• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

ben peşinciyim şekerim.varsanda yoksanda sobe dedim.kuyruğunu yakaladım yani :)nasılsınız kızlar.bu aldığımız iş çok yavaş ilerledi.moralimiz bozuldu azcık erken paydos ettik.bende evi temizledim :)

$DSCF1161.webp

$DSCF1155.webp

işte yeni ben :)

meraba kızlar, nasılsınız? haftasonunz güzel geçmiştir inşaallah.
maraş'ta havalar nasıl, burası çok soğuk donuyoruz, kış geri geldi resmen :((

teşekkürler sema ve burçin...allah hepimize sağlıklı bebekler versin...

brda havalar karışık, gün içinde güneşli parçalı blutl, yağışlı olabiliyor, serinleyebiliyor ısınıyor, öyle...demin çok sıcaktı, kapalı çarşıda gezdik kayınvalidemle, geldik hava kapandı şimdi...

merhaba kızlar.benm kusuruma bakmayın artık.anca vakit bulabiliyorum.
Çıtır ne güzel olmuşssun sen öyle.maşaallah.Allah tamamına erdirsin inşl.bebeğinlede resimlerinde görecez inşl.Ayrıca yasinde tıpkı annesi :)çok benziyor :)
burçin sema meliha sizlerde iyisinz dimi.burçin senin hamilelik nasıl geçiyor.

günaydın kızlar...

nasılsınız epey oldu sanki görüşmeyeli tatiden döndük ancak girebildim o yüzden şimdide evdeyim yarın sabahta inşallah maraş yolcusuyum eşim görümceme kızgın olduğu için direk cerite geçelim diyo o yüzden sizinle galiba dönüşte görüşebilcem kızlar uygun olursanız ben yine sizinle irtibata geçerim inşallah...

ayşegülcüm çok tatlı olmuşsun fotoları gördüm bayıldım çok yakışmış annelik rabbim tamamına erdirsin inşallah...

burçincim sen nasılsın bebiş nasıl?

göknurcum semacım ilknurcum hepiniz de iyisinizdir inşallah...

meraba kızlar nasılsınız, bizim izin tarihimizde değişiklik olacak gibi, benim işimle ilgili bazı sıkıntılar nedeniyle, izinim bir hafta ertelenecek, planlar-programlarımız allak bullak oldu. yeniden düzenleme yapacağız bakalım. 15 hazirandan sonra geleceğiz büyük ihtimalle. inşaallah sizler hala maraşta olursunuz ve görüşebiliriz. :25:

Çıtır ne güzel olmuşssun sen öyle.maşaallah.Allah tamamına erdirsin inşl.bebeğinlede resimlerinde görecez inşl.Ayrıca yasinde tıpkı annesi :)çok benziyor :)
teşekkür ederim göknurcm :) evet yasin annesinin aynısı, sadece kara kaşlı, kara gözlü ve dik saçlı olanı :)))
günaydın kızlar...

nasılsınız epey oldu sanki görüşmeyeli tatiden döndük ancak girebildim o yüzden şimdide evdeyim yarın sabahta inşallah maraş yolcusuyum eşim görümceme kızgın olduğu için direk cerite geçelim diyo o yüzden sizinle galiba dönüşte görüşebilcem kızlar uygun olursanız ben yine sizinle irtibata geçerim inşallah...

ayşegülcüm çok tatlı olmuşsun fotoları gördüm bayıldım çok yakışmış annelik rabbim tamamına erdirsin inşallah...

teşekkür ederim melihacım :) görümcen maraş merkezde otryor o zaman meliha de mi, direkt geçelim dediğine göre, iyi yaparsınız o zaman, senin de işine gelir... :)

semacım, değişiklk olsun önemli deil, umarız buluşabiliriz, ben temmuza kadar maraştayım gibi gözüküyor, uçak biletleri için eşim temmuzun 2sine falan bakıyordu...

teşekkür ederim göknurcm :) evet yasin annesinin aynısı, sadece kara kaşlı, kara gözlü ve dik saçlı olanı :)))
günaydın kızlar...

teşekkür ederim melihacım :) görümcen maraş merkezde otryor o zaman meliha de mi, direkt geçelim dediğine göre, iyi yaparsınız o zaman, senin de işine gelir... :)

semacım, değişiklk olsun önemli deil, umarız buluşabiliriz, ben temmuza kadar maraştayım gibi gözüküyor, uçak biletleri için eşim temmuzun 2sine falan bakıyordu...

göknurcum ,melihacım iyiyiz şükür biz,şimdilik sorun yok bakalım.

ben de temmuz'a kadar burdayım,belki arada birkaç gün kaçamak olur yakın diye.Yani görüşürüz inşallah.

ben iyiyim kızlar iş güç koşturma içinde geçiyor şükürler olsun.bizde 18 yada 19 haziran gibi oluruz sanırım.Bakalım belki hepimiz görüşebilirz inşl.
Ayşegül tayin durumunuz ne oldu belli olmadımı daha.yoksa yazdında benmi kaçırdın :)

Back
X