• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

iyi bir gün diliyim herkese.kızlar az kaldı okul işiniz sıkın bakalım dişinizi.konyada ne güzel kar yağıyor.sonunda beklenen oldu.:)ama daha lapa lapa değil.
merhaba canım... evet az kaldı :) sıkıyoruz dişimizi ... ne güzel kar yağıyor,keşke buraya da yağsa :(
Selamlar:) Burasi simdi Kahramanmaraslilarinmi topigi yoksa konu baska yönleremi yöneldi :)) Baya bi yazilar yazilmis hepsini okumaya erindim :49:
selamlar,
hoşgeldin sevdalı, neresindensin maraşın ve maraşta mı yaşıyorsun ?
burası maraşlılar veya maraşta yaşayanların topiği, bi şekilde maraşla bağlantı varsa yazıyor herkes topiğe :) sen de uğrarsın artık, bekleriz...konu başka yerlere yönelik tabi, çünkü bizim yüzyüze tanıştıklarımız da var burda, özelimizi ya da genel hayatımızı paylaşıyoruz birbirimizle rahatça, yüzünü görmediğimiz arkadaşlarla da çok samimiyiz, sebep budur :)
bende maraşlı değilimm ama çok sevdim burayı vallaa hemen hemen hergün takipteyimm
maraş gelini olcassya fazla meraklıyımm ben biraz sanırımmm:1::1::1:

maraş geliniii....gelince yaşamaya başlayınca merakın gider :))) takipte kal canım :)

dilekcim hoşgeldin nasılsın?

hoş buldum tatlım çok şükür nolsun aynı koşturmaca devam...:10:

dilekcim eşine deki bizim kızlar eğer ben hergün cevap yazmazssam beni döveceklermiş de :))))))sağlık srunu olmasında gerisi boş dilekcim.ama yinede 5 dk zaman ayırabilirsin dimi :27::27:

hahayy süper tuttum bunu tmm şekerim kocayı korkutup gelirim :))

dilekcim,melihacım sizler de iyisiniz inşallah.

saol canım işten geldim yemek bulaşık derken yaş pasta yaptım yarın akşam ark. çağırdı oturmaya ona götürücem.şimdi de size bakim dedim...

dilekcim, neler yapalım işte, aynı hayat,devam ediyoruz...

aman canım canımız sağ olsunda nolucak hayat monoton işte...

bende maraşlı değilimm ama çok sevdim burayı vallaa hemen hemen hergün takipteyimm
maraş gelini olcassya fazla meraklıyımm ben biraz sanırımmm:1::1::1:

hoşgeldin aramıza taze gelin hadi bakalım...

olmadık olcazzz inşş bakalımm hedef 2013 :)))
nasıl herkess iyimii ablacıklarrr:16::16:
havalar nasıll kötü yaa sabah işe gidiyorumm sanki akşamm gibi iç karartıcı falan yaz gelse valla artık:31::31::31:

selamlar,
hoşgeldin sevdalı, neresindensin maraşın ve maraşta mı yaşıyorsun ?
burası maraşlılar veya maraşta yaşayanların topiği, bi şekilde maraşla bağlantı varsa yazıyor herkes topiğe :) sen de uğrarsın artık, bekleriz...konu başka yerlere yönelik tabi, çünkü bizim yüzyüze tanıştıklarımız da var burda, özelimizi ya da genel hayatımızı paylaşıyoruz birbirimizle rahatça, yüzünü görmediğimiz arkadaşlarla da çok samimiyiz, sebep budur :)

Hosbuldum Saolasin :) Ben Afsinliyim. Marasda yasamiyorum maalesef canim Almanyada yasiyorum yani memleketime hasretim.. :25:
Bu Topigi görünce o yüzden bi mutluluk geldi bana:) Türkiyenin herbiryeri güzel ama insanin kendi memleketi bambaskaa..
Ne güzel vallaha Allah bozmasin :) :nazar:

Hosbuldum Saolasin :) Ben Afsinliyim. Marasda yasamiyorum maalesef canim Almanyada yasiyorum yani memleketime hasretim.. :25:
Bu Topigi görünce o yüzden bi mutluluk geldi bana:) Türkiyenin herbiryeri güzel ama insanin kendi memleketi bambaskaa..
Ne güzel vallaha Allah bozmasin :) :nazar:

haklısın, memleketi başka gelir insana :) almanyada yaşamak nasıl bir şey? almancan iyidir ne güzel, ben de lisede gördüm 2 sene ama yeterli değil tabi, aslında 2. dil olarak geliştirmek isterim ...

haklısın, memleketi başka gelir insana :) almanyada yaşamak nasıl bir şey? almancan iyidir ne güzel, ben de lisede gördüm 2 sene ama yeterli değil tabi, aslında 2. dil olarak geliştirmek isterim ...

Almanyada yasamak nasil desem burda dogdum burda büydüm:) burda okudum burda calisiyorum. Gözümü burda actim dünyaya. Daha ne diyimki:) Ama elimde bir imkan olsa bu saniye terk ederim buralari güzel memleketimde yasamak icin :)

Sen marasin neresinde kaliyorsun ???

Almanyada yasamak nasil desem burda dogdum burda büydüm:) burda okudum burda calisiyorum. Gözümü burda actim dünyaya. Daha ne diyimki:) Ama elimde bir imkan olsa bu saniye terk ederim buralari güzel memleketimde yasamak icin :)

Sen marasin neresinde kaliyorsun ???

e orda doğup büyüynce alışma sorunun olmamıştır... ben merkezdeyim, 5 yıldır maraştayım, burdan kurtulmak için gün sayıyorm he heee :))) çok yaşanılası bir yer değil bana göre...ne iş yapıyorsun, yaşın kaç, kendinden bahsetsene biraz. nasılsa gelirsin artık topiğe, bari tanışalım sakıncası yoksa :) ayşegül ben

merhaba bende maraş geliniyim fakat şuan konya da yaşıyorumm....

aaay uzun bir süre sonra çıtır sobeeeeeeeeeee :)))))))

valla maraşta nekadarda çok konyalı gurbanlar varmış :))))))))) şaka tabiki hoşgeldin bakalım hemşehrim.eşim maraşlı benmde.ben konyalıyım.1 seneye yaklaşacak konya ya memleketime taşınalı :)sen nerde oturuyorsun yaşın kaç evlimisin ne iş yaparsın :)

aaay uzun bir süre sonra çıtır sobeeeeeeeeeee :)))))))

valla maraşta nekadarda çok konyalı gurbanlar varmış :))))))))) şaka tabiki hoşgeldin bakalım hemşehrim.eşim maraşlı benmde.ben konyalıyım.1 seneye yaklaşacak konya ya memleketime taşınalı :)sen nerde oturuyorsun yaşın kaç evlimisin ne iş yaparsın :)

29 yaşındayım 2.5yıl oldu evlenelı.konya merkezde oturuyorum ..(meram) hemşireyım.... ya siz nerede oturuyorsunuz

havalar nasıll kötü yaa sabah işe gidiyorumm sanki akşamm gibi iç karartıcı falan yaz gelse valla artık:31::31::31:

olsun ablacım :)kışında tadı başka öyle düşünmek lazım.bereket aylarımız.hay Allah ne kadar heyecan va dimi sende gelin olma hevesi :)pekte uzunmuş evlenmene tarihin.bekliyoruz maraşa seni maraş gelini.

29 yaşındayım 2.5yıl oldu evlenelı.konya merkezde oturuyorum ..(meram) hemşireyım.... ya siz nerede oturuyorsunuz

ben 33 yaşındayım dicem burçin olsa hayııııır 32yiz daha diyecek.:)80 liyim ben.pek uzak oturuyormuşuz.ben kampüste oturuyorum.bosnada yani biliyorsundur.katiplik yapıyorum.evliyim bende.birde meliha var konyada.oda reale yakın oturuyor.ismin ne.benm göknur.Konyalı 3 tane olduk tanışırız inşl.maraşta oturan hanımefendileri kıskandıralım.:27:

e orda doğup büyüynce alışma sorunun olmamıştır... ben merkezdeyim, 5 yıldır maraştayım, burdan kurtulmak için gün sayıyorm he heee :))) çok yaşanılası bir yer değil bana göre...ne iş yapıyorsun, yaşın kaç, kendinden bahsetsene biraz. nasılsa gelirsin artık topiğe, bari tanışalım sakıncası yoksa :) ayşegül ben

Ya bi yandan öyle ne yalan söyleyim bende merkezi pek sevmiyorum hic gezmedim dogru düzgün orda:)
Ben suan meslek görüyorum Avukat yardimcisi olarak (sekreter) yasim 19 henüz peki sen?:) Tabiki sakincasi yokdur kolay kolay birakmam bu topigi sonucda Kahramanmarasliyim:51: Sanirim hepiniz ablamsiniz evli oldugunuza göre:) Ben Seda Cok memnun oldum :)

ben 33 yaşındayım dicem burçin olsa hayııııır 32yiz daha diyecek.:)80 liyim ben.pek uzak oturuyormuşuz.ben kampüste oturuyorum.bosnada yani biliyorsundur.katiplik yapıyorum.evliyim bende.birde meliha var konyada.oda reale yakın oturuyor.ismin ne.benm göknur.Konyalı 3 tane olduk tanışırız inşl.maraşta oturan hanımefendileri kıskandıralım.:27:

ismim pınar neden olmasın inşallah birgun tanısırız:)))

olsun ablacım :)kışında tadı başka öyle düşünmek lazım.bereket aylarımız.hay Allah ne kadar heyecan va dimi sende gelin olma hevesi :)pekte uzunmuş evlenmene tarihin.bekliyoruz maraşa seni maraş gelini.

günaydınlarrrr herkesee:16::16: heycan var tabi olmazmı şimdiden var bakalımm 2013 diye düşünüyoruz tabide ya erken olur ya geç
tayinler iş güç durumunaa göre ayarlıcaz bakalım ablacımm..hayırlısı olsundaa aman..daha dogrusu hayırlısıysaa olsun vallaa:18::18:

günaydınlarrrr herkesee:16::16: heycan var tabi olmazmı şimdiden var bakalımm 2013 diye düşünüyoruz tabide ya erken olur ya geç
tayinler iş güç durumunaa göre ayarlıcaz bakalım ablacımm..hayırlısı olsundaa aman..daha dogrusu hayırlısıysaa olsun vallaa:18::18:

herşeyin hayırlısı canım inşallah rabbim en kısa zamanda yuvanı kurmayı nasip eder...

merhaba pınar aramıza hoşgeldin göknur bahsetmiş zaten bende konyada yaşayan maraş geliniyim adım meliha 4.5 yıllık evliyim 28 yaşımdayım şu anda çalışmıyorum kpss için çalışmaya çalışıyorum :1: bi tane oğlum var adı yiğit inşallah tanışırız bi gün...

Ya bi yandan öyle ne yalan söyleyim bende merkezi pek sevmiyorum hic gezmedim dogru düzgün orda:)
Ben suan meslek görüyorum Avukat yardimcisi olarak (sekreter) yasim 19 henüz peki sen?:) Tabiki sakincasi yokdur kolay kolay birakmam bu topigi sonucda Kahramanmarasliyim:51: Sanirim hepiniz ablamsiniz evli oldugunuza göre:) Ben Seda Cok memnun oldum :)

sedacım aramıza hoşgeldin ben meliha galiba hepimiz senin ablamız gerçekten 28 yaşındayım bende konyadayım benimde eşim maraşlı bu bakımdan bu topikteyim bende memnun oldum...

göknurcum bencede sen fazla söylüyosun yaşını 80 li biri 33 olurmu hiç en fazla 32 olman lazım... ya gerçekten bak 3 kişi olduk en kısa zamanda tanışmalıyız kızlar...

ayşegülcüm sen nasılsın eşin nasıl oldu?

burçincim nasılsın canım kaan nasıl?

Son düzenleme:
hoşgeldin diyelim önce.burası maraşlılar değil maraşta yaşıyanların topiği :)yani buraya yazan şuanki kişiler maraşlı değil ama maraşta yaşıyor.

Burasıda kötü oldu valla burçin.yerde kar öyle kalmadı sulu kar gibi yağdı.heryer çamur oldu su her yer yani :)bunda sonra yağarsa inşl tutar artık.bizde karın tadını çıkartamadık.ama ılık bir hava oldu Allahtan.sizde nasış hava

hava kötü canım ya,ama ordan iyidir kesin

sağol canım,iyiyiz .Umarım sen de iyisindir.

merhaba bende maraş geliniyim fakat şuan konya da yaşıyorumm....

hoşgeldin pınar.Benim adım da burçin.

Kız göknur,ne diye yaşımızı büyütüyorsun.32 yiz tabiiii

burçincim nasılsın canım kaan nasıl?

sağol canım,hastayım,grip oldum,ses de gitti.Şükür kağan iyi.

Sedacım sen de hoşeldin.

demek sobem tutmadı ayşegül hanım.boşa sevindim yani:)çıkmışssın adın kalmış olsun yinede gördüm gitti :)
demek kiiii her yeşil olanı çevrimiçi sanmayacakmışsın :))))
aa daha çok gençsin... gençlerin ne işi olur ki burda anlam veremem :) genelde evlilik, düğün,gelinlik,aile sorunları, hamilelik gibi konularla ilgili bilgi ararken buluyorlar burayı da, ben de saçla ilgili resimleri göremeyince üye olmuştum :))) hepimiz büyüğüz evet, 27 yaşındayım ben, ingilizce öğretmeniyim, muğlalıyım. :) ben de memnun oldum :)
merhaba pınar, ayşegül ben. siz buluşun da hadi, utandırın bizi :)
ayşegülcüm sen nasılsın eşin nasıl oldu?

iyi melihacım, geziniyor napsın...
kızlar ben yine drdaydım, yumurtlama gününde gel demişti, bi de yumurtalara baktı, herşey yolunda, kocaman çatlamak üzere olan yumurtam var... artık gelmene gerek yok dedi hamile kalana kadar. eşimin ameliyat sonrası bile durumun düzelmeyebileceğini, hamilelik şansının yüzde2-3-4 olduğunu söyledi... bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum, netten yaptığım araştırmalarda yüzde 40 - 85 başarı olur diyordu, dr söylediğine göre bilmeden söylemiş olamaz, tüp bebek konusunu da düşünücem napiyim:(

Son düzenleme:
Back
X