- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşegülcüm neden öyle çok üzüldün anlamadım.hem bunun eğitimle ilgisi yokki.eğitim sadece meslek seçimi için okadar.insan aynı insan.sen ne kdar eğitsende alacağı kadarını alır.eğitimci yaptı diye üzülecek durumda yok.eğitimli cahil insanlar günümüzde çok daha fazla.adı okumuş.tabiki bir öğretmen yapıca daha tuhaf karşılanıyor durum ama ben sana eğitimci ama düşüncesi aynı bu durum gibi olan birsürü örnek vereyim sana.güya dinci diye adlandırırlar kendilerini ama azcık geçmişlerini ve hareketlerini karıştır bir numara sapık düşünceli çıkabilir :):)yani sen olaya eğitimci değil insan olarak bak.nasıl olsa çoculara bu fikirlerini söylemeye cesaret edemez mesleğin olur diye.kendi içinde yaşasın dursun.:)hem Atatürk'ün meydana getirdiği yenilklerden faydalanırlar hemde hakaret salllaaa gitsiiiiiiiin :)))))))
hem bende saçımı kestirdim boyattım bende yeniledim kendimi :=)azcık erken bıraktım işi bugün ortaktan izin çıktı kaçtım.kendime birkaç parçada giysi aldım.aman şu anda bir mutluyum görmeyin gitsin :):)gelip gidip aynaya bakıyorum :)yarına geçer :)işte böyle.
veee büyük olasılıkla hamileyim,çok şükür ya,ne stresliymiş.Dün çift çizgiyi görmüştüm ama yine de kan tahlilini bekledim size söylemek için.Tahlile göre 6 haftalık ama bence o kadar olmamıştır.Bakalım cumaya randevu aldım ,dr da söylesin hamile olduğumu da rahatlayayım.Hala emin olamıyorum ya,o kadar bekleyince :))
göbüşlü topik oldu burası.hadi sema biz çıkalım bu tıopikten :):):burçiiiiin hadi gözün aydın canım.sonundA istediğin oldu.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşl.,
şimdi ayşegül abla yada abi oluyor melihada öyle.burçin en küçük olacak :)) bebek aylarına göre :)saat geç oldu ya saçmalamn gayet normal :)walla ne güzel oldu.sizin adınıza çok sevindim.Allah isteyen herkese nasip etsin.başta semaya inş.
semacım sende stres yapma dicem ama elden gelmiyor.şöyle düşün hep nasipse eğer ummadığın bir anda anne oluyorsun.teknolojiyi sonuna kadarda kullansan mümkün değil.inançlı insanlarız boş yere sıkıntı yapma kendine.bak bana 3 5 ay uğraştım baktım olmuyor saldım gitti.neden stres yapacağımki.olursa olur.olmazssa eyvallah de gitsin :)sen elinden geleni yapmışssın artık Allaha havale et canım.hem topikten de kopma yaz ara sıra bize olurmu.
ayrıca burçin hem gördün çizgiyi hemde nasıl sakladın bizden.benm öyle olsa, haberi kocamdan önce topiğe girip yazarım sanırım :)))))tüm teessüflerimi sana yolladım gitti.
merhaba kızlar...
semacım inşallah her şey düzelir, imkansız denen durumlarda bile şans gülüveriyor insanın yüzüne. bizim de dr yüzde 4 falan hamile kalma şansın dedi, kızlar da biliyor burda bahsettim hep,eşim ameliyat oldu falan, tüp merkezine yönlendirmişti doktorum ,biz de zaman bırakmıştık, hiç beklenmedik zamanda oldu, kızlar da biliyor, en son benden bekliyorlardı bu haberi çünkü :) tabi ki sein durumun çok farklıdır, hastalık yoktur hasta vardır kişiye göre değişir ama demek istediğim her an her şey olabilir :)
kızlaaaaaar benim kızım olucakmış galiba, doktora gittim bugün, öyle söyledi![]()
desteğin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, Allah herkesin yüzünü güldürsün, dediğin gibi bazen doktorlar karamsar tablo çiziyor ama sonuç farklı olabiliyor. inşaallah bizim için de öyle olur.
kızın olacakmış çok sevindim, ayyy ne güzel küçük ayşegül geliyor, senin gibi çok tatlı bişi olur o da![]()
inşallah iyi çıkar sonuç burçincim, hayırlısı diyelim her zamanki gibi... evet kız çocuk bambaşka oluyor...
günaydınnnnnayşegüll ablacımm hayırlı olsunn ya oyyy hakkaten sen gibi tatlı bişi olurrr artık
![]()