bi sinirle de anlatmışsın, ama gülebilmene sevindim
böyle ev sahipleri her yerde olduğu gibi burda da var, fazlasıyla... size yakın oturan arkadaşım da aynı sorunu yaşadı, bu yaz evden çıkacaktı, kirası 550 idi, aidat falan filanla 700 e yaklaşıyordu, çıkalım dediler, ev bulamadılar, ikisine de en uygun çarşı oluyordu, e çarşıda genelde bu fiyatta evler, adam demiş sonra 500 e ineyim madem oturun diye, karşı komşuları falan da 450 ye oturuyolar, binada en pahalı oturanlar bunlar. sinir oluyorlar ama el mahkum bazen, dediğin gibi taşınmak da kolay değil ki...
bizimki de taşınalım diyor, sen özel eşyalarını topla, sen gidince ben evi taşıtırım diyor da, seneye gideceksek hiç taşınmayalım diyorum, gitmeyeceğimizin de garantisi yok...bebek düşünürsek başka yere gittiğimizde dr değiştirmek olmaz, benim durumum belli zaten, tıp fak. olan bi yer olmalı. öyle işte gel gitlerdeyiz

hayırlısı olsun cnm, tutulmuş artık, keyfini çıkarmaya bakın, bişey yapamaz ev sahibi, polissiniz siz, elbet bi açığını görürsünüz siz de, bizim o arkdaşlar da maliyeciler geldiğinde kirayı düşük söyleyin demiş ev sahibi, onlar da söylemeyiz böyle olursa demişler, öyle tehdit ettiler. dinsizin hakkından imansız gelir durumları :)))