- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
melihacım, bi kaç güne alışırım herhalde okul ortamına napalım :) yaz tatilinden sonra da böyle oluyor...bazı açılardan zorlukları var her meslekte oldğu gibi...eşin de haklı çalışma konusunda ama atanırsan bebeğin de olursa nasılsa doğum izni falan filan var, bi süre öyle idare edersin,ayrıca ücretsiz izne bile çıkabilirsin bi kaç yıl, hakkkımız var nasılsa :) ayrıca annen de yakınında sanırım,izin almasan bile annene teslim edersin bebeğini rahatlıkla. mesleğin cebinde olsun diye düşünüyorum ben, sen nasıl mutlu olcaksan, nasıl rahat olacaksan öyle yap bence :)
eşim de bugün başladı göreve:) raporu dün bitmişti, iyi o da şükür, hafif ağrıları var hala ama bilemiyorum... çalışmalara da başladık ama şimdilik öylesine, çünkü 3 ayda ancak spermler değişkenlik gösteriyormuş, kötüye ya da iyiye gitse bile 3-6 ay arası belli olacak. nisan başında test vericek yine, öbür 3. ayda yine bakılır duruma...ama beklemeyi düşünmüyorum, nisanda sonuç iyi çıkmazsa tüp bebeğe başvurucam...
eşim de bugün başladı göreve:) raporu dün bitmişti, iyi o da şükür, hafif ağrıları var hala ama bilemiyorum... çalışmalara da başladık ama şimdilik öylesine, çünkü 3 ayda ancak spermler değişkenlik gösteriyormuş, kötüye ya da iyiye gitse bile 3-6 ay arası belli olacak. nisan başında test vericek yine, öbür 3. ayda yine bakılır duruma...ama beklemeyi düşünmüyorum, nisanda sonuç iyi çıkmazsa tüp bebeğe başvurucam...