• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

teşekkürler bizim için buraya girdiğin için:34: resim çekmedik ya benim aklıma gelmedi açıkçası :44:gelseydi hemen makinamı kapar kaçırmazdım o anı da...başka buluşmalara inşallah... maraşa yolunuz düşmez belki, başka yerlerde karşılaşırız, geziciyiz hepimiz :9:

hava açıldı gibi duruyor,bakalım iyi olur inşallah.

aaa ben poz vermesini çok severim neden öyle diyorsun :52: foto çekilmeyede bayılırım, mutlaka çekilelim her buluşmamızda...:16:

tabi canım sevmezmisin sen.şipşak hemen eller belde güzel bir gülümseme temaaam:)ben gülerken bile gzümü kapatma yeteneğine sahibim.ürün ortada yapacak birşey yok :):)birdahaki sefere yani okul işlerinizi hafifletin bana geleceksiniz.nasıl olsa ev hanımı oldum artık:)işlerimiz hafifledi diyin yeterli.

tabi canım sevmezmisin sen.şipşak hemen eller belde güzel bir gülümseme temaaam:)ben gülerken bile gzümü kapatma yeteneğine sahibim.ürün ortada yapacak birşey yok :):)birdahaki sefere yani okul işlerinizi hafifletin bana geleceksiniz.nasıl olsa ev hanımı oldum artık:)işlerimiz hafifledi diyin yeterli.

sanki benim gözler görünüyor da :))) gülünce kayboluyolar haliyle :53:
kısmet şekerim buluşuruz her yerde :52:

pazar günü olursa dışarda da buluşabiliriz aslında.Kağan olmazsa sorun yok yani.Hem sırada zeynep var :54:

iyi geceler pıtırcık :3:
çok güzel eğlendik valla yemekte, halaya bile katıldık :8: milli eğitim müdürü ve milletvekili adayları da vardı yemekte, her biri masalarımıza geldi,selamladılar bizi, şarkılı türkülü bi moral yemeği oldu :32:

iyi geceler pıtırcık :3:
çok güzel eğlendik valla yemekte, halaya bile katıldık :8: milli eğitim müdürü ve milletvekili adayları da vardı yemekte, her biri masalarımıza geldi,selamladılar bizi, şarkılı türkülü bi moral yemeği oldu :32:

anam baya bir eğlenceli olmuş.ne güzel vallla.Tam bir moral olmuş.bütün yılın yorgunluğunu atmışssınız sayılır.:71:

selam kızlar....
teşekkürler burçin :34:
evet göknurcum,eğlenceliydi. yorgunluğu attık, okulca da yemeğe gidicez daha:52: hem benim sınıfım mezun oluyor onlarla da pikniğe ve de sinemaya gidicez. söz verdim çünkü . okulun son günlerine bayılıyorum :21:

selam kızlar....
teşekkürler burçin :34:
evet göknurcum,eğlenceliydi. yorgunluğu attık, okulca da yemeğe gidicez daha:52: hem benim sınıfım mezun oluyor onlarla da pikniğe ve de sinemaya gidicez. söz verdim çünkü . okulun son günlerine bayılıyorum :21:

OOOOH bende senin öğrencin olablirmiyim.valla sana çıtır demem hocaaaam derim:)olurmu yada öğretmenim hangisini kabul edersen:)benide götür her gittiğin heryere:):17:

OOOOH bende senin öğrencin olablirmiyim.valla sana çıtır demem hocaaaam derim:)olurmu yada öğretmenim hangisini kabul edersen:)benide götür her gittiğin heryere:):17:

farketmez,öğretmenim ya da hocam :51: sen yeter ki iste,götüreyim şekerim :52:

teşekkür ederim şekerim.ben sana yine çıtırım diyim.regaip kandilimizde kutlu olsun hepimize.
Burçin yok bugün sanırım.bir sabah girmiş dahada gelmemiş topiğe

evet kandilimiz kutlu olsun canım... Sen istediğini de :3: öğrenciler de ellerinden gelse diyecek zaten

Back
X