• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

iyi geceler kızlar.rabia hoşgeldin aramıza.tanıtırsın artık kendini bize.
burçiin hayırlı yolculuklar şimdiden.23 nisan tatili desene.iyi geçer inşl tatil.kağan nasıl bu arada.
ayşegül ben eşimin kek yapmasını düşünemiyorum.allaaaaah benm canım çıkar o birşey yaparken.kesinlikle kekin yapım aşaması 1 saatini alır.fırına koyması 10 dksını,sonra dağılan ortalığı hiç demicem :)ay aalatırken afakanlar bastı.:))))))) benmki sadece ysin. ellerine sağlık eşinin.nasılda severmiş karısını :)
sema benim işler iyi Allaha şükürler olsun yorucu okadar.alıştımda zevkli şuan.seninde o tarihte olman cidden süper haber.inşl görüşelim.hepimiz bir arada oluruz.işi olanlarda bir zahmet 10 dakikalrını ayarlayıversinler canım:33:bende dört gözle bekliyorum.sizler olamsınızda gurubumuz belli zahar görüşürüz :)
ilknırcum bu 10 dk mevzu senin içindi :)
eşiminde sminer durumu varya raporu kaç gün alacak bilmiyorum erken gelsekte haberleşiriz.semaya göre ayarlarız artık.haydiiiin hoşçakalııın :):36:

Anlaşıldı zati:1:isim kullanmasan olmuyodu demi:19:iki gündür taşlanmaktan kk yı açmaya korkar oldum:17::16::16:

izin tarihimizde inşaallah bi değişiklik olmaz, eşimle ikimiz işyerlerimizde ona göre izin ayarlamaya çalışıyoruz, tarihi eşim seçti kuzenleri, yeğenleri vs tatile gelecek okullar kapanınca olsun istedi. ben mayıs ayını tercih etmiştim, çok aşırı sıcak olmadan gitsek diye yani. bu yıl haziran oldu tarih. nisan-mayıs aylarını tercih ediyorduk genellikle. geçen yaz gelememiştik maraşa, bu yaz artık kaçınılmaz mutlu sonu yaşayacağım :52::52::52: kaynanacım ve görümceklerim de çok sevinecekler :37:

herkese merhaba bende ben yeni üyeyim ayrıca bende k maraşlıyım

hoşgeldin rabia

iyi geceler kızlar.rabia hoşgeldin aramıza.tanıtırsın artık kendini bize.
burçiin hayırlı yolculuklar şimdiden.23 nisan tatili desene.iyi geçer inşl tatil.kağan nasıl bu arada.
ayşegül ben eşimin kek yapmasını düşünemiyorum.allaaaaah benm canım çıkar o birşey yaparken.kesinlikle kekin yapım aşaması 1 saatini alır.fırına koyması 10 dksını,sonra dağılan ortalığı hiç demicem :)ay aalatırken afakanlar bastı.:))))))) benmki sadece ysin. ellerine sağlık eşinin.nasılda severmiş karısını :)
sema benim işler iyi Allaha şükürler olsun yorucu okadar.alıştımda zevkli şuan.seninde o tarihte olman cidden süper haber.inşl görüşelim.hepimiz bir arada oluruz.işi olanlarda bir zahmet 10 dakikalrını ayarlayıversinler canım:33:bende dört gözle bekliyorum.sizler olamsınızda gurubumuz belli zahar görüşürüz :)
ilknırcum bu 10 dk mevzu senin içindi :)
eşiminde sminer durumu varya raporu kaç gün alacak bilmiyorum erken gelsekte haberleşiriz.semaya göre ayarlarız artık.haydiiiin hoşçakalııın :):36:

kağan iyi canım,sağol.Umarım görüşme olur,çok sevinirim valla

izin tarihimizde inşaallah bi değişiklik olmaz, eşimle ikimiz işyerlerimizde ona göre izin ayarlamaya çalışıyoruz, tarihi eşim seçti kuzenleri, yeğenleri vs tatile gelecek okullar kapanınca olsun istedi. ben mayıs ayını tercih etmiştim, çok aşırı sıcak olmadan gitsek diye yani. bu yıl haziran oldu tarih. nisan-mayıs aylarını tercih ediyorduk genellikle. geçen yaz gelememiştik maraşa, bu yaz artık kaçınılmaz mutlu sonu yaşayacağım :52::52::52: kaynanacım ve görümceklerim de çok sevinecekler :37:

Haziran daha iyi olmuş,hem olmasaydı göknurla görüşemeyecektin,her işte bir hayır vardır.

ben valiz hazırlayacağım,görüşürüz kızlar

herkese merhaba ben yeni üyeyim ayrıca bende k maraşlıyım

hoşgeldin rabia... tanıyalım seni hadi bakalım, uğra sık sık :)

göknurcum evet kocişim çok sever beni :))) e sonraki temizliği bana sor artık, bizimki de temiz çalışmaz, neyse ki makine var, kurtarıcı,ona bulaşık yerleştirmeyi becerir :) inşallah buluşma planımız gerçekleşir, ben de heyecanlandım şimdi :)

semaaaa maraş meceralarını anlatırsın artık, kaynanan ve görümcelerin özlemiştir seni :)))) mayıs güzel bi tercihmiş aslında ama bu sene haziran olması işimize gelir sıcak falan olsa da inşallah görüşürz de bi işe yarar sıcakta gelmeniz :)

burçin, hadi görürşz dönüşte artık, inşallah iyi geçer her şey, kendine de dikkat et :)

selam kızlar burçin gitti sanırım kazasız belasız gidin gelin şekerim.sema ciddenherşeyde bir hayır var inşl kısmet olur diyelim artık.
bende işi erken bıraktım temizlk falan yapacağım şimdi.yarında tatil verdik kendmize gezeceğiz azcık.yoksa iş bitmiyor hiç.iyi etmişiz dimi.ev berbat bende temizliğe başlıyorum ağşama görüşürük inlşl:)

göknuuur seni burda görmek çok garip bu saatte:) iyi yapmışsınız, aylardır sıkı çalıştınız tatil hakkınız, hadi kolay gelsin şekerim, ben de yemek yapıyorum, tarhana çorbası ve fırın poşetinde tavuk,patates soğan neyim :)

hoşgeldin rabia... tanıyalım seni hadi bakalım, uğra sık sık :)

göknurcum evet kocişim çok sever beni :))) e sonraki temizliği bana sor artık, bizimki de temiz çalışmaz, neyse ki makine var, kurtarıcı,ona bulaşık yerleştirmeyi becerir :) inşallah buluşma planımız gerçekleşir, ben de heyecanlandım şimdi :)

semaaaa maraş meceralarını anlatırsın artık, kaynanan ve görümcelerin özlemiştir seni :)))) mayıs güzel bi tercihmiş aslında ama bu sene haziran olması işimize gelir sıcak falan olsa da inşallah görüşürz de bi işe yarar sıcakta gelmeniz :)

burçin, hadi görürşz dönüşte artık, inşallah iyi geçer her şey, kendine de dikkat et :)

hoş bulduk ben evliyim bir buçuk senedir 6.5 aylık bi oğlum var ev hanımıyım maraştan istanbula gelin geldim böyle işte :) siz hamilesiniz galiba

hoş bulduk ben evliyim bir buçuk senedir 6.5 aylık bi oğlum var ev hanımıyım maraştan istanbula gelin geldim böyle işte :) siz hamilesiniz galiba

oh ne güzel, bebeğin çabuk gelmiş :) bizim de 2 sene olcak yazın evliliğimiz, eşimle ikimizin doğu göreviydi maraş, burda tanıştık :) muğlalıyım,eşim sivaslı. evet hamileyim...çok memnun oldum rabia, geliyor musunuz arada maraşa?

oh ne güzel, bebeğin çabuk gelmiş :) bizim de 2 sene olcak yazın evliliğimiz, eşimle ikimizin doğu göreviydi maraş, burda tanıştık :) muğlalıyım,eşim sivaslı. evet hamileyim...çok memnun oldum rabia, geliyor musunuz arada maraşa?

bende memnun oldum eşimin işi nedeniyle senede bi kere gidebiliyoruz anca

ben geldimmmm

çok işim var,ev silinip süpürülecek.Yarın gün bende,hazırlık yapmam lazım.Off of

burçin hoşgeldin, çabuk dönmüşsün, gün mü var yarın, ayy kolay gelsin canım sana...

kızlar, dün başıma neler geldi, ölümden döndüm gerçekten...c.tesi akşam yattım,yatış o yatış,sabaha dair hiç bişey hatırlamıyorum, gözümü açtığımda ambulanstaydım öğlen.hipoya girmişim, yani şekerim düşmüş, nomalde zaten düşüyor ama bu derece komaya girecek kadar düşmemişti, uykumda düşmüş sanırım, eşim de uyuyor sanmış beni, kahvaltı hazırlamış artık kaldırayım demiş saat11 oldu, bi geliyor benim gözler açık,dimdik, ağzım kasılmış, sırılsıklam terlemişim, şeker tepiklemiş ağzıma,ambulansı komşuları falan çağırmış, yatak odasında ilk müdahele yapılmış, çarşafta aşağı indirmişler komşularla, sonra gözümü açtım ambulanstayım, rüya mı gerçek mi anlayamadım tabi, sonra bi dr un yanındayız, bebek iyi kalp atışı var gözünüzyadın diyor,ben ayıkamıyorum,aklıma geliyor evet hamileydim falan diyorum. sonra bi daha ambulanstayız, tıpa geliyoruz... off çok kötü bi gündü, akşama geldik eve, eşimin korkusunu tarif edemem, o evde olmasaydı ben çoktan ölmüştüm...inşallah bebeğe zarar vermemişimdir...allah korudu, szler de dikkat edin kendinize...

ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun....

Son düzenleme:
ayşegülcüüüüüüüüm geçmiş olsun canım.senden ilk defa duyduk komaya girecek kadar düştüğünü.Allah korumuş cidden.dikkatmi etmedin acaba.yada hamile olduğun içinmi böyle oldu.Ay allah korumuş gerçekten.bebek işte allah muhafaza etmiş.inşl birşey olmamıştır.sen iyi olda gerekli kontrolleri yaptırırsın bebek için.yasinde eminim aklı çıkmıştır .sen riskli hamilelere bakan bir dr var demiştir ona git yada onamı gidiyorsun bilmiyorum ama.birde insülünü kendi veren alet yokmuydu sende .ne diyeceğimim şaşırdım yine .Geçmiş olsun canım tekrar.Allahım korusun sizi.

günaydın kızlar....

ayşegülcüm çok çok geçmiş olsun cnm okurken içim bi tuhaf oldu rabbim seni korumuş seni bebeğine bebeğini sana bağışlamış çok şükür iyiki kocan yanındaymış aman cnm dikkat et kendine niye olmuş böyle doktor bişi demedi mi?

rabia aramıza hoş geldin...

burçincim ben 3 günlüğüne nereleri gezdim mersine bile gittim sahili ve forum mersini gezdik sadece az da olsa memleketini gördüm önceden gitmiştim ama sadece anamuru gördüm tatil için gitmiştim merkezi ilk kez gördüm

göknurcum sende tatil vermişin kendine çok iyi olmuş cnm..

semacım ilknurcum sizler nasılsınız?

ben dün akşam geldim ama çok yoruldum kızlar valla 3 günlüğüne çekilecek yol diil ama eşim istersen gitmeyelim dedi ama abisi yengesini terk etmiş başka bi kadınla yaşamaya başlamış 3 çocukla ortada kaldı kadın e tabi bizimkinin içi rahat etmedi gidip yeğenlerini görmek istedi bende kıramadım öyle gidip geldik işte...

Back
X