• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

ilknurcum buluşulabilir ama gelen olmaz :( 3 kişiyiz şuan

melihacım sen geleceksin biz gideceğiz,ben de mersin'e gideceğim inş.Miden de geçer en kısa zamanda umarım

maşallah ne çabuk büyümüş,15 hafta oldu demek,darısı bizimkilere

ilknurcum buluşulabilir ama gelen olmaz :( 3 kişiyiz şuan

melihacım sen geleceksin biz gideceğiz,ben de mersin'e gideceğim inş.Miden de geçer en kısa zamanda umarım

maşallah ne çabuk büyümüş,15 hafta oldu demek,darısı bizimkilere

Ben hamileliği atlattım bebeğide büyüttüm artık rahatım diyordum ki herkes hamile --kendi adıma tanışamamıza ve tanışamayacak olmamıza üzüldüm.üzüldüm ama sizler için çok sevindim ..rahat bir dönem olur umarım

bebekte yaparım eşya da taşırım diyorsun yani :):) inşl tayin durumunda aksilik olmaz.bu durumda ailene yakın olman senin için için iyi olacak.istediğiniz yer çıkar inşl.daha dün gibi be ayşegül şimdi kaç aylık olu baksana.olurdu olmazdı diye onuşurken.bide kucağına aldınmı işlem tamam :))))))
burçin hamilelğin güzel geçecek desene.bulantı olmasıda kötü.bizim geline keşke hamile kamasaydı dedik okadar kötüydü yani.:)bebek 1 kilo anca olur demiştik ama normal kilosunda doğdu :)sevgili eşim tarçınlı kek istedi.fırında pişiyor.yavaşta pişer artık.yatmam kesin biri bulacak.herkese iyi geceler kızlar.

he hee evet öyle diyorm diyelim :))) inşallah bakalım... evet en beklenmedik benimki oldu, ben bile durumu ayıkamadım henüz :) korkuyorm valla,doğum falan nasıl olur, ne yaparım, kucağıma aldığımda napıcam offff gerçekten korkulardayım, pişmanlık mı desem korku mu bilinmezlik mi bilmiyorum, çok istedim biliyorum ama ne bileyim bi garip oldum...
aman hiç bişey yemesen de bebek anne karnında besleniyormuş zaten öğrenmiş oldk :) bu saatte kek miiiii ayy kocamı çok seviyorum :DDDDD

melihacım, 3 gün için maraş çok uzak, hem de bulantıların var zor olur ya, benimki olsa götürmezdi beni herhalde :) iyi tatiller şimdiden. bebeği hissetmiyorum daha, neden acaba? ne zamandan sonra hissediliyor, onu soran çok oldu da psikolojik olarak aklıma takıldı şimdi, bi araştırayım, sanki 19. haftalardan sonra gibi okudu hep ama gen de bakiyim bi... melihacım,dapdar giysem belli oluyor, yine de göbek gibi durur, belki herkes bilemeyebilir, bol kıyafetlerime yoğunlaştım yazlıklara,havalar da soğuyor arada, o normal kazaklarımı giymek istemiyorum, idare ediyorum öyle okulda :)

burçincim, evet büyüdü, 16. haftadayım, bitiyor 4 ay, 5. ye giriyorum allaaaaah :)))

ilknur merabalar, buluşmak istersek sen,ben ve burçin olur,diğer buralarda değiller... sen de buluşmaya gelmeyeceğine göre, biz burçinle kalırız :) sen 3. bebeği yapma daha istersen, bu ne hız aman allahım :)

şakaa gibi geldii şuan banada yaa ayşegül abla 5. ay :46::46: vallaa zamann gerçekten hızlı geçiyoo sankii :31:
hepimizz içn hayırlısı olsunn bakalmm :31::31:

şakaa gibi geldii şuan banada yaa ayşegül abla 5. ay :46::46: vallaa zamann gerçekten hızlı geçiyoo sankii :31:

bi de bana soruuuun hiç geçmiyor zamaaaan :52: aylardır karnım ne zaman şişecek diye bekliyorum, 3 aydan sonra dediler o da işe yaramadı henüz :) okuldakiler 5. aydan sonra dedi, bakalım onu bekliyorum :)
hadi bakalım hayırlısı :)

bi de bana soruuuun hiç geçmiyor zamaaaan :52: aylardır karnım ne zaman şişecek diye bekliyorum, 3 aydan sonra dediler o da işe yaramadı henüz :) okuldakiler 5. aydan sonra dedi, bakalım onu bekliyorum :)
hadi bakalım hayırlısı :)

he hee evet öyle diyorm diyelim :))) inşallah bakalım... evet en beklenmedik benimki oldu, ben bile durumu ayıkamadım henüz :) korkuyorm valla,doğum falan nasıl olur, ne yaparım, kucağıma aldığımda napıcam offff gerçekten korkulardayım, pişmanlık mı desem korku mu bilinmezlik mi bilmiyorum, çok istedim biliyorum ama ne bileyim bi garip oldum...
aman hiç bişey yemesen de bebek anne karnında besleniyormuş zaten öğrenmiş oldk :) bu saatte kek miiiii ayy kocamı çok seviyorum :DDDDD

ilknur merabalar, buluşmak istersek sen,ben ve burçin olur,diğer buralarda değiller... sen de buluşmaya gelmeyeceğine göre, biz burçinle kalırız :) sen 3. bebeği yapma daha istersen, bu ne hız aman allahım :)

ben seni görürüm ayşegülcüm hamileydim ben o buluşma dönemi bir an iyi oluyorsun bir an kötü .Geçte olsa tanışmayı isterim.3. bebeğe gelince süt korur heralde :1::1:cmt doktora gittim aman allahım hiç ama hiç gitmeyin en son gideceğiniz doktor olsun mega daki ümmühan .öpüyorum sizleri annecikler

topiğin adını maraşlı hamileler olarak değiştirelim bari :))
gerçi herkes maraşlı da değil ama :))
evet ya, hiç sevmem böyle şeyleri :) hadi kapatalım şu konuyu, eskiden ne konuşuyosak ona dönelim.
ee neler yapıyorsun bakalım, iş güç nasıl, maraşlılarla aran nasıl özellikle :)
ben seni görürüm ayşegülcüm hamileydim ben o buluşma dönemi bir an iyi oluyorsun bir an kötü .Geçte olsa tanışmayı isterim.3. bebeğe gelince süt korur heralde :1::1:cmt doktora gittim aman allahım hiç ama hiç gitmeyin en son gideceğiniz doktor olsun mega daki ümmühan .öpüyorum sizleri annecikler

a neden öyle olsun ki, okulda 5-6 saat geçiriyorm, ayaktayım hep, iflahım kuruyo ders anlatmaktan, hele de kızdırırlarsa off moral alt üst yani, 2 saat arkadşalrla sohbet ederken mi kötü olucam, hiç inanmam şekerim :))) hem sen gelicek misin yani, tek sorun ben miyim :DDD
ya o doktorun kötü ününü ben de duymuştum, ama ayrıntıları bilmiyorum, bi dr ilk karşılaşmada nasıl kötü hissediriyor?

evet ya, hiç sevmem böyle şeyleri :) hadi kapatalım şu konuyu, eskiden ne konuşuyosak ona dönelim.
a neden öyle olsun ki, okulda 5-6 saat geçiriyorm, ayaktayım hep, iflahım kuruyo ders anlatmaktan, hele de kızdırırlarsa off moral alt üst yani, 2 saat arkadşalrla sohbet ederken mi kötü olucam, hiç inanmam şekerim :))) hem sen gelicek misin yani, tek sorun ben miyim :DDD
ya o doktorun kötü ününü ben de duymuştum, ama ayrıntıları bilmiyorum, bi dr ilk karşılaşmada nasıl kötü hissediriyor?

Benim hamileliğin son ayları yaza denk gelmişti hava ne sıcaksa bende bir o kadar daha sıcak hissediyodum zordu biraz Ümmühana :33:gelince ben 3 aydır adet olmuyorum acaba bir problemmi var diye gittim ultrasonla baktı rahim içi karanlık dedi başkada tek kelime çıkmadı ağzından.ilaç yada başka bişey test yapmıcakmısınız neden olabilir dedim bana bir gebelik testi yapalım dedi lütfetti.geri zekalı kan verdim sadece gebeliğe bakmış insan hormonlara filan bakar değil mi ?

Benim hamileliğin son ayları yaza denk gelmişti hava ne sıcaksa bende bir o kadar daha sıcak hissediyodum zordu biraz Ümmühana :33:gelince ben 3 aydır adet olmuyorum acaba bir problemmi var diye gittim ultrasonla baktı rahim içi karanlık dedi başkada tek kelime çıkmadı ağzından.ilaç yada başka bişey test yapmıcakmısınız neden olabilir dedim bana bir gebelik testi yapalım dedi lütfetti.geri zekalı kan verdim sadece gebeliğe bakmış insan hormonlara filan bakar değil mi ?

hıı sen ilerki ayları diyorsun, ben temmuzdan sonra yokum maraşta inşallah, o da 7. ayıma denk gelicek, yani şu aralar rahatım o yüzden dedim :)
garip bi durum olmuş ümmühanla :) bend e sevmiyorm öyle ben sormadan bişey anlatmayan doktorları...bi daha uğramazsın artık...

iyi akşamlar kızlar desem komikmi olur acaba.:)hadi iyi geceler diliyim bariiiiiii :)
meliha cidden 3 günlüğüne maraşta ne işiniz var.hem hamilesin miden bulanıyor.yol uzak.ay çok kötüyüm kocacığım gitmesekmi acaba dde.bunun 30 ağustosu var ozaman gidelim de :)))))))))))bkarmısın bana.sen iyi hissedersen kendini tebdili mekanda ferahlık vardır dimi:)şimdiden iyi yolculuklar.bizde nasip olursa 21 haziranda maraşata olacağız.eşimin halasının oğlu evleniyor.
bencede eşini sev gitsin çıtır.ya kaç gündür istiyorduda ben bugün yarın diyordum.o gün iyilik yapasım geldi sanırım :)yoksa hiiiiç yapmazdım.
sema sen nasılsın nasıl gidiyor işler.benm işler her zamanki gibi yoğun Allaha şükür.
kızlar 21 haziranda sizler maraşta oluyorsunuz daha inşl 1 saatliğinede olsa görüşelim olurmu.ilknurda belki bu sefer karar veriri buluşmaya :)

iyi akşamlar kızlar desem komikmi olur acaba.:)hadi iyi geceler diliyim bariiiiiii :)
meliha cidden 3 günlüğüne maraşta ne işiniz var.hem hamilesin miden bulanıyor.yol uzak.ay çok kötüyüm kocacığım gitmesekmi acaba dde.bunun 30 ağustosu var ozaman gidelim de :)))))))))))bkarmısın bana.sen iyi hissedersen kendini tebdili mekanda ferahlık vardır dimi:)şimdiden iyi yolculuklar.bizde nasip olursa 21 haziranda maraşata olacağız.eşimin halasının oğlu evleniyor.
bencede eşini sev gitsin çıtır.ya kaç gündür istiyorduda ben bugün yarın diyordum.o gün iyilik yapasım geldi sanırım :)yoksa hiiiiç yapmazdım.
sema sen nasılsın nasıl gidiyor işler.benm işler her zamanki gibi yoğun Allaha şükür.
kızlar 21 haziranda sizler maraşta oluyorsunuz daha inşl 1 saatliğinede olsa görüşelim olurmu.ilknurda belki bu sefer karar veriri buluşmaya :)

:) verdim gitti .:1: :1: olmadı iş yerime baskın yaparsınız burda takılırız :)

10-22 haziran tarih aralığında maraşta olacağım tatlım, sizler de orada olursanız görüşmek isterim sizlerle :16:
işi biliyorsun anlatmaya hiiiiiiiçççç gerek yok, hep aynı tempo :ssz::ssz::ssz:
onun dışında iyiyim şükür, sen nasılsın? iş dışında hayat nasıl gidiyor:34:

ayy ne güzel, bi aksilik olmazsa ben maraştayım, seminer dönemi, en sevdiğim okul günleri, pikniğe gidiyoruz okulcak, okulda sohbet falan :) muhtemelen müsait olurum, görüşrüz bi şekilde...

sema da gelebilirmiş, süper olur, onunla da tanışıcaz heyoooo :) bi kç gün önceye gelirsen göknrcum semanın tarihi son güne geliyor, ayarlarız inşallah ya, çok isteriimmmm :)))

göknurcum tabi kek yap eşine, benden de geçen istedi yaptım limonlu ama syunu fazla kaçırınca kekim sönüverdi :) ertesi gün kendisi yaptı, ben tarif ettim o yaptı ben yemek yaparken, onun keki süper oldu :)

oh oh,ne güzel.Sema,göknur,ilknur,ayşegül hep beraber görüşelim inşallah.21 haziran'ı sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah bir şeyler çıkmaz.

ayşegülcüm şuan hissetmen mucize olur zaten,niye öyle soruyorlar ki.Belki ikinci hamileliğin olsa nasıl bir şey olduğunu bildiğin için daha erken hissedebilirsin ama ben de 6.ayımda hissetmiştim.Endişelenme,hamilelikle ve doğumla ilgili herkesin her söylediğini de önemseme.Korkutabilirler,panik olabilirsin.Bu konuda güvendiğin birini bul,veya dr'una sor.Beni de normal doğumla ilgili nasıl korkutmuşlardı,ne gerek varsa böyle şeylere ...

yarın mersin yolcusuyum inşallah.Ayşegül hamilesin ya,canın oralardan birşey çekerse söyle getireyim.

oh oh,ne güzel.Sema,göknur,ilknur,ayşegül hep beraber görüşelim inşallah.21 haziran'ı sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah bir şeyler çıkmaz.

ayşegülcüm şuan hissetmen mucize olur zaten,niye öyle soruyorlar ki.Belki ikinci hamileliğin olsa nasıl bir şey olduğunu bildiğin için daha erken hissedebilirsin ama ben de 6.ayımda hissetmiştim.Endişelenme,hamilelikle ve doğumla ilgili herkesin her söylediğini de önemseme.Korkutabilirler,panik olabilirsin.Bu konuda güvendiğin birini bul,veya dr'una sor.Beni de normal doğumla ilgili nasıl korkutmuşlardı,ne gerek varsa böyle şeylere ...

yarın mersin yolcusuyum inşallah.Ayşegül hamilesin ya,canın oralardan birşey çekerse söyle getireyim.

canıım çok teşekkürler, mersinde ne olur bilmem ki :) tantunisi var, o da tavuk dönere benziyor zaten, çok sağol düşünmen yeter :) canım acil bişey istemiyor :)
evet ya panikledim artık, herkes sorunca, araştırdım da 19-22 haftalarda ancak hissediliyormuş, daha var ona :)

iyi yolculuklar, iyi geçer inşallah tatiliniz...

iyi geceler kızlar.rabia hoşgeldin aramıza.tanıtırsın artık kendini bize.
burçiin hayırlı yolculuklar şimdiden.23 nisan tatili desene.iyi geçer inşl tatil.kağan nasıl bu arada.
ayşegül ben eşimin kek yapmasını düşünemiyorum.allaaaaah benm canım çıkar o birşey yaparken.kesinlikle kekin yapım aşaması 1 saatini alır.fırına koyması 10 dksını,sonra dağılan ortalığı hiç demicem :)ay aalatırken afakanlar bastı.:))))))) benmki sadece ysin. ellerine sağlık eşinin.nasılda severmiş karısını :)
sema benim işler iyi Allaha şükürler olsun yorucu okadar.alıştımda zevkli şuan.seninde o tarihte olman cidden süper haber.inşl görüşelim.hepimiz bir arada oluruz.işi olanlarda bir zahmet 10 dakikalrını ayarlayıversinler canım:33:bende dört gözle bekliyorum.sizler olamsınızda gurubumuz belli zahar görüşürüz :)
ilknırcum bu 10 dk mevzu senin içindi :)
eşiminde sminer durumu varya raporu kaç gün alacak bilmiyorum erken gelsekte haberleşiriz.semaya göre ayarlarız artık.haydiiiin hoşçakalııın :):36:

Back
X