• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

iyi geceler kızlar...

ayşegülcüm çok takma kafana bebek işini çok şükür ki azda olsa ihtimal var hem tüp bebekte kötü bişi diil üzme kendini zaten bizde rafa kaldırdık şimdilik belki sen bizden önce verirsin hayırlı haberleri :emir_bebek::emir_bebek:

göknurcum olsun ya tabak çanak da olsa gitmek istiyorum sosyeteye hem ben severim tabak çanak almayı :1: oh ne güzel olmuş cumartesilerin tatil olması çok sevindim dikiştede başarılar dilerim canım inşallah iyi giderde gösterirsin diktiklerini zaten sobeleyememişim seni :((

Son düzenleme:
merhaba kızlar.Konya güneşli bir gün.
ayşegülcük yine yok.ortada görünemdiği zaman birşey oluyor.inşl birşey yoktur.bende her olmadığında arayamıyorum seni çıtır gideceğinde haber ver :)merak etmiyim seni.
biraz temizlik yapıyım bari :)

iyi geceler kızlar...

ayşegülcüm çok takma kafana bebek işini çok şükür ki azda olsa ihtimal var hem tüp bebekte kötü bişi diil üzme kendini zaten bizde rafa kaldırdık şimdilik belki sen bizden önce verirsin hayırlı haberleri :emir_bebek::emir_bebek:

göknurcum olsun ya tabak çanak da olsa gitmek istiyorum sosyeteye hem ben severim tabak çanak almayı :1: oh ne güzel olmuş cumartesilerin tatil olması çok sevindim dikiştede başarılar dilerim canım inşallah iyi giderde gösterirsin diktiklerini zaten sobeleyememişim seni :((

meliha gelmek isteiğinde söyle.haberleşelim hem tanışırız hem gezeriz beraber :1:

iyi akşamlar kızlar...

göknurcum saol canım inşallah bigün beraber gideriz ben birazda yiğit yüzünden gidemiyorum doktora bile giderken götürüyorum bensiz durmuyo hiç biyerde

haha atılsınn bakalımmmm:1::1:ayşegül ablacımm biz küçük falanız ama bize çıtır dien yok yanii sanaa diolarr çıtırr diee baksanaa vallaa maşallahın var satenn :nazar::nazar::nazar:
ayy teşekkür ederim canımmm, küçük görünüyorum ya ondan diyor göknurcum bana çıtırcık diye, o da pıtırcık :) senin de maşallahın var, maraşa bi beden büyüksün sen de ben gibi :1: bizim okuldakiler öyle diyor bana, sen maraşa bi beden büyüksün, burası seni kaldırmıyor diyorlar :) inşallah zorlanmazsın geldiğinde...
merhaba kızlar.Konya güneşli bir gün.
ayşegülcük yine yok.ortada görünemdiği zaman birşey oluyor.inşl birşey yoktur.bende her olmadığında arayamıyorum seni çıtır gideceğinde haber ver :)merak etmiyim seni.
biraz temizlik yapıyım bari :)

merak ettiğin için çok sağol cnm benim, bu sefer kötü bi şey yok şükür :) misafirim var bu akşam, birazdan gelirler, hazırlık yapıyordum, temizlik de yapayım dedim giderayak. pazartesi sabah yola çıkıyorz biz, önce ankaraya gidicez, göz muayenem var benim yine ... ordan kocişim istanbula, ben muğlaya... kayınvalidemin yanına gitmek istemiyorum, küsüp druyor bana aramıyorum diye, "neden gelmedi" diye sorarsa, "bana küsen kişinin yanına gidemem" dediğimi iletirsin dedim eşime. hep biz arıyoruz en küçüğüz diye, yok öyle yağma, saygı büyükleri aramak değildir ki, özldiğinde herkes arasın birbirini büyük küçük, çekemem valla... bayağıdır aramıyor beni k.validem bu yüzden,ben de aramıyorum hadi bakalım :)
melihacım, sağol cnm tesellin için, hayırlısı artık ne diyelim. bence o ihtimal o kadar düşük değil, ya dr yanlış biliyor, ya da ben fazla umutluyum, çevremizde bayağı kişi var bu tür sorundan hamile kalamayan ama ameliyat sonrası çocuk sahibi olan... ben onları örnek alıcam...

iyi akşamlar kızlar...

göknurcum saol canım inşallah bigün beraber gideriz ben birazda yiğit yüzünden gidemiyorum doktora bile giderken götürüyorum bensiz durmuyo hiç biyerde

küçük çocuklar annelerine fazla düşkün oluyor.haklı çocuk.ozaman havalar düzelsin öyle gel sosyeteye :)

ayy teşekkür ederim canımmm, küçük görünüyorum ya ondan diyor göknurcum bana çıtırcık diye, o da pıtırcık :) senin de maşallahın var, maraşa bi beden büyüksün sen de ben gibi :1: bizim okuldakiler öyle diyor bana, sen maraşa bi beden büyüksün, burası seni kaldırmıyor diyorlar :) inşallah zorlanmazsın geldiğinde...

merak ettiğin için çok sağol cnm benim, bu sefer kötü bi şey yok şükür :) misafirim var bu akşam, birazdan gelirler, hazırlık yapıyordum, temizlik de yapayım dedim giderayak. pazartesi sabah yola çıkıyorz biz, önce ankaraya gidicez, göz muayenem var benim yine ... ordan kocişim istanbula, ben muğlaya... kayınvalidemin yanına gitmek istemiyorum, küsüp druyor bana aramıyorum diye, "neden gelmedi" diye sorarsa, "bana küsen kişinin yanına gidemem" dediğimi iletirsin dedim eşime. hep biz arıyoruz en küçüğüz diye, yok öyle yağma, saygı büyükleri aramak değildir ki, özldiğinde herkes arasın birbirini büyük küçük, çekemem valla... bayağıdır aramıyor beni k.validem bu yüzden,ben de aramıyorum hadi bakalım :)
melihacım, sağol cnm tesellin için, hayırlısı artık ne diyelim. bence o ihtimal o kadar düşük değil, ya dr yanlış biliyor, ya da ben fazla umutluyum, çevremizde bayağı kişi var bu tür sorundan hamile kalamayan ama ameliyat sonrası çocuk sahibi olan... ben onları örnek alıcam...

neler yaptın bakalım misafirlerine.Bizede pazartesi günü glecekler.
hadi bakalım tatil başladı demek.inşl güzel keyifli geçer tatilin canım.
Kayınvalide olayını takma canım ya.ben biraz büyüklerden taraftayım :):)bana yapılan haksızlıkları sana bir saysaaam :)dersinki hiç görüşme birisiyle diye.ama büyük işte hassas oluyorlar biraz hep aranmak istiyorlar.tavır takınmaları kötü oluyor ,bazen çekilmez yapacak birşey yok anne:)konuş gitsin :))))))))))))

günaydınlar....

ya bu hava ne zaman düzelecek,hep karanlık hep yağmurlu :((

ayşegülcüm iyi yolculuklar,iyice gezin,kafa dağıtın.Dün farkettim ki burdan ayrılacak olsam,temelli,üzülürüm.Alışmışım bir çok şeyine,öğrencilerime.....Biz bu gidişle bu yıl da tayin isteyemeyiz.Fazla duygusalım sanırım,sevmiyorum bu huyumu.Ama siz umarım gidersiniz,herkesin gönlüne göre olsun.

göknurcum kolay gelsin canım,çok güzel şeyler hazırlarsın kesin.

seda,pınar,sibel,dilek ve melihacım sizler de iyisiniz inşallah.

burçin hava burda da kapalı.az önce lapa lapal kar yağdı süperdi.:)ama durdu yine.yerde hiç kalmıcak kar sanırım.kışın keyfide farklı ya.bu sene yine öye bir kış geçmioyr.hep hava kapalı .ya yağsa ya açsa dimi :)

neler yaptın bakalım misafirlerine.Bizede pazartesi günü glecekler.
hadi bakalım tatil başladı demek.inşl güzel keyifli geçer tatilin canım.
Kayınvalide olayını takma canım ya.ben biraz büyüklerden taraftayım :):)bana yapılan haksızlıkları sana bir saysaaam :)dersinki hiç görüşme birisiyle diye.ama büyük işte hassas oluyorlar biraz hep aranmak istiyorlar.tavır takınmaları kötü oluyor ,bazen çekilmez yapacak birşey yok anne:)konuş gitsin :))))))))))))
ne yaptım, onlar ilk geldiler bize, genelde ilk gelenlere yaptıklarımı yaptım, kuru patlıcan ve biber dolması, yaş pasta yaptım, un kurabiyesi bi de. kadayıf tatlısı da aldık akdo'dan. sonrasında da meyve servisi vardı. bu kadarcık, sen ne yapıcaksın :)
teşekkürler güzel tatil dileklerin için. sana yapılan haksızlıkları az çok duymuştuk, gerçekten sizinkiler daha dişli...bizde çok sorun yok ama sadece kaynana nazlı,aranmak istiyor hep, 4 gün geçince "vay neden aramadın,sen beni başından savmak için aramıyorsun,kaynanayı attın başından,ben gelmiyim diye mi aramıyorsun, korkmayın gelmem yanınıza..." falan filan. aradığıma arayacağıma pişman etti geçen sefer, tamam bende de hata var ama koskoca kadınsın hacısın, gelinine çocuğuna nasıl küsersin aklım almıyor. eşim benim ailemi kaç defa aradı evlendiğimizden beri, toplasan 3-4 anca eder, ben annemi kaç kez aradım,aradığımda da dakikalarca konuştum, benim ailem küssün mü o zaman yasin bizi aramıyor,neden aramıyor diye, böyle şey olur mu. hatta "aramasın önemli değil, siz iyi olun da, işi vardır,rahatsız etme" diye de hep söylerler, ama karşı tarafta bana karşı hiç saygı yok bu açıdan. kusura bakmasın artık, 1 ayı geçti aramıyorum...
günaydınlar....

ya bu hava ne zaman düzelecek,hep karanlık hep yağmurlu :((

ayşegülcüm iyi yolculuklar,iyice gezin,kafa dağıtın.Dün farkettim ki burdan ayrılacak olsam,temelli,üzülürüm.Alışmışım bir çok şeyine,öğrencilerime.....Biz bu gidişle bu yıl da tayin isteyemeyiz.Fazla duygusalım sanırım,sevmiyorum bu huyumu.Ama siz umarım gidersiniz,herkesin gönlüne göre olsun.

göknurcum kolay gelsin canım,çok güzel şeyler hazırlarsın kesin.

seda,pınar,sibel,dilek ve melihacım sizler de iyisiniz inşallah.

gündüz vakti ışıkla oturuyoruz biz de sabahtır... çok karanlık ortalık. ama kış mevsiminin hakkıdır, yağsın gürlesin, yazın aramayalım kışı.
ben de giderken eminim çok üzülürüm, neresi olursa olsun insanın paylaşımları,yaşantıları var, bi daha uğramayız buralara... kolay değil pat diye ayrılmak, öğrencilerim şimdiden dua ediyolarinşallah gitmezsiniz die, insan onlara bile üzülüyor, çok alışmştık... ama bazen ayrımak gerekiyor, yoksa başkalarını mtlu edeyim derken kendisi mutsuz oluyor insanın, öğrenciler de bırakıp gidecek bi gün bizi :)

günaydın burçincim günaydın kızlar....

bugün çok güzel bi gün dışarda bembeyaz kar var çok şükür kar topu oynadık kardan adam yaptık :)) kış hiç gelmicek sandım sabah bi uyandım ki heryer bembeyaz olmuş hala kar yağıyor dışarda çok güzel bi manzara var...

göknurcum evet yiğit sürekli benimle olunca bide tabi küçük kolay kolay ayrılmıyo...

ayşegülcüm hayırlı yolculuklar olur öyle kaynanayla arada takışmalar demekk ki senin ki fazla nazlı :1:

kızlar bende bu hafta maraşa geliyorum görümcemin nişanı var tam aksi zamanda oldu havaların kötü olduğu zamanda oluyo inşallah bi sorun çıkmadan gideriz...

iyiakşamlar kızlar.meliha cidden güzel oldu konya .birde buz tutmasa :))))bizde oynadık kar topunu.Burçin çatlasın :)cidden kötü olmuş nişan olayınız.Gerçi maraşta birşey yoktr ama yollar çokta iyi değildir.sizede şimdiden iyi yolculuklar diliyim.Topik tatile giriyor demek.
Ayşegülcük gitti sanırım.İnşl kazasız belasız gidersin şekerim.
Burçin sen gitmiyormusun mersine.

göknurcum ben karneyi verip gideceğim.Önce hatay,sonra istanbul,sonra mersin.Bakalım nasıl geçecek

yok canım,abim izmir'de.Orda kardeşim var,kız istemeye gidiyoruz, ona,söz-nişan gibi.Elbisemi almıştım,bugün ayakkabı çantayı da aldım,bir de bileklik aldım.Umarım basit kaçmaz.

yok canım,abim izmir'de.Orda kardeşim var,kız istemeye gidiyoruz, ona,söz-nişan gibi.Elbisemi almıştım,bugün ayakkabı çantayı da aldım,bir de bileklik aldım.Umarım basit kaçmaz.

hadi hayırlı uğurlu olsun inşl canım.sen daha yazın resimleri eklicektin yani msnden yolluyacaktın ondan bile ses yok dimi burçin.birde bu resimlerden yolla desem oda gelmez.neyse her ikisinide birden istiyorum mnsden bakarım ben :)sen gayet zevklisin her ne kadar sade olsanda :)eminim güzeldir hepsi.yakıştırıyorsun kendine.ma resimleri bu sefer es geçmiyeceğim haberin olsun.

günaydınlarrrr:16::16:
tatilee çıkanlar var sanırımm vllla ohh ne güzell biz çalışmaya devamm yaz kış :))

Back
X