• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

sağol canım :) 3 yıl evet, çok sayılmaz az da sayılmaz ama :)benim maraşta 5 yılı geçiyor artık , eşimin de bu yıl 4 yılı doluyor ve tayin hakkı var, eşin de 4 yıl kalıcak sanırım toplam...

Evet canım..1 yılı bız evlenene kadar bıtıyor kalıyor 3 yıl evet kısa degıl uzunda ınsallah alısırım alısamazsam katlanıcaz artık 3 yıl :) Siz bitirmişiniz az kalmış canım...

melih geçmiş olsun canım.baya üşütmüş demekki.Geçmiş olsun.kendine de d,kkat et tabiki.sen hasta olursan yiğit hiç iyi olamaz.İkinizede Allah acil şifa vers,n iniş.
Gel özlıurcuuum geeel maraşa.fıstıklı dondurması var bol bol ye :):)geleceğin varsa göreceğin var :))))))))alışırsın inşl.şimdiden karamsar olma.

Ayşegülcüüüüüüğüüüm aklına hep kötü şeyler getiriyorsun heee.sende risk olabilir tabiki aama herkeste vardır o sıkıntı.bütün hamileler için.onun için içini ferah tut gerisini Allah bilir.Her aklına geldikçe git drye bıksınlar seden :):):)şu ölçme işin olmasa güzelde o sıkıntılı işte.napaalım oda tuzu biber olsun .inşl ağlıklı bir şekilde alacaksın bebeği.snra resimlerinde seveceğiz onu.

:))) Göknurum gözüm korktu şimdi neyse artık yazı dondurmayla geçiririz kışa allah kerim ;)

cnm bu gece yine sabaha kadar uyumadı ateşlendi doktora götürdük akciğerini üşütmüş ilaç verdi kullanacaz inşallah iyi olur bakalım cnm kaan nasıl??
iyileşmedi mi daha :( yazık...
melih geçmiş olsun canım.baya üşütmüş demekki.Geçmiş olsun.kendine de d,kkat et tabiki.sen hasta olursan yiğit hiç iyi olamaz.İkinizede Allah acil şifa vers,n iniş.
Gel özlıurcuuum geeel maraşa.fıstıklı dondurması var bol bol ye :):)geleceğin varsa göreceğin var :))))))))alışırsın inşl.şimdiden karamsar olma.
Ayşegülcüüüüüüğüüüm aklına hep kötü şeyler getiriyorsun heee.sende risk olabilir tabiki aama herkeste vardır o sıkıntı.bütün hamileler için.onun için içini ferah tut gerisini Allah bilir.Her aklına geldikçe git drye bıksınlar seden :):):)şu ölçme işin olmasa güzelde o sıkıntılı işte.napaalım oda tuzu biber olsun .inşl ağlıklı bir şekilde alacaksın bebeği.snra resimlerinde seveceğiz onu.

ya aklına kötü şeyler getirme diyorsunuz da sen ol da getirme , napiyim :))) hiç düşünmeden de rahat rahat olmaz, o zaman bittiğim an olur, biraz korku, heyecan olacak tabi ki ben dikkat edeyim kendime, korkayım bişey olursa diye. bunlar tatlı heyecanlı korkular, yaşanması da gerek :) böyle geçer gider inşallah sağlıklı bi şekilde...
sen neler yapıyon bakalım, az hayatından bahset, günlerine ne olduuuuu, iptal mi oldu yoksa :1:

özluurcum az kaldı bizim evet, inşallah bu yaza kurtuluyoruz bakalım...

evet canım polis özel harekatta olduğu içinde sık sık göreve çıkıyor zaman çabuk geçiyor canım bende öyle diyordum tekmelerini yer miyim diye 21 haftalık olmuşuz bile

hmm anladım, özel harekatın o sıkıntısı var, benimkinin düzenli yine çalışma hayatı...bana geçmiyor o zaman valla, başından ber, dha 10 haftalığım sanki, bi değişim de yok ya vücudumda fiziksel olarak, o yüzden daha bilicinde değilim hamileliğin...

kızlar nerelerdesiniz, kimseler yok kaç gündür? burçincim merabalar sana da...

slm kızlar ben yoktum 3 gündür annemlerdeydim babam iş için bursaya gitti bende yanlız bırakmayım diye orda kalıyodum fırsat olmadı girmeye nete sizler nasılsınız görüşmeyeli..

oğlum iyleşiyo daha iyi ben baya iyiym artık çok şükür konyada hava çok kötü kış geldi geri bu sabah kar vardı ve hava buzzzzzzzz

günaydın....

oğlunun iyileşmesine sevindim melihacım.Burası da buz gibi,rüzgarda uçmazsak iyi.

selam maraş polis eşlerinin gördüm bende 2009 da döndüm maraştan bir sene maraş merkez serintepe mah. de oturdum bir senede ilçesi çağlayan ceritte görev yaptı eşim .. istanbul dan hiç başka yerde yaşamamış biri olarak başlarda zorlansamda maraşı yinede sevmiştim ordan görüştüğüm arkadaşım bile var ..görümcemler kayseride görevli şu an kısmet olursa oraya kadar gelirsem maraşıda yeniden eski günleri yad etmeye gelicem . :3:

merhaba arkadaşlar,
bende k.maraslıyım :)

selam maraş polis eşlerinin gördüm bende 2009 da döndüm maraştan bir sene maraş merkez serintepe mah. de oturdum bir senede ilçesi çağlayan ceritte görev yaptı eşim .. istanbul dan hiç başka yerde yaşamamış biri olarak başlarda zorlansamda maraşı yinede sevmiştim ordan görüştüğüm arkadaşım bile var ..görümcemler kayseride görevli şu an kısmet olursa oraya kadar gelirsem maraşıda yeniden eski günleri yad etmeye gelicem . :3:

merhaba şeyma,hoşgeldin, bekleriz sohbete buraya, kendini tanıtırsan seviniriz:)

nar, sen de mi polis eşisin? ben de ceritte görev yaptım bi süre,allah bi daha oralara düşürmesin diyorum, başka da bişey demiyorum, maraşı sevdim yine de, orayı hiç sevemedim valla:)

melihacım oğluş iyileşmiş sevindim, ne zor oluyordur hem sana hem oğluna...

günaydın....

oğlunun iyileşmesine sevindim melihacım.Burası da buz gibi,rüzgarda uçmazsak iyi.
saol burçincim iyi oğlum şükür daha iyi.. cnm maraştada çok fena rüzgar oluyo heralde..
merhaba arkadaşlar,
hoşgeldin şeymacım nasılsın?
cnm hoşgeldin aramıza benim eşim çağlayanceritli kayınpederimin polis çok kiracısı oldu halada var belki tanışmışsınızdır...
merhaba şeyma,hoşgeldin, bekleriz sohbete buraya, kendini tanıtırsan seviniriz:)

nar, sen de mi polis eşisin? ben de ceritte görev yaptım bi süre,allah bi daha oralara düşürmesin diyorum, başka da bişey demiyorum, maraşı sevdim yine de, orayı hiç sevemedim valla:)

ayşegülcüm çok saol cnm iyileşti oğlum çok zor oluyo ikimizin birden.. sen nasılsın?

slm kızlar bugün dişçiye gittim kaç gündür dişim çok ağrıyodu ya çok kötüydü dişim bi türlü uyuşmadı iki tane iğne yaptı bide ilaç verdi halada acıdı dişçi bile şaşırdı tansiyonum düştü birden dişçi masasına yığılıp kaldım nolcak bilmiyorum benim bu halim dahada kaç kez gitmem gerekecek of hiç sevmiyorum bu diş işlerini :50:

merhaba kızlar.ben yorgun savaşcı olarak rötarlı geliyorum ama yinede geliyorm :):)hastlarımız iyi olmuş ne güzel.
meliha bir atlamadın hastalığı.Konyanında dengesi bouldu heryerde olduğu gibi burda da hava bir garip.ne kadar dikkat etsekte olmuyor.Diş ağrısı Allahım inşl geçer.değişik ve çok kötü ağrı.bir dişciye tedavi olmaya başladınmı ooo kaç kere gidip gidip gelirsin artık.kısa süreli tedaviyle geçer inşl diyim :)

çıtır anne sen nasılsın şekeriiim.
Burçin sen nasılsın nasıl gidiyor okul nöbet işlerin:)
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz.

merhaba arkadaşlar,

hoşgeldin şeymacım,herzaman bekleriz topiğe

ben de alıştım bu şehre sanırım,her ne kadar çoğu zaman insanlarına gıcık olsam da,sağlık yönünden yetersiz görsem de...

slm kızlar bugün dişçiye gittim kaç gündür dişim çok ağrıyodu ya çok kötüydü dişim bi türlü uyuşmadı iki tane iğne yaptı bide ilaç verdi halada acıdı dişçi bile şaşırdı tansiyonum düştü birden dişçi masasına yığılıp kaldım nolcak bilmiyorum benim bu halim dahada kaç kez gitmem gerekecek of hiç sevmiyorum bu diş işlerini :50:

geçmiş olsun melihacım,kız ne var o kadar korkacak.Uyuşunca hiç acımaz ki.Kendini şartlandırma,hiç korkmuyorum,hiç acımıyor de kendi kendine.

merhaba kızlar.ben yorgun savaşcı olarak rötarlı geliyorum ama yinede geliyorm :):)hastlarımız iyi olmuş ne güzel.
meliha bir atlamadın hastalığı.Konyanında dengesi bouldu heryerde olduğu gibi burda da hava bir garip.ne kadar dikkat etsekte olmuyor.Diş ağrısı Allahım inşl geçer.değişik ve çok kötü ağrı.bir dişciye tedavi olmaya başladınmı ooo kaç kere gidip gidip gelirsin artık.kısa süreli tedaviyle geçer inşl diyim :)

çıtır anne sen nasılsın şekeriiim.
Burçin sen nasılsın nasıl gidiyor okul nöbet işlerin:)
yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz.

göknurcum bayağı boşladın buraları,neyse,iyi ol da gelmesen de olur.Haftaya 5-10 derece artacakmış bakalım,hep bahar olsa ne iyi olur.Yazı da kışı da sevmiyorum .Okul iyi gidiyor,nöbetim pazartesi olmayınca sendrom yaşamıyorum :)

hoşgeldin şeymacım,herzaman bekleriz topiğe

ben de alıştım bu şehre sanırım,her ne kadar çoğu zaman insanlarına gıcık olsam da,sağlık yönünden yetersiz görsem de...

mecbur canım alışıyoruz sen birde ceriti görseydin maraşı yetersiz görmezdin sadece iki sağlık ocağı benim bildiğim tek bir eczane hamileydim kontrollere adıyamanın gölbaşı yakındı oraya giderdik oda kışın kar yolları kapattı :(
geçmiş olsun melihacım,kız ne var o kadar korkacak.Uyuşunca hiç acımaz ki.Kendini şartlandırma,hiç korkmuyorum,hiç acımıyor de kendi kendine.

göknurcum bayağı boşladın buraları,neyse,iyi ol da gelmesen de olur.Haftaya 5-10 derece artacakmış bakalım,hep bahar olsa ne iyi olur.Yazı da kışı da sevmiyorum .Okul iyi gidiyor,nöbetim pazartesi olmayınca sendrom yaşamıyorum :)

saol burçincim iyi oğlum şükür daha iyi.. cnm maraştada çok fena rüzgar oluyo heralde..

hoşgeldin şeymacım nasılsın?

cnm hoşgeldin aramıza benim eşim çağlayanceritli kayınpederimin polis çok kiracısı oldu halada var belki tanışmışsınızdır...
olabilir ben tanımasamda eşim kesin tanışmıştır ..

ayşegülcüm çok saol cnm iyileşti oğlum çok zor oluyo ikimizin birden.. sen nasılsın?

ewt canım polis eşiyim cerite ilk giden polisleriz .. cerit hatırası panik atağım var melesef gezmek eski günler hatrına gidermiyim bilmem .. maraşta enim hoşlanmadığım tek şey sokakların kaldırımların ağır kuyruk yağı kebap kokusu olmuştu birde insanların sana yabancı yabancı bakması çok rahatsız etmişti (benim ilk doğduğum yerden uzak yaşantımtı maraş hastane önünde incir ağacı türküsünü dinleyip çok ağlamışımdır ..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:yav alıntı ile cevap yapmaya çalıştım bi garip oldu ..

Son düzenleme:
Back
X