Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar...
eh işte idare ediyorum göknurcum ve melihacım... benim durum belli artık.
göknurcuk hadi bakalım, çalışmaya devam, ben de temizlik yapamamıştım 2 haftaya yakıni bugün banyoyu temizleyebildim anca, canım çıktı amatemizlikçi mi tutsam artık acaba...
Merhaba canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ara sıra baktıgımda bulantıların vardı umarım daha iyisindir.
Buarada herkese merhaba...
günaydın kızlarrrr...
göknurcum Allah kolaylık versin inşallah biraz rahatlarsın ama tabi işlerde eksik olmasın. gerçekten hava biraz ısındı bende de başladı evi değiştirme isteği bütün dolapları boşaltıp tekar dolduruyorum eskileri ayırıp yenileri yerleştiriyorum falan filan
ayşegülcüm sen en iyisi temizlikçi tut hem şimdi senin kendini yorman iyi olmaz zaten yapamazsında kolay kolay bu şekilde inşallah az kaldı rahatlamana geçicek bu bulantı ve halsizlikler...
ilkazra sen nasılsın cnm nerelerdesin?
Merhaba canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor ara sıra baktıgımda bulantıların vardı umarım daha iyisindir.
Buarada herkese merhaba...
günaydın kızlar
ilknurcum kolay gelsin,2 çocuk ne zor oluyordur
göknurcum pazartesi randevum(
merhabalar... burçin sevindim, sorun yoktu zaten,yine de emin olduk... eşini dr mu istedi, yoksa siz mi karar verdiniz? hayırlısı inşallah... ben de cuma günü gidicem yine,umarım yolundadır her şey.
yemek yapmaya da başladım yavaştan, bugün ızgara tavuk, nohutlu pilav, közlenmiş kırmızı biber ve brokoli salatası var...
burçin çok sevindim sonuçlarına.eşin gidecekmi peki inşl gider sorun çıkarmaz.benimki epey bir sorun çıkarmıştı :)inşl halledilmiyecek birşey çıkmaz.
ayşegül iyiye gitmene sevindimsenşde cumayı bekliyeceğiz hadi bakalım.