• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

canım maraşta ne kadar kalacaksın, beni bekle hemen dönme olurmu :1::1::1:
bizde inşaallah 10 haziranda geliyoruz, 22 haziran da dönmeyi düşünüyoruz. dolu dolu 12 gün :52:

ayyyyyyyyyyy tüh ya tam bizim dönüş günümüz o gün sabahtan çıkarız yola ertesi gün iş başı olacağı için belki 9 haziranda döneriz eşime bağlı bi gün evde dinleniyim falan diyebilir keşke aynı zamanlarda gelmiş olsaydık ya görüşürdük

günaydın kızlar....

melihacım görüşürüz inşallah,neden olmasın.Semayla da ayrıca görüşürüz artık.Zaten bu geldiğinizde görüşemezsek bir daha zor.O yüzden ne yapın edin ayarlayın.

günaydın kızlar....

melihacım görüşürüz inşallah,neden olmasın.Semayla da ayrıca görüşürüz artık.Zaten bu geldiğinizde görüşemezsek bir daha zor.O yüzden ne yapın edin ayarlayın.

burçincim inşallah cnm bende çok istiyorum sizinle görüşmeyi kesin günümz belli olsun da biz önce manavgata gidicez ya bi de eşimin datça ya gitme durumu var bakalım ona göre belli olunca haber ederim büyük ihtimalle haziran 1 yada 2 olur heralde...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.ben dün tatildim ama misafirlerim vardı pasta börek temizlk çamaşır derken msafiler geldi 12 de kalktılar yorucu bir akşamdı yani.bugünde iş başı yaptık heryerim hamlamış gibi.yinede güzel bir akşam oldu.işte böyle.ayrıca ayşegülcüğüm gözün aydın kayınvaliden gelmiş.hay senin hamiş tişörtüne emi :)
ayy sağol şekerim, gözüm aydın olmaz mı hiç :) herşey güzeldi de dün antepten görümcem eşiyle görümcesiyle kaynanasıyla geldi bize, şu benle konuşmayan görümce, gene konuşmadı, hayırlı olsn bile demedi bebek için, teras cafeye yemeğe gittiler biz gitmedik eşimle alındık çünkü, bi de bizde oklavası varmış onu istedi ben oklavayı bana kaynanam verdi sanıyodum unutmşum, herkesin içinde isteyince kendi eşi ve kayınvalidesi de şaşırdı, biz sana alırız burdan eşya mı alınır dediler, sustu bişey demedi, soğk rüzgarlar esti, ben de işime yaramıyor vereyim senin oldğunu bilmiyodm dedim, akşam dedim hem eşime hem anneme, ben artık onu görümceden saymıyorum, siz de gördünüz, bi daha bana adını anmayın onla ilgili bişey istemeyin dedim, çocuğu olur altın mı takılır ne yapılcaksa ses etmem ama gördüğümde de konuşmam dedim, bişey demediler, kaynanam haklısın dedi, benim kız ahlaksız dedi, altın da alma napıcan dedi :) sinirim bozuldu yaa :))) neyse ki eşim zaten benden yana...k.valide daha burda sanırım 10 gün kadar, terziye gittik de bişeyler verdi, 10 gün sonra alıcak. hayırlısı...
sen benim hamiş tişörtüme hasta ol emi :)))
yok canım ben genelde eşimle çıkıyorum spor aletlerinde oyalanıp dönüyoruz.Bebekler evde kalıyor havalar soğuk henüz onlar için.Ben de tam olarak yüzünü görmedim bir daha görsem tanımam belkide :1::1:hamile tşörtüne ,kayınvalidem gelicek dediğin için kayınvalidene ve saç renginin açık renk old.bahsetmiştin ihtimallere göre senin olabileceğini düşündüm.Biz bağlama kursu hariç hemen her gün 7-9 buralardayız.o günde ferihaya yetişmeye çalışıyordum 8,30 gibi Ayşegül mü acaba dedim :32::32:tam isabet :16::16:senmişsin

hıı bebiş gördüm bi sürü yolda da ondan sen olabilir misin die düşndüm, yanıldım :) biz de spor aletlerindeydik, 5 dk durduk :) iyi tahmin etmişsin :)))

sema ve meliha siz karşılaşamıyorsnuz demek ki burda, inşallah biz görüşürüz ayrı ayrı da olsa :) hayırlısıyşa gelir dönersiniz inşallah kızlar...bizim de sivasa gitme durumu var ama belli deil zamanı, sizle görüşmeden gitmem hem...

ayşegülcüm görümcende iyi yüzsüzmüş bizde de görümceden yana şans yok ama en azından kayınvaliden farkında sana hak veriyo biz eşimle dedikki kayınvalideme ve kayınpederime görümcemde bi kere aramadı bi hayırlı olsun demedi ne olduysa artık dedik biz suçlu olduk asla kızlarına laf etmezler zaten etselerdi bu kadar şimarık olmazdı seninkide bi oklava isteyecek kadar gıcıklaşmış en iyisini yapıyosun konuşmamak lazım böyleleriyle...

günaydınlar....

ayşegülcüm 10 gün iyiymiş :) Görümcen de anlar umarım bir gün hatasını,neyse ki ailenin geri kalanları seni destekliyor.Ya bir de senden yana olmasalardı....

göknurcum yoğunluktan uğrayamaz oldun topiğe,çok yorma kendini

meliha,ilknur,sema sizler de iyisinizdir inşallah.

bugün çok işim var,yazılı hazırlayacağım,son ana bırakırsam böyle olur işte :(

evet kızlar , neyse ki benden yanalar, kesinlikşe ama kesinlikle görümcemle konuşmam artık, zaten konuşmuyordk ama en azından hoşgeldin diye sarılma oluyordu,onu da yapmıycam. eşimle de anlaştık, annemi antepe bırakmaya gidicez ya, evinin önüne bırakıcaz annemi, yukarı çıkmıycaz evine,sankoparka gidip gezicez :) bize bi hoşçakalın bile demedi zaten giderken, evimde ağırladık kayınvalidesini bilmem nesini ağırlamak zorunda mıyım, ayrıca nişanını da bizim evde yaptık ya :) ilk evlendik evimizde daha kendimiz kalamamıştık, kendi evi bekar evi güzel deil diye bizde yapalım dedik teklif ettik kendimiz, hiiiç sağoln bile demedi, aldı pılısını pırtısını gitti evden öyle suratımıza bakmadan. sadece bana değil eşime de öyle, nedenini bilmiyorz valla, kıskanıyo mudur kompleksli midir nedir :) oh bi tane görümce eksildi, işime geldi :)))

ben yazılılarımı yaptım, okudum,bitane kaldı, onu da yarın yapıcaktım da greve gidiyorum :)

ilginç bir kadınmış görümcen,psikolojik sıkıntıları var sanırım,düzelir umarım.En azından kendi geleceği için.

Benim bütün yazılılarım haftanın son 3 günü,bir bitseydi,bir de okuması var...

selam kızlar... burçin okula gittin mi bugün ? ben grevdeydim gitmedim valla, okulca anlaştıydık yarısından çoğu gitmeyecekti, bi işe yarayacağından değil ama maksat tepkimizi, memnuniyetsizliğimizi belirtmekti, amacımıza ulaştık umarım...

kızlar neler yapıyorsunuz?

ben gittim canım,3 yazılım vardı,haftaya da sarkmamalı.İnşallah amacına ulaşmıştır,yazık emeklerimize...

evet kızlar , neyse ki benden yanalar, kesinlikşe ama kesinlikle görümcemle konuşmam artık, zaten konuşmuyordk ama en azından hoşgeldin diye sarılma oluyordu,onu da yapmıycam. eşimle de anlaştık, annemi antepe bırakmaya gidicez ya, evinin önüne bırakıcaz annemi, yukarı çıkmıycaz evine,sankoparka gidip gezicez :) bize bi hoşçakalın bile demedi zaten giderken, evimde ağırladık kayınvalidesini bilmem nesini ağırlamak zorunda mıyım, ayrıca nişanını da bizim evde yaptık ya :) ilk evlendik evimizde daha kendimiz kalamamıştık, kendi evi bekar evi güzel deil diye bizde yapalım dedik teklif ettik kendimiz, hiiiç sağoln bile demedi, aldı pılısını pırtısını gitti evden öyle suratımıza bakmadan. sadece bana değil eşime de öyle, nedenini bilmiyorz valla, kıskanıyo mudur kompleksli midir nedir :) oh bi tane görümce eksildi, işime geldi :)))

ben yazılılarımı yaptım, okudum,bitane kaldı, onu da yarın yapıcaktım da greve gidiyorum :)

festa görümce kıskançlığından yapıyor.sümsük birşey olsaydın sana hem işini yaptırır hemde senden iyisi olmazdı:)benm elitlerde öyle ya ondan biliyorum :)sevmiyorlar eğitimli güleryüzlü insanalrı.sen en iyisi yaparsın :)grevinizde hayırlı uğurlu olsun.herne kadar işe yaramasada olsun dimi.ara sıra kafa tutmak iyidir.
ben c,dden çok yoğunum şükürler olsun.yüzüm dahada mı küçüldü ne :)sağlık olsun ne diyelim dimi.çalışmak güzel.
ayrıca Regaip kandilinz kutlu olsun kızlar.Hepimiz bu aylara tekrar kavuşuruz inşl sağlıklı bir şekilde.Konyanın fener alayı vede yarın şivliliğimiz var :)gelin toplmaya çıkalım.:)Burçin biliyordur Konyanın bu adetini dimi Burçin .

festa yazmışım ya o neki acaba :)bakmadan yazmaya çalırsan öyle garip kelime çıkabilir.Türkçesi fesat :)ama olsun anlamışsınızdır zaten :)yinede açıkladım gitti :)))))ay uykum geldi sanırım iyigeceler diliyim.:35:

günaydın kızlar...

herkeze hayırlı kandiller arkadaşlar...

ayşegülcüm aman en iyisini yaptın hayatından çıkardın kurtuldun ben biraz zor çıkarırım hepsini birden çıkarmam gerekir hayırlısı olsun greviniz hayırlı olsun cnm inşallah hak ettiğinizi alırsınız...

göknurcum ben bugün çıkıyorum şivlilik toplamaya oğlum için mecbur dolaşcaz artık akşam da fener alayı vardı çok güzeldi...

burçincim yazılılarında kolay gelsin az kaldı tatile ne güzel...

semacım ilknurcum sibelcim sizler nasılsınız cnm??

kızlar ben bugün 9 da doktora gidicem inşallah bakalım 1 ay oldu bebiş nasılmış görelim inşallah..

kandiliniz mübarek olsun kızlar...

o adeti bilmiyorum göknurcum,başka şeylerle meşguldüm sanırım :))

kandiliniz mübarek olsunnn maraşş topiciğininn hatunlarııı :16::16:
öpüorummmm hepiciğiniziiii kendinizee iyi bakınnn işteenn çıkıyorumm şimdii :16:

merhabalar...

grev için iyi dileklerinizi aldım,sağolun... benim de sınavlarım avrdı ama artık grev için ektik herşeyi.bugün arkadaşlardan ödünç ders alıp yaptım, okdm bitti sınav olayı :)

meliha, inşallah iyidir bebiş nasıl gidiyor blantılar falan?

Back
X