• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

geçmiş olsun melihacım,önemli bir şey değildir inşallah.Bulantıların da geçer biran önce umarım.

ilknurcum nedense bağlamayı sevemedim bu zamana kadar.Keman ve ney hastasıyımdır ben.Keşke çalabilseydim,inşallah çocuklarım çalar,ne diyim

Ayşegülcüm kaçıncı haftandasın sen,hiç bilmiyorum valla.Ona göre diyim 5 kilo çok mu,az mı :))

ben olsa biliyo muyum haftamı :))) dr um başka söylüyor, ultrasondaki dr başka diyor, benim hesabım zaten hiç tumuyor :) eğer dr unki doğruysa 19.haftamda olmam lazım...sat tarihine göre de 19. haftam bitmek üzere. bence öyle :) aldım aldım kilo,sen ne dersen de, hayırlısı olsuuuun :)

aynen meliha, ben de diyemem :))) yiğite de teşekkür et bize bu mesajı yazdığı için annesi :)

geçmiş olsun melihacım,önemli bir şey değildir inşallah.Bulantıların da geçer biran önce umarım.

ilknurcum nedense bağlamayı sevemedim bu zamana kadar.Keman ve ney hastasıyımdır ben.Keşke çalabilseydim,inşallah çocuklarım çalar,ne diyim

Ayşegülcüm kaçıncı haftandasın sen,hiç bilmiyorum valla.Ona göre diyim 5 kilo çok mu,az mı :))

Canım ney i denedim ben bir türlü ses çıkaramadım.:43:Keman maraşta ancak özel ders alırsam olabiliyordu onada eşim razı olmadı.Mecburen bağlamayı seçtim 2. ders dündü zevkli geçiyor şimdilik sanırım kapıcam bu işi. yaş grupları için endişe ediyordum sırıtırmıyım acaba diye 10 kişi hemen hemen aynı yaşlardayız diğerleride 13-15-20li yaşlarda.Kmaraşta sosyallik bu kadar oluyor ,zor oluyor ama memeleket işte ne yapalım.tek sosyallik piknik ve toplantılar.Toplantılarda beni açmıyor:19::19:

ayşegülcüm çocuklarda olabiliyomuş kalpte üfürüm ama kesin teşhisi yiğit iyileşince koycaklar şimdi ateşli olunca bişey yapmadılar inşallah önemli bişey diildir.. cnm ben bile hamile olduğunu bilmediğime soramıyorum hadi diilse göbekli dermişim gibi anlarsa diye bişi diyemiyorum

burçincim inşallah geçer en kısa zamanda bulantılar saol cnm sen nasılsın senin gidiyor...

ilknurcum hayırlı olsun bağlama inşallah benimde keman duruyo yazık öyle bende istiyorum ama hala gidemedim...

göknurcum senin işler herzamanki gibi çok yoğun heralde uyuşturmadan diş zor oluyo ama bebek için böyle olmak zorunda kaldı inşallah bundan sonra bi daha olmaz diş işi...

kızlar oğlum da size bişiler yazcakmış anlamsız olsada idare edin artık :1::1:

,.ğşbklığşpğ
şşğğğşiiişğpp*pişşççlpoıp

işte bunu yazdı
:1::1:Ben bir defasında potu kırmıştım artık temkinliyim ...:1::1:doğum yapmış kız haberim yok :44::44:mağazada göbekli görünce doğum ne zaman demiştim..

meraba kızlar, nasılsınız? inşaallah hepinizde iyisinizdir.
benim işim bugünlerde her zamanki yoğunluğun üstünde iki kat daha yoğun, akşamları hep mesaiye kalıyorum, geç çıkıyorum, yorgunluktan uğrayamıyorum, aslında arada açıyorum topiği yazayım diye niyetleniyorum sonra bi iş geliyor kalıyor öylece sayfa :((
görüşmek üzre, öpüyorum hepinizi de :16:

merhaba sema, iş yoğnluğu zordur ya ben düşünemiyorum akşama kadar çalıştığımı, haşatım çıkar herhalde, iyi dayanıyosunuz göknur ve sen, bana göre değil ya :( yoğuluk geçince rahatlar iş yine :) kolay gelsin...

ayy meliha pot kırmışsın ama neyse ki çok abes olmamış, hiç hamile olmayan birine desyedin nolcaktı doğum ne zaman diye :52:

ilknurcum, derslerinde başarılar... keman evet özel dersle oluyomuş, hem pahalıya gelir hem kasar beni özel ders, haklısın...iyi eğlenceler...

iyi akşamlar kızlar...

maşallah ayşegülcüm,epey olmuş,ne güzel.Görmeden inanmam göbüşü

semacım kolay gelsin canım,zor oluyordur akşama kadar,ben de sıkılırım valla

ilknurcum ben hiçbir şey demem,hamile değilse üzülür diye.Maraşta dediğin gibi buna şükür,anca bu kadar olur malesef

iyi şimdilik melihacım,yorgun oluyorum sadece,hep uykum var sanki.Allah'a şükür sıkıntım yok.Seninki de geçse de rahatlasan keşke.

göknurcum yoğunsun yine sanırım,çok yorma kendini

ya buluşalım burçin ya da fotoğraf çekip koyayım buraya bi gün :) senden de bekleriz ama :)

bizim tayinler de açıklandı açıklanacak bu haftalarda, bekliyoruz, erken ilişik kesme durumu olacakmış bu yıl, erkenden gider miyiz bilemiyorum, daha hiç toplanmadım bile :(

iyi akşamalr kızlar hepiniz iyisinz şükür.semanın işi benm işimden daha zor :)uğraş dur hep problemli insanlarla uğraşıyor kızcağız.ben şimdilik kurtuldum adliye işlerinden.ben yoruluyorum işlerden ama seviyorum çalışmayı yoğunda olsa çok umursamıyorum.ev hanımlığı yapmıştım ya ksa süre.onun için şükür :)
meliha sende iyisin o üfürüm dediğini bnde hiç duymadım aman türlü türlü hastalıkalr çıkıyor.geçmiş olsun inşl.
ilknur sanada derslerinde başarılar :)bende sadece ney'e karşı sempatim var o kadar :)dediğn gibi maraşta yapılacak en iyi şeylerden bir tanesine başlamışssın.bu arada nasıl vakit buluyorsun bu derslere :)

iyi akşamalr kızlar hepiniz iyisinz şükür.semanın işi benm işimden daha zor :)uğraş dur hep problemli insanlarla uğraşıyor kızcağız.ben şimdilik kurtuldum adliye işlerinden.ben yoruluyorum işlerden ama seviyorum çalışmayı yoğunda olsa çok umursamıyorum.ev hanımlığı yapmıştım ya ksa süre.onun için şükür :)
meliha sende iyisin o üfürüm dediğini bnde hiç duymadım aman türlü türlü hastalıkalr çıkıyor.geçmiş olsun inşl.
ilknur sanada derslerinde başarılar :)bende sadece ney'e karşı sempatim var o kadar :)dediğn gibi maraşta yapılacak en iyi şeylerden bir tanesine başlamışssın.bu arada nasıl vakit buluyorsun bu derslere :)

Eşim oturan boğa olmasa :1::1:tenis ve halkoynunuda istiyorum aslında ama o boğa burcu ben oturan boğa diyorum kısaca(ev kuşu):1::1:biraz koşuşturma yapıyorum ama ben çok seviyorum koşuşturmayı oturup düşünmeye vakit olsun istemiyorum
Meliha üfürüm bütün yeni doğan bebeklerde oluyormuş ilk 1hafta veya 1 ayda geçiyomuş .Biz öyle bir tecrübe yaşadık doktorun tavrı söyleyiş tarzı insanı korkutuyor.rahat ol canım:nazar::nazar: .doğum sonrası çocuk doktoru geldi bebeğimi kontrol etti --allah allah cık cık yaptı dışarı çıktı hemşire geldi bebeğin babasını doktor istiyor dedi eşime kalbinde üfürme var demiş dışarda sonra biz bir panik bir panik:30::30: ama normalmişşşş.

napıosunuzzz göbişliii hatunlarrr :1:
evett tayin işi çok karışık ben bile anlayamıyorumm artık ve hergün yeni birşeyy çıkıyo boluya başka tabura çıktı sözdee tayin ama ankarada şuan 1 ay sonra izmirde olacak sonrada şırnağaa gidicekkk beklee sibeell bekleee :50:
ben ne zaman evlenipp sizlerr gibi göbişlii olcaaaaammm kii :26::52::19:
bu yıl tayini çıkıcaktı doğu görevi vardı ve maraşta yapıcaktı kesinn diyodu orayı yazcamm orda kalcaz 2 yıl amaaa durum yukarda yazdığım gibi oldu..boluyu istememek de değil benimkisii çook uzuyo o yüzdenn canımm sıkılyoduu hayırlısı diip geçiyorumm artık ablacıklarımmm :31::31:

ya buluşalım burçin ya da fotoğraf çekip koyayım buraya bi gün :) senden de bekleriz ama :)

bizim tayinler de açıklandı açıklanacak bu haftalarda, bekliyoruz, erken ilişik kesme durumu olacakmış bu yıl, erkenden gider miyiz bilemiyorum, daha hiç toplanmadım bile :(

koy valla,görürüz hem.Ben resim koyamam ki,beceremem yani.Gidecek olursan son bir görüşürüz zaten.

napıosunuzzz göbişliii hatunlarrr :1:
evett tayin işi çok karışık ben bile anlayamıyorumm artık ve hergün yeni birşeyy çıkıyo boluya başka tabura çıktı sözdee tayin ama ankarada şuan 1 ay sonra izmirde olacak sonrada şırnağaa gidicekkk beklee sibeell bekleee :50:
ben ne zaman evlenipp sizlerr gibi göbişlii olcaaaaammm kii :26::52::19:
bu yıl tayini çıkıcaktı doğu görevi vardı ve maraşta yapıcaktı kesinn diyodu orayı yazcamm orda kalcaz 2 yıl amaaa durum yukarda yazdığım gibi oldu..boluyu istememek de değil benimkisii çook uzuyo o yüzdenn canımm sıkılyoduu hayırlısı diip geçiyorumm artık ablacıklarımmm :31::31:

hayırlısı olsun sibelcim.Ama ben anlamadım.Şimdi farklı bir yer çıkarsa evlenmeyecek misiniz,neden evlenip gitmiyorsunuz?

sibeeeel vallaha da anlamadım :52: ayol izmir,ankara,şırnak demişsin maraş kesin çıkar diyordu demişsin, boluyu isterim ama uzuyor demişsin, ay kafam karıştı kıızzz :1: neyse canım, hayırlısı olsun, evlenince her şey biter gider, boşver, hemen de bebiş yapmazsın zaten, senin daha var, hem yaşınız da çok genç, gençliğini de doya doya yaşa canım, olur gider merak etme :))) nasip olursa burdan haberlerini alırız düğününün de,tayinin de, bebeğinin de :)

burçin, resim koyması az karışık gelmişti bana da, resmin boyutu uymazsa karışık, yoksa kolay, buluşuruz evet gitmeden:)

meraba göknur ve ilknur... ilknurcum koşuşturmak iyidir, insanı zinde tutuyor :)

fazla koşturmakta insanı zindan ediyor kız ayşegül :)ben galiba yorulmaya başladım işten.bu gelen iş sıkıcı ve çok işi var.strese girdik resmen :)güzel bir yağmur yağıyor ince ince çıkıp gezesim var azcık ama eve girince çıkmak istemiyorum.ayşegül tayin açıklanıyor dimi bu hafta inşl hayırlısı olur.merakla bekliyoruz haberini.

:50::50: aynenn çok karışık dimii yani kısaca şöylee diyim bu belirsizlikler oldgu sürecee biz evlenemiyoruzz ki :50:
babamm düzene girsin bakalım diyo satn 1 ay orda 1 ay orda nasıl olcakmışş diyo :47:
ondan hayırlısı diyip beklıyoruzzzz bizdee :31:

fazla koşturmakta insanı zindan ediyor kız ayşegül :)ben galiba yorulmaya başladım işten.bu gelen iş sıkıcı ve çok işi var.strese girdik resmen :)güzel bir yağmur yağıyor ince ince çıkıp gezesim var azcık ama eve girince çıkmak istemiyorum.ayşegül tayin açıklanıyor dimi bu hafta inşl hayırlısı olur.merakla bekliyoruz haberini.
koşturma iş anlamında olrsa evet yorc ve sıkıcı oluyor :) ben eğlence koşturmayı diyorum, enstruman kursu, folklor falan bahsetti ya ilknur, onlar zinde tutuyor insanı :) tayinlerin bu hafta açıklanacağı yönünde söylentiler ama bilemiyorum, bekliyoruz bakalım :)))
:50::50: aynenn çok karışık dimii yani kısaca şöylee diyim bu belirsizlikler oldgu sürecee biz evlenemiyoruzz ki :50:
babamm düzene girsin bakalım diyo satn 1 ay orda 1 ay orda nasıl olcakmışş diyo :47:
ondan hayırlısı diyip beklıyoruzzzz bizdee :31:

anladım, düzelir inşallah belirsizlikler de yoluna girer herşey... :)))

iyi pazarlar kızlar

tüm annelerin,anne adaylarının ve de aday adaylarının anneler günü kutlu olsun

Back
X