• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

sizlerede merhaba....

ben çok yorgunum bugün bütün gün temizlik yaptım belim çok ağrıyo şimdi yeni oturdum çok şükür akşam boyu yatarım heralde...

siz nasılsınız kızlar herşey yolunda mı?

Slm kızlar.:21: Görüşmeyeli neler olmuş azcık bakabildim. Bebek haberlerinize çok sevindim.Allahım kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla inş.

merhaba kızlar .ben biraz yoğunluktan giremiyorum .yazılanlarıda okumaya çalışıyorum :)iş yaptığımız kişile cumaya kadar işi teslim edin dediler b,zde sıkıştık azcık :) yeni geldim eve diyebilirim.durumular nasıl ayşegül iyi gitmiyor artıkta inşl kısa sürede biter halsizlilklerin.
meliha bizim evede temizlik şart :) ama kim yapacak bilmiyorum :)bu aralar herşeyi saldım kendimi bile.:)işte böyle. havalarda güzel oldu .temzilk havası yani.şimdilik bukadar benden.

eh işte idare ediyorum göknurcum ve melihacım... benim durum belli artık.
göknurcuk hadi bakalım, çalışmaya devam, ben de temizlik yapamamıştım 2 haftaya yakıni bugün banyoyu temizleyebildim anca, canım çıktı ama :( temizlikçi mi tutsam artık acaba...

günaydın kızlarrrr...

göknurcum Allah kolaylık versin inşallah biraz rahatlarsın ama tabi işlerde eksik olmasın. gerçekten hava biraz ısındı bende de başladı evi değiştirme isteği bütün dolapları boşaltıp tekar dolduruyorum eskileri ayırıp yenileri yerleştiriyorum falan filan :9:

ayşegülcüm sen en iyisi temizlikçi tut hem şimdi senin kendini yorman iyi olmaz zaten yapamazsında kolay kolay bu şekilde inşallah az kaldı rahatlamana geçicek bu bulantı ve halsizlikler...

ilkazra sen nasılsın cnm nerelerdesin?

öyle mi diyosun melihacım... bu çabuk yorulmalar normal midir, merdiven çıkarken yürürken falan nefesim kesiliveriyor, ders anlatırken bile nefes nefeseyim, çok komik oluyor :) bakalım artık, çok zorlanırsam temizlikçi şart olur...

eh işte idare ediyorum göknurcum ve melihacım... benim durum belli artık.
göknurcuk hadi bakalım, çalışmaya devam, ben de temizlik yapamamıştım 2 haftaya yakıni bugün banyoyu temizleyebildim anca, canım çıktı ama :( temizlikçi mi tutsam artık acaba...

tutmaman hata,ne diye uğraşıyorsun ki.Zaten kötüsün,kendini iyi hissedersen yaparsın

Merhaba canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ara sıra baktıgımda bulantıların vardı umarım daha iyisindir.

Buarada herkese merhaba...

merhaba canım,nerelerdesin

merhaba kızlar.meliha valla benimde bir temizlk yapasım var amaa :)vakit yok malesef.yavaş yavaş yap değişitir işte ne güzel olur.yaptığın temizlkte belli olur.
Ayşegülcüüüğüm arkadaşlar demiş birde ben diyim dimi :)yorma kendini kız.şimdi zamanımı sen sonra zate yorulacaksın.şimdilk tenzlk işlerine ara ver.küçük işleri yap sen.
Burçin sen nasılısın kağan nasıl.bugün gittinmi drye .

günaydın kızlarrrr...

göknurcum Allah kolaylık versin inşallah biraz rahatlarsın ama tabi işlerde eksik olmasın. gerçekten hava biraz ısındı bende de başladı evi değiştirme isteği bütün dolapları boşaltıp tekar dolduruyorum eskileri ayırıp yenileri yerleştiriyorum falan filan :9:

ayşegülcüm sen en iyisi temizlikçi tut hem şimdi senin kendini yorman iyi olmaz zaten yapamazsında kolay kolay bu şekilde inşallah az kaldı rahatlamana geçicek bu bulantı ve halsizlikler...

ilkazra sen nasılsın cnm nerelerdesin?

Ev iş arasında koşusturuyorum.İkinci çocuktan sonra herşeyle bağlantım koptu,iş değiştirdim, sıfırdan uğraşmam gereken iki bebeğim oldu.Herşeye sıfırdan başladım. benim tarafta herşey güzel sizler içinde öyledir umarım

günaydın kızlar

ilknurcum kolay gelsin,2 çocuk ne zor oluyordur

göknurcum pazartesi randevum :((

günaydın kızlar

sanada günaydın burçincim nasılsın??

göknurcum işleri yoluna koyunca sende yaparsın rahat rahat temizliğini...

ayşegülcüm tabi normal cnm halsizlik yorgunluk sen kendine dikkat et önemli olan sen ve bebeğin boşver temizlik olur gider...

ilknurcum kolay gelsin iki çocuk uğraştırır tabi biraz.. bizlerde iyiyiz benim oğlumda istiyo kardeş bakalım hayırlısı...

sağol melihacım,iyiyim.Kağan da istiyor valla,bebek görünce seviyor,bizim olsun diyor.Olursa kıskanmazlar inşallah.Tabii olursa :((

Merhaba canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ara sıra baktıgımda bulantıların vardı umarım daha iyisindir.
Buarada herkese merhaba...

meraba özluur, iyi sayılırım ne diyim ki .... :) herkes her gün soryor, iyi değilim demeye utanır oldum, ben mi abartıyorum diye düşünmeye başladım artık :) geçen haftaya göre daha iyiyim, o kesin...

burçincim, göknurcum ve melihacım, hepinizin ortak kararı olmuş :) ağır temizlik yapacak bişey yok zaten evde, iki kişinin ne kadar sorunu olucak, ev süpürme ve silme işim var, onu yapmam lazım ama kocamdan yardım alıcam, büyük temizlik yapmam zaten, yapamam, şöyle bahara doğru büyük temzilik olur, o zaman tutarım birini, bakalım... sağolun düşündüğünüz için beni :)

merhaba bayanlar...

dr'a gittim,herşey iyiymiş,eşim görünecek artık,başka şansı kalmadı.

haftasonu ne güzel bahar havası vardı,yine kış gelmiş

merhabalar... burçin sevindim, sorun yoktu zaten,yine de emin olduk... eşini dr mu istedi, yoksa siz mi karar verdiniz? hayırlısı inşallah... ben de cuma günü gidicem yine,umarım yolundadır her şey.
yemek yapmaya da başladım yavaştan, bugün ızgara tavuk, nohutlu pilav, közlenmiş kırmızı biber ve brokoli salatası var...

burçin çok sevindim sonuçlarına.eşin gidecekmi peki inşl gider sorun çıkarmaz.benimki epey bir sorun çıkarmıştı :)inşl halledilmiyecek birşey çıkmaz.
ayşegül iyiye gitmene sevindimsenşde cumayı bekliyeceğiz hadi bakalım.

merhabalar... burçin sevindim, sorun yoktu zaten,yine de emin olduk... eşini dr mu istedi, yoksa siz mi karar verdiniz? hayırlısı inşallah... ben de cuma günü gidicem yine,umarım yolundadır her şey.
yemek yapmaya da başladım yavaştan, bugün ızgara tavuk, nohutlu pilav, közlenmiş kırmızı biber ve brokoli salatası var...

dr görünebilir dedi,zaten ne zamandır aklımda,ne olur ne olmaz.Bugün randevu alacak emriyolojiden bakalım.İnşallah hamileliğin iyi gidiyordur ,herşey yolundadır.Yemek yapmana da çok sevindim,bulantıların gittikçe azalır zaten.

burçin çok sevindim sonuçlarına.eşin gidecekmi peki inşl gider sorun çıkarmaz.benimki epey bir sorun çıkarmıştı :)inşl halledilmiyecek birşey çıkmaz.
ayşegül iyiye gitmene sevindimsenşde cumayı bekliyeceğiz hadi bakalım.

biraz söylendi ama yapması gerektiğini biliyor,randevuyu alır umarım.Senin işler nasıl gidiyor canım?

meliha,dilek,sibel,ilknur,pınar sizler nerelerdesiniz?

Back
X