• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

melihacım, bi kaç güne alışırım herhalde okul ortamına napalım :) yaz tatilinden sonra da böyle oluyor...bazı açılardan zorlukları var her meslekte oldğu gibi...eşin de haklı çalışma konusunda ama atanırsan bebeğin de olursa nasılsa doğum izni falan filan var, bi süre öyle idare edersin,ayrıca ücretsiz izne bile çıkabilirsin bi kaç yıl, hakkkımız var nasılsa :) ayrıca annen de yakınında sanırım,izin almasan bile annene teslim edersin bebeğini rahatlıkla. mesleğin cebinde olsun diye düşünüyorum ben, sen nasıl mutlu olcaksan, nasıl rahat olacaksan öyle yap bence :)
eşim de bugün başladı göreve:) raporu dün bitmişti, iyi o da şükür, hafif ağrıları var hala ama bilemiyorum... çalışmalara da başladık ama şimdilik öylesine, çünkü 3 ayda ancak spermler değişkenlik gösteriyormuş, kötüye ya da iyiye gitse bile 3-6 ay arası belli olacak. nisan başında test vericek yine, öbür 3. ayda yine bakılır duruma...ama beklemeyi düşünmüyorum, nisanda sonuç iyi çıkmazsa tüp bebeğe başvurucam...:50:

sibelcim, benim tatil 3 hafta olmuştu,erken çıktık ya biz :))) sağolasın canım, hepimize kolay gelsin, 11.30da geldim zaten eve, 8de gitmiştim, 4 dersim vardı, çok yormadı beni öğrencilerim, biraz muhabbet biraz tekrar biraz da yeni konu işledik, öyle geçirdik günü :)
kadın bembeyaz olmuş ya ondan peynir hastalığı diyorlar herhalde :) inşallah düzelir...

ayşegülcüm bende elimde mesleğim olsun istiyorum çok zor biliyorum oğluma soruyorum bazen ben işe gitsem sen ananeyle kalsan olurmu diye olmaz gitme diyo içim kötü oluyo gerçi annem ablamın kızına bakıyo şimdi ikincide doğdu yakında onada bakıcak galiba oğluma bakamaz kreşe falan veririm öyle olursa artık neyse bi giriyim sınava bakalım Allah neler gösterecek... ilk günü atlatmışsın gerisi gelir inşallah ne güzel seni bekleyen öğrencilerin olunca kolay alışırsın okula eşinde şimdi adaptasyon sorunu yaşamıştır 1 aydan sonra inşallah ağrıları çabuk geçer ve iyi sonuçlar almaya başlarsınız artık tüp bebektede epey kolaylıklar kaydedilmiş diye okudum geçen gün gazetede beklemek istemiyosan en iyisi başvur rabbim çok büyük bakarsın bigün yazmışsın buraya hamileyim diye ne güzel olur inşallah mevlam o günleride gösterir en kısa zamanda cnm...

amiiin melihacım, ah keşke olsa hemencecik :))) tüp bebek hem zorlu bi süreçmiş kadın için, hem de pahalıymış maalesef... beni düşündüren kısımları bunlar, memuruz sonuçta pat diye o kadar parayı vermek ve de bi seferliğine çok zor olur, tutma şansı da çok fazla değil... hayırlısı artık, allah bilir demekten başka çaremiz yok...
hmmm annen meşgulmüş gerçekten :) çock için zor olmaz mı hiç, her çalışan anne yaşıyor aslında b sorun, annesinin ilk defa evden ayrılıp işe gittiğini gören çocklar ağlıyor, sızlıyor, bakıcısıyla geçinemiyor ama alışır bi süre sonra diye düşünüyorum. bizim öğretmen arkadaşlar da aynı sorunları paylaşıyorlar sohbet ortamında, ordan biliyorum :)

ohhh tatilleri yaptınızz işe başlamaa zamanı artık :))
dün kaynanacık gitti 1 hfta durdu vallaa hemen gider dioduk ama tam alışmıştımm falan gitti :31:
peynir hastalığıı diye bi hastalıga yakalnmıss coook tuhaf ilk defa duydmm atlamadı 3 aydır faln burdadaa baakan olmayınca gitti işte :31:
herkess iyimi bakalımmm :)

epeyce kalmış kayınvaliden,zor olmuştur :) ayrıca geçmiş olsun

öznurcum çok teşekkürler canım iyi dileklerin için rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah sende istediğin yere atanırsın cnm ve inşallah mutlu bi yuvan sağlıklı çocukların olur...

ayşegülcüm çalışmayı düşünüyodum ama oğlum küçük olunca fırsat bulup ders çalışamadığım için son bikaç senedir sınavlara giremedim bu yıldan da pek ümidim yoktu ama alım çok olunca bi şansımı denemek istiyorum ama haklısın eve ve oğluma çok alıştım nasıl olur atanırsam bilemiyorum :(((( sen bile alıştığın halde zor adapte olmuşsun zor gerçekten öğretmen olmak heralde bu açıdan biraz daha avantajlı en azından öğrencileriniz var ablamda öğrencilerim olmasa çalışmak çok zor olurdu der her zaman eşiminde pek gönlü yok oğlumu bırakmamı istemiyo şimdi bi kardeş olursa napcan küçücük bebekle başkasına mı bırakcan diyip duruyo bakalım hayırlısı hakkımızda :44::44: cnm bu arada eşin işe başladı mı iyimi bebek çalışmaları başladımı??

sibelcim gönderdin mi kaynanayı Allah kavuştursun cnm :)) bende hiç duymamıştım bu hastalığı

gönlüne göre olsun melihacım,ama insanın kendi parasını kazanması güzel bir duygu.Oğlun da küçük değil ki artık,annen bakamazsa kreşe de verebilirsin.Eşin de alışır,merak etme.Ben de ilk bıraktığımda aynı endişeleri yaşamıştım.Allah her zaman iyilerle karşılaştırsın,bakan kişide Allah korkusu varsa,hoşgörülüyse sorun olmaz.Öyle biri umuyorum ki karşına çıkacaktır.

melihacım, bi kaç güne alışırım herhalde okul ortamına napalım :) yaz tatilinden sonra da böyle oluyor...bazı açılardan zorlukları var her meslekte oldğu gibi...eşin de haklı çalışma konusunda ama atanırsan bebeğin de olursa nasılsa doğum izni falan filan var, bi süre öyle idare edersin,ayrıca ücretsiz izne bile çıkabilirsin bi kaç yıl, hakkkımız var nasılsa :) ayrıca annen de yakınında sanırım,izin almasan bile annene teslim edersin bebeğini rahatlıkla. mesleğin cebinde olsun diye düşünüyorum ben, sen nasıl mutlu olcaksan, nasıl rahat olacaksan öyle yap bence :)
eşim de bugün başladı göreve:) raporu dün bitmişti, iyi o da şükür, hafif ağrıları var hala ama bilemiyorum... çalışmalara da başladık ama şimdilik öylesine, çünkü 3 ayda ancak spermler değişkenlik gösteriyormuş, kötüye ya da iyiye gitse bile 3-6 ay arası belli olacak. nisan başında test vericek yine, öbür 3. ayda yine bakılır duruma...ama beklemeyi düşünmüyorum, nisanda sonuç iyi çıkmazsa tüp bebeğe başvurucam...:50:

inşallah gerek kalmaz ayşegül tüp bebeğe.Şimdiden bunu düşünme,canını sıkma.Öyle bile olsa tutma şansı yüksek olur,yaşın genç.İyi de bir doktor oldu mu,neden olmasın.İyi haberlerini alırız inşallah.

epeyce kalmış kayınvaliden,zor olmuştur :) ayrıca geçmiş olsun

gönlüne göre olsun melihacım,ama insanın kendi parasını kazanması güzel bir duygu.Oğlun da küçük değil ki artık,annen bakamazsa kreşe de verebilirsin.Eşin de alışır,merak etme.Ben de ilk bıraktığımda aynı endişeleri yaşamıştım.Allah her zaman iyilerle karşılaştırsın,bakan kişide Allah korkusu varsa,hoşgörülüyse sorun olmaz.Öyle biri umuyorum ki karşına çıkacaktır.

inşallah gerek kalmaz ayşegül tüp bebeğe.Şimdiden bunu düşünme,canını sıkma.Öyle bile olsa tutma şansı yüksek olur,yaşın genç.İyi de bir doktor oldu mu,neden olmasın.İyi haberlerini alırız inşallah.

1 hafta kaldı taam :) zor olur dıodum daa ben tam alışıodum ona gitti işte sağlık olsun
ayrıca saol ablacım:31:

ben gecikmeli olarak gireceğim artık :)okullar açıldı çıtırda brçinde bol bol gezdiler.şimdide iyi bir dönem geçirirsiniz inşl.bende bugün itibari ile işten çıktım :):)son olayı bahane edip.atölyenkurduk gelinimz ile birlikte ilk işimizide aldık.pijama takımı dikeceğiz :)birazdA diktik.kendime inanamıyorum baya dikiyorum yani :)işte öyle benen.inşl pişman olmayız.
kpssye hazırlanan arkadaşlarada başarılar dliyorum kadının kendi parasını kazanması gibisi yok.inşl dilediğiniz yerler olur.bu saatte kocam kek istedi ve ben kek yapıyorum ona :)

göknuuur inanmıyorum sana, şaka mısın sen :))) şekerim naptın sen, 2 gün siteye girmedin, hem işten çıkmış, hem atölye açmış, hem işe başlamış iş bile almışlar... bi de normal bişeymiş gibi anlatmışsın ya şoke oldum yani :) ne ara oldu bunlar, hobi olarak yapıyodun ne bileyim şaşkınım hala :))) maşallah canım ya tebrikler, inşallah devamı gelir, bol kazançlar size :)))

maraşta dünden beri kar var, bayağı yağdı :) tabi merkeze değil bizim mahallelere,okulun oldğu yere falan. ben çok hastayım 3 gündür, midem ağrıyor mu bulanıyor mu bilemedim, bişey yiyesim yok sürekli yatasım var, inanın kaç gündür zorla gidiorm okula, yemek yapmıyorum, yapsam da yemiyorum bööğğğkkk....neden oldu bilmiyorum :(

ben gecikmeli olarak gireceğim artık :)okullar açıldı çıtırda brçinde bol bol gezdiler.şimdide iyi bir dönem geçirirsiniz inşl.bende bugün itibari ile işten çıktım :):)son olayı bahane edip.atölyenkurduk gelinimz ile birlikte ilk işimizide aldık.pijama takımı dikeceğiz :)birazdA diktik.kendime inanamıyorum baya dikiyorum yani :)işte öyle benen.inşl pişman olmayız.
kpssye hazırlanan arkadaşlarada başarılar dliyorum kadının kendi parasını kazanması gibisi yok.inşl dilediğiniz yerler olur.bu saatte kocam kek istedi ve ben kek yapıyorum ona :)

hayırlııı olsunnnn ablacımmm :))

göknuuur inanmıyorum sana, şaka mısın sen :))) şekerim naptın sen, 2 gün siteye girmedin, hem işten çıkmış, hem atölye açmış, hem işe başlamış iş bile almışlar... bi de normal bişeymiş gibi anlatmışsın ya şoke oldum yani :) ne ara oldu bunlar, hobi olarak yapıyodun ne bileyim şaşkınım hala :))) maşallah canım ya tebrikler, inşallah devamı gelir, bol kazançlar size :)))

maraşta dünden beri kar var, bayağı yağdı :) tabi merkeze değil bizim mahallelere,okulun oldğu yere falan. ben çok hastayım 3 gündür, midem ağrıyor mu bulanıyor mu bilemedim, bişey yiyesim yok sürekli yatasım var, inanın kaç gündür zorla gidiorm okula, yemek yapmıyorum, yapsam da yemiyorum bööğğğkkk....neden oldu bilmiyorum :(

ayşegül ablacım geçmiş olsun sanada doktora falan gitseydin..dikkat et kendinee:31:

sibelcim çok teşekkür ederim, yarın da böyle olursam dr a gidicem artık...

hayırlı olsun canım,çok çok iyi işler alır ve büyütürsünüz atölyeyi inşallah.

geçmiş olsun ,üşüttün mü nedir.Sıcak bir şeyler iç,dinlen.
Bu kadar fark eder mi ya,bizim mahallede acaip kar varken çarşıda epey az.Şaşırdım valla.

göknurcum hayırlı olsun yeni işin yeni atölyen ayşegülün dediği gibi 2 günde neler neler yapmışsın şok oldum bende nerde kız atölye bende müşteri oluyum sana :))

ayşegülcüm geçmiş olsun dikkat et kendine benimde ses tamamen gitti 1 haftadır boğazım ağrıyodu sonunda sesime vurdu heralde hava kötü olunca herkezde var bişiler...

ayy melihacım sana da çok geçmiş olsun... ses gidince bizim daha kötü oluyor tabi, okulda ses olmadan çok zor, ama öğrencilerim öyle olunca daha iyi dinliyor duymak için :))

kızlaaaaaaar test yaptım pozitif çıktı çift çizgi yani, inanamıyorum hamile myim şimdi bennn napcam şimdi ayy panikteyim yaaaa, mide blantılarım bundanmış demek ki, adetim de 9 gün gecikmişti, dayanamadım yaptım...inşallah doğrudur, 2 tane yaptım test. kan testi yaptırmam alzım de mi şimdi benim, ayyy akıl verin bana

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: yaşasııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim ayşegülcüm :21::21::21::21::21::21::21::21::21: ilk tebrik eden ben oluyorum heralde canım benim inan şimdi suratımı görsen sırıtıyorum kendi kendime :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: ayyyyyyyy çok güzel bi haber bu miğrem bulanıyo bişi yiemiyorum deyince aklıma geldi ama bahsetmek istemedim yoksa boşuna üzülme diye ama çok mutlu oldum rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah hemen gebelik hesaplamadan son adet tarihini girde bebiş ne zaman geliyomuş öğrenelim canım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

melihacım çok sağol cnm yaaaa ben hala şaşkınım sevinsem mi telaşlansam mı diye arada kaldım... son adet tarhim 31 aralık. ben bakayım hesaplayıcı falan, ya ameliyat yeni oldu eşim, düzelme olmamıştır die düşünüyorum,3 ay geçmesi gerekti spermlerin kalitesi artması için, şimdi bozuk spermlerle hamile kalırsam düşük oluyormuş, aklımda bu var :( inşallah her şey yolunda gider yaaa :)))) çok heyecanlandım :)
ben kan testi için nereye gidicem meliha, kadın doğuma de mi, sabah aç falan mı gitmek gerek ??? ay hiç bilmiyorum ...

cnm bence sen sabah kadın doğuma git direk aç olup olmanın çok önemi olduğunu sanmıyorum. doktorla görüş o ne dicek bakalım ultrasonda baksın ne durumdasın diye o zaten gerek gördüğü tahlilleri yapacaktır sebde çok takma kötümü spermler diye inşallah iyidir de sorun çıkmaz belkide hemen oldu ameliyattan sonra spermler düzeldi ne biliyim iyi olanı düşün ki iyi olsun hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka

Back
X