• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

hahay ben çıkmıştım kiii.Yoksa seni ben sobelerdim şekerim:)çıkış geç oluyor biliyorsun.Daha sobe borcun var yani:)nasılsın bakalım.Nasıl oldu rahatsızlığın.

hahay ben çıkmıştım kiii.Yoksa seni ben sobelerdim şekerim:)çıkış geç oluyor biliyorsun.Daha sobe borcun var yani:)nasılsın bakalım.Nasıl oldu rahatsızlığın.

tüh neyse borcum borç :1: iyiyim hafif ağrım oluyo sadece inşallah ayın 4 ü gibi ameliyat olucam düzelirim inşallah sen nasılsın

Selam kızlar Bende kahramanmaraşlıyımve kahramanmaraş merkezde yaşıyorum :)

hoşgeldin melis46, umarım tanışabiliriz seninle... kendini tanıtırsan seviniriz...
acaba sadece selam verip gitti mi melis de :9: genelde öyle oluyor ya, maraşlılar gelip kaçıyor hemen :10:

saol ayşegülcüm inşallah kolay olur biter bakalım hayırlısı
sen nasılsın cnm görüşmeyeli nasıl oldun düştümü şekerin

eh işte, arada düşüyor arada çıkıyor idare ediyorum... teşekkürler:16:

çıtırcık burçin aradı benide inşl buluşacaz yine.Fıstıklı dondurma yicem :)

evet konuşmuştuk buluşma için, yarın buluşalım demişti de göknur 6 gibi çıkıyor ama gene de sor dedim, beni de aradı sağolsun buluşucaz heyooo:8:
ayrıca fıstıklı dondurmayı ben yicem, sen benden öğrendin :63:

ohhhhhhh tabi maraştasınız götürün dondurmaları :59:

ayy canım sen iste, biz sana burdan yollarız :21:

biliyosun buraları baya evet gerçekten çok kötü başkent geçen hafta muayene için gittim iğrenç hiç sevmedim sen aslen nerlisin maraşlı diildin dimi?

aa hemşehrim dedim ayol kaçırmışssın orayı demekki:)konyalım ben haziranda herifim ben aldıda maraşa geldim.Maraşlı eşim.Kısmetse tayinimiz çıkarsa işl yaza konyadayız.Bosnadan ev aldık.ailemde orda oturuyor.Bildiğin gonyalıyım yani:):)

eh işte, arada düşüyor arada çıkıyor idare ediyorum... teşekkürler:16:

evet konuşmuştuk buluşma için, yarın buluşalım demişti de göknur 6 gibi çıkıyor ama gene de sor dedim, beni de aradı sağolsun buluşucaz heyooo:8:
ayrıca fıstıklı dondurmayı ben yicem, sen benden öğrendin :63:

ayy canım sen iste, biz sana burdan yollarız :21:
evet cumartesiye inşl.3 gibi buluşacağız kısmetse.hem evet şey cidden senden öğrendim fıstıklıyı.pek meyveli sebzeli dondurmalarla işim olmazdı ama.:)ee diyom ben sana ağzının tadını biliyorsun diye.Şimi yine abartma dicen dimi.de de de dersen de .:60::60:

evet cumartesiye inşl.3 gibi buluşacağız kısmetse.hem evet şey cidden senden öğrendim fıstıklıyı.pek meyveli sebzeli dondurmalarla işim olmazdı ama.:)ee diyom ben sana ağzının tadını biliyorsun diye.Şimi yine abartma dicen dimi.de de de dersen de .:60::60:

inşallah hava yarın güzel olur 23 nisan hatrına :21: ben sabahtan tören yerine gitmeliyim, 12 şubat stadına, büyük ihtimal öğlen eve dönüp 3 te çarşıda olacak şekilde tekrar çarşıya ierim...ayarlarım kendimi, 2 kere inip çıkmış oluyorum o zaman, ama napiyim o kadar saat çarşıda, de mi? hem kocişim de evde :24:

Back
X