• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

birkere ben seni düşünmedim yatarken:63: nasıl rüyamda olduğunuda anladım zaten :):):)sanırım buna geldi.ama bindin gittin ata.İyi olacağına geldi sanırım oda:)atın adıda komikti can kurtaran:):)alakaya maydanoz.aman sen iyi olda bizi rüyamda bırak bırak git.:):) kalkınca arıcaktım seni pazar olduğu için arayamadım herifin vardır ayıp olur die:)birazdan kayınvalideciğime gidecez.yemeğe.çamaşırları serdim bilgin başına oturdum.Sen neler yapıyorsun bakalım.

ayy benden 1 yaş büyük ve kaç yıllık evlisin :53: ne güzelmiş, ben daha yemek yapmayı yeni öğreniyorum ki mezun olduğumda yani 22-23 yaşalrımda omlet anca yapardım o kadar, evliliğin e harfinden haberim yoktu :9: kısmt işte, ben mezun oldum bi dönem bekledim atanmayınca, sonra ceritin köyü, e orda 1,5 sene evliliği gözüm görmedi zaten de adam gibi biri yoktu, maraş merkeze geldim 2 sene bekarlık daha, gene gözüm kesmedi kimseyi , işte eşimle tanıştık burda, öyle :)
hangi bölüm mezunusun , işletme iktisat falan mı?

kamu yönetimi mezunuyum ben mezun olduktan bi sene sonra evlendim sen öğretmensin heralde sınıf öğretmenimi ?

kamu yönetimi mezunuyum ben mezun olduktan bi sene sonra evlendim sen öğretmensin heralde sınıf öğretmenimi ?

hmm anladım, erken evlenmekle en iyisini yapmışsın, bekleyecek bişey yok doğru kişiyi bulunca :34:
ingilizce öğretmeniyim ben...

birkere ben seni düşünmedim yatarken:63: nasıl rüyamda olduğunuda anladım zaten :):):)sanırım buna geldi.ama bindin gittin ata.İyi olacağına geldi sanırım oda:)atın adıda komikti can kurtaran:):)alakaya maydanoz.aman sen iyi olda bizi rüyamda bırak bırak git.:):) kalkınca arıcaktım seni pazar olduğu için arayamadım herifin vardır ayıp olur die:)birazdan kayınvalideciğime gidecez.yemeğe.çamaşırları serdim bilgin başına oturdum.Sen neler yapıyorsun bakalım.

ayy inşallah iyi olurum canım sağolasın :) bene rken kalkıyorum sabahları, 8de uyanmıştım bugün, eşim geceden geldi 12de uyandı o ,sorun değil istedğin zaman arayabilirsin canım, açamasam bile dönerim sonra sana , düşündüğün için de teşekkürler fıstık :54:

yok bende çocuk canım.Azcık beceriksiziz sanırım.:1::1:bende haziranda evlendim.Topiğin ablasıyım ben.yaş varya ipppi oldu:)80 liyim bende.Geç evlendim yani.Evde kalmaktan son anada kurtardı kocam beni hahaha.

ayy güleceğim yoktu :9: saçmalama, kısmet bu işler, geç olsun güç olmasın de mi ama :8:

yok bende çocuk canım.Azcık beceriksiziz sanırım.:1::1:bende haziranda evlendim.Topiğin ablasıyım ben.yaş varya ipppi oldu:)80 liyim bende.Geç evlendim yani.Evde kalmaktan son anada kurtardı kocam beni hahaha.

göknurcum herşeyde bi hayır vardır demekk ki senin evlilik için en hayırlı zamanmış ki o zaman olmuş kısmet bizim için ne zaman nerde bilemeyiz doğru ve sevdiğinle olan bi evlilik olsunda ne zaman olursa :69::69::69:

herkesler uyumuş sanırım.Bir benmi kalmışım.bende yatıyorum gari.Herkese iyi geceler.Bide yarın için hepimizi güzel bir hafta başları olsun işl.:66:

merhaba göknurcum, ben de geldim , yatmadan önce bakiyim dedim :34: hadi iyi geceler herkese garii

merhabaa:16:
nasıl geçti ya da geçiyor gününüz? ben şu an çay içiyorum ,yemekteyiz programını izliyorum :21:
hava kapalı ama birazdan yürüyüşe çıkmayı düşünüyoruz :31:

iyi akşamlar kızlar

hep ben yokken mi konuşuyorunuz :59::59:,geliyorum kimse yok

aşkolsun burçincim. benim pc genelde açık, msn çevrimdışı olurum, arada bakıyorum mail gelmiş oluyor, açıyorum, kızlar orda oluyor , olmasalar bile ben topiğe cvp yazıyorum mail onlara gidiyor onlar gelip bakıyor falan, çünkü ben kk dayken onlar kapalı oluyor ama ben yazınca açılıyorlar, onu da ordan farkettim :))) sen msn fazla kullanmıyorsun da ondandır, yoksa ben de sürekli açmıyorum kk yı ama mail geldiğini görünce 2dk açıp yazıyorum, kızlar ordaysa da sohbet başlıyor işte, seni de bekliyoruz :4:

vayyy benim memeleketimin topiği de varmış....... ama maalesef ben maraştan 9 aydır ayrıyım.... nihat doğanında dediği gibi iyi bakın memleketime:50::50::50::50:

Back
X