuz" diyolar da, burda olunca alışıyor bünye, üstüne 1 bardak su içince bişeycik olmaz...

Canım ne güzel haberler böyle çok sevindim bebeğin gayet sağlıklı olmasına öğrencilerinin ve senin başarına.... Umarım hep daim ve daha güzelleri olur.... Kesinlikle dondurma yemeden dönmem tüyoları kaptım nişanlıma şimdiden işlemeye başlarım :) Mangala fırsatımız olmaz sanırım... ODa evlenince artık belki k.k maraş grubu olarak hep beraber toplanıp gideriz mangala ;)

kığır kıpırmıymış ozaaman bebek annesine çekmiş :))))))))sağlıklı olsunda kıpırdasın bakalım.işler yoğun Allaha şükürler olsun ben çok yoruluyorum ama napalım.kadın kısmının eli ekmek tutacak :))çıtır ya gün ler resmen GÜN oldu :):) belki bir gün gibi yani.ama yinede teyzeler ve kızları ile haftaya cumartesi başlıyoruz :))) iki taşın arasına arasına sıkıştırdık yani.hem tatilde yapmış olacağız.benden başka bir havadis yok.
özlurcum maraşta gezecek yer bir tanede ben sana söyliyim seyir tepe :):) bildiğim yerlerden bir tanesi.bir tanede burçinden gelir eder sana üç dahada gelmez sanırım.:)
meliha burçin siz nasılsınız.

Canım seyir tepesini internetten görmüştüm merak ediyordum sende söyleyince tam oldu... Fırsat bulursam uğramak istiyorum oraya:) Sen baya yoğunsun anlasılan günler tatil :) Keyifli tatiller şimdiden sana ...

iyi geceler kızlar...

ayşegülcüm sevindim öğrencilerine yaptığın kıyak için ne sevinir şimdi o çocuklar unutamayacakları bi anıları olcak..

göknurcum günden de vazgeçmiyosun ha en iyisi yapıyosun arada bi lazım insana bu kadar yoğun çalışınca bi nefes almış olursun..

burçincim bende dondurma için yaz kış dinlemem yerim ama oğlum da bronşit başlangıcı var hemen ciğerlerinde sorun oluyo üşütünce o yüzden vermek istemiyorum ama tabi maraş dondurmasının yeri başka...

özlurcum kaç kez gittim maraşa hala kızların dediği yeri görmedim keşke bende gezebilsem ama akraba ziyaretinde fırsat olmuyo..

kızlar bu arada yarın kayınvalidemler geliyor beni yorucu bikaç gün bekliyor bakalım tekrar ne zaman girebilcem nete tekrar görüşene kadar hoşçakalın

Canım tahminen aynı akraba ziyareti bizde de olucak çünkü nişanlımın akrabaları antepte ama maraşa uğramak gezip görmek istiyorum... Şimdiden sana allah kolaylık versin canım...

selam kızlar yeni gördüm bu topiği. elbistandayım ben de. aranızda elbistanda olan var mı acaba?

Hoşgeldin canım elbistan neresi bilmiyorum ama bende türkoğluna gelin gidiyorum :)

merhaba kızlar...

bir uykum var ki...

özlurcum şuan aklıma hiçbir yer gelmiyor.Ama dondurmasını,ekşili çorbasını ve tabiiki kuru dolmasını mutlaka yemelisin.Pikniğe Başkonuş'a da giderler ama senin vaktin olmaz sanırım.Çok da gezilecek yeri yok malesef.

Teşekkürler canım dondurmaya bayılıyorum zaten birde maraşın olunca bol bol yiyicem tahminen umarım hasta olmam:) Evet gezilecek yeri kısıtlı yok denılecek kadar az ama olsun canım bazen İstanbul gibi büyük şehirden sonra maraş nasıl olucak diyorum ama sakinlik iyi gelir belki:) İstanbulun yorgunlugundan sonra ;)

Back
X