Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım maraşta ne kadar kalacaksın, beni bekle hemen dönme olurmu
bizde inşaallah 10 haziranda geliyoruz, 22 haziran da dönmeyi düşünüyoruz. dolu dolu 12 gün![]()
günaydın kızlar....
melihacım görüşürüz inşallah,neden olmasın.Semayla da ayrıca görüşürüz artık.Zaten bu geldiğinizde görüşemezsek bir daha zor.O yüzden ne yapın edin ayarlayın.
ayy sağol şekerim, gözüm aydın olmaz mı hiç :) herşey güzeldi de dün antepten görümcem eşiyle görümcesiyle kaynanasıyla geldi bize, şu benle konuşmayan görümce, gene konuşmadı, hayırlı olsn bile demedi bebek için, teras cafeye yemeğe gittiler biz gitmedik eşimle alındık çünkü, bi de bizde oklavası varmış onu istedi ben oklavayı bana kaynanam verdi sanıyodum unutmşum, herkesin içinde isteyince kendi eşi ve kayınvalidesi de şaşırdı, biz sana alırız burdan eşya mı alınır dediler, sustu bişey demedi, soğk rüzgarlar esti, ben de işime yaramıyor vereyim senin oldğunu bilmiyodm dedim, akşam dedim hem eşime hem anneme, ben artık onu görümceden saymıyorum, siz de gördünüz, bi daha bana adını anmayın onla ilgili bişey istemeyin dedim, çocuğu olur altın mı takılır ne yapılcaksa ses etmem ama gördüğümde de konuşmam dedim, bişey demediler, kaynanam haklısın dedi, benim kız ahlaksız dedi, altın da alma napıcan dedi :) sinirim bozuldu yaa :))) neyse ki eşim zaten benden yana...k.valide daha burda sanırım 10 gün kadar, terziye gittik de bişeyler verdi, 10 gün sonra alıcak. hayırlısı...iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.ben dün tatildim ama misafirlerim vardı pasta börek temizlk çamaşır derken msafiler geldi 12 de kalktılar yorucu bir akşamdı yani.bugünde iş başı yaptık heryerim hamlamış gibi.yinede güzel bir akşam oldu.işte böyle.ayrıca ayşegülcüğüm gözün aydın kayınvaliden gelmiş.hay senin hamiş tişörtüne emi :)
yok canım ben genelde eşimle çıkıyorum spor aletlerinde oyalanıp dönüyoruz.Bebekler evde kalıyor havalar soğuk henüz onlar için.Ben de tam olarak yüzünü görmedim bir daha görsem tanımam belkidehamile tşörtüne ,kayınvalidem gelicek dediğin için kayınvalidene ve saç renginin açık renk old.bahsetmiştin ihtimallere göre senin olabileceğini düşündüm.Biz bağlama kursu hariç hemen her gün 7-9 buralardayız.o günde ferihaya yetişmeye çalışıyordum 8,30 gibi Ayşegül mü acaba dedim
tam isabet
senmişsin
evet kızlar , neyse ki benden yanalar, kesinlikşe ama kesinlikle görümcemle konuşmam artık, zaten konuşmuyordk ama en azından hoşgeldin diye sarılma oluyordu,onu da yapmıycam. eşimle de anlaştık, annemi antepe bırakmaya gidicez ya, evinin önüne bırakıcaz annemi, yukarı çıkmıycaz evine,sankoparka gidip gezicez :) bize bi hoşçakalın bile demedi zaten giderken, evimde ağırladık kayınvalidesini bilmem nesini ağırlamak zorunda mıyım, ayrıca nişanını da bizim evde yaptık ya :) ilk evlendik evimizde daha kendimiz kalamamıştık, kendi evi bekar evi güzel deil diye bizde yapalım dedik teklif ettik kendimiz, hiiiç sağoln bile demedi, aldı pılısını pırtısını gitti evden öyle suratımıza bakmadan. sadece bana değil eşime de öyle, nedenini bilmiyorz valla, kıskanıyo mudur kompleksli midir nedir :) oh bi tane görümce eksildi, işime geldi :)))
ben yazılılarımı yaptım, okudum,bitane kaldı, onu da yarın yapıcaktım da greve gidiyorum :)
selam kızlar.çıtır adın aşağıda gördüm yani yakalandın gibi.yoksanda sobe varsanda sobe :)