• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahramanmaras///46

merhaba kızlar

reyyancım sen de hoşgeldin

evettt,cinsiyeti öğrendim, erkekmiş.İsim bile düşündüm.Ne zamandır aklımdaydı.Size de sorayım,beğenecek misiniz bakalım.Adı Çağan olabilir.Kağan'a da pek uyumlu :)

merhaba kızlar

evettt,cinsiyeti öğrendim, erkekmiş.İsim bile düşündüm.Ne zamandır aklımdaydı.Size de sorayım,beğenecek misiniz bakalım.Adı Çağan olabilir.Kağan'a da pek uyumlu :)

hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Kağan-Çağan ikisi uyumlu olmuş dediğin gibi, hayırlısı olsun canım.

Reyyan sende hoşgeldin topiğe, sen maraşlı mısın, yoksa maraş gelini misin

:34::34::34::34:slmlar bende maras:34:yım
meraba:) maraşta mısın ?
merhaba kızlar

ayy 2 erkeğin oluyor desene, kolay gele sana şimdiden :))) çağan ismi güzelmiş, ikiz isimleri gibi olmuş yaa , çok tatlı :) çağın da olur mesela :) hayırlı olsun hadi bakalım...

asff, valla gelinlerimiz göknur, nanelişeker ve pantera :) ben ve miskokulum görev nedeniyle maraştayız, benim de tayin çıktı yeni, eşimin yani,5 yıllık maraş maceram burda bitecek herhalde :) ben de eş durumu ya da ildışı tayinle giderim inşallah... sen bahset kendinden bize :)

oo burçin işin zormuş valla :) 2 erkek birde eşin 3 erkek :)Allah yardımcın olsun şimdiden.sağlıklı olsunda ne olursa olsun.inşl kucağına almayıda nasip edr.
aramıza yeni katılan arkadaşlar da hoşgeldiler :)
ayşegülcüğüüm düğün 21 haziranda ama bu yeni sisteminiz varya dört dörtlük sisteminz yani :) onun için eşim belki izin yada rapor alamayabilirim dedi.sıkı tutacaklarmış işi eğitim için.eğer olursa 20 haziran gibi maraşta olacağız.gelir gelmezde görüşebilirz siz ayarlayın da tarihi.o tarihler arasında inşl.yinede haberleşiriz inşl.gelmesseniz evlerinizi basraım artık notiyim.

merhaba kızlar

Canım hayırlı bir evlat olur inşallah .Uyum olarakta haklısın çok uyumlu ama söylerken hepsi karışıyor :1::1: benmkiler AZRA- RANA söylerken karıştırabiliyorum.Arkadaşımda aynı dertten muzdarip Aynur-Yağmur bir türlü tututuramıyorum adlarını..Karışıyor

oo burçin işin zormuş valla :) 2 erkek birde eşin 3 erkek :)Allah yardımcın olsun şimdiden.sağlıklı olsunda ne olursa olsun.inşl kucağına almayıda nasip edr.
ayşegülcüğüüm düğün 21 haziranda ama bu yeni sisteminiz varya dört dörtlük sisteminz yani :) onun için eşim belki izin yada rapor alamayabilirim dedi.sıkı tutacaklarmış işi eğitim için.eğer olursa 20 haziran gibi maraşta olacağız.gelir gelmezde görüşebilirz siz ayarlayın da tarihi.o tarihler arasında inşl.yinede haberleşiriz inşl.gelmesseniz evlerinizi basraım artık notiyim.

göknurcum bi aksilik olmazsa inşaallah bizde 18 haziranda orada olacağız. ayarlayalım inşaallah görüşelim, görüşemezsek de zaten başka fırsat olmayacak sanırım.

hos buldukk ben maraslıyım has maraslı hemde ankarada oturuyorum ama yas 20 :40::40::40:
hmm, biz maraşlı değiliz maraşta oturuyoruz, maraşta bizden başka oturan yok yaw, herkes gitmiş :)))

anladım göknurcum, inşallah raporla falan gelebilirsiniz, ne kaldı şurda ayyy :52: gel valla evi bas, hakkındır :)
semacıminşallah siz de o tarihlerde burda olursunuz, merkeze gelebilirsin inşallah buluşma günü, bi de gelip görüşememek olur ya belli mi olur ,ayarlarız umarım :)

evet ya,inşallah buluşuruz,çok güzel olur valla.Bu arada maraş'ta oturan bir ben bir de ilknur olacağız.Topiği ihmal etmeyin,küseriz bak :(

sağlık sorunlarınız olmadığı sürece görüşeceğiz inşl ayşegül hanım o hariç mazeret yok tammıııı :):27::27:
ben gecikmeli de olsa uğruyorum topiğe burçin.cidden tek sen kalıyorsun maraşta gitmeye de niyetin yok zaten :)arkadaşlarda bırakmazlar bizi zannetmiyorum dimi kızlar :)

meraba:) maraşta mısın ?

ayy 2 erkeğin oluyor desene, kolay gele sana şimdiden :))) çağan ismi güzelmiş, ikiz isimleri gibi olmuş yaa , çok tatlı :) çağın da olur mesela :) hayırlı olsun hadi bakalım...

asff, valla gelinlerimiz göknur, nanelişeker ve pantera :) ben ve miskokulum görev nedeniyle maraştayız, benim de tayin çıktı yeni, eşimin yani,5 yıllık maraş maceram burda bitecek herhalde :) ben de eş durumu ya da ildışı tayinle giderim inşallah... sen bahset kendinden bize :)

canım tabii bahsedeyim hemen kendimden :) asaf oglumun adı ben gamze aslen maraşlıyım ama erzuruma gelin geldim 3 yıldır evliyim 4.yılımıza girdik ayy heyecanlandım:21:eşim askerde şimdi:43: 22 yaşındayım öyle işte maraşı çok seviyorum bunu her seferinde çıkış tabelasını gördüğümde daha iyi anlıyorum gerçekten güzel şehrimiz insanı da bi o kadar mert...

hmm, biz maraşlı değiliz maraşta oturuyoruz, maraşta bizden başka oturan yok yaw, herkes gitmiş :)))

anladım göknurcum, inşallah raporla falan gelebilirsiniz, ne kaldı şurda ayyy :52: gel valla evi bas, hakkındır :)
semacım inşallah siz de o tarihlerde burda olursunuz, merkeze gelebilirsin inşallah buluşma günü, bi de gelip görüşememek olur ya belli mi olur ,ayarlarız umarım :)

inşaallah görüşürüz canım.
tatlım zaten bizim iznin çoğunluğu merkezde geçiyor, eşimin anne-babası ve küçük erkek kardeşi ile ailesi merkeze yakın bir köyde ikamet ediyorlar. çoğunluk merkezde oturuyor. biz 2-3 gün ancak kalıyoruz köyde. evleri de küçük olduğu için biraz sıkıntı oluyor, çok kalmamak en iyisi. birde eşimin merkezde arkadaşı çok onlarla görüşmek istediği için köyde kalmıyor, bu benimde işime geliyor doğrusu, en azından geziyorum çarşı-pazar :52:
bu sefer sizlerle de görüşeceğim için çok seviniyorum, birde kütahya'dan arkadaşım ve ailesi gelecekler, onlar da izinlerinde adana-urfa-maraş-antep vs o yöreyi gezmeye karar vermişler, maraşta bi gece kalacaklar onlarla da görüşeceğim, bu sefer izinde böyle farklı şeyler olacak diye mutluyum, evde bütün kadınların toplanıp bana tuhaf tuhaf bakmasından sıkıldım iyice. görümce-hala-elti vs kime gidersek onun yakınında oturan akrabalar, komşuları toplanıyor, kütahya'dan gelin gelmiş diye görmeye geliyorlar, kendimi uzaylı gibi hissediyorum :37::37::37:

canım tabii bahsedeyim hemen kendimden :) asaf oglumun adı ben gamze aslen maraşlıyım ama erzuruma gelin geldim 3 yıldır evliyim 4.yılımıza girdik ayy heyecanlandım:21:eşim askerde şimdi:43: 22 yaşındayım öyle işte maraşı çok seviyorum bunu her seferinde çıkış tabelasını gördüğümde daha iyi anlıyorum gerçekten güzel şehrimiz insanı da bi o kadar mert...

meraba gamzecim, ben kendi adıma memnun oldum tanıştığımıza, bende sema :16:

ayşegül ve burçin fahri hemşeri, göknur ve ben de zoraki hemşeriyiz :52:
mutlaka herkes memleketini sever, memleket sonuçta, ailen, akrabaların oradadır, hayatının güzel anları orada yaşanmıştır. belki bu yüzden seviliyordur memleket. ama ben maraşı sevemedim pek, şehir olarak bakınca sevilebilir belki de, ama insanlarla yaşanan ilişkiler sonucunda sevemedim sanırım :44:

merhaba gamze.Ben de burçin.Eşinin askerde olması zordur ya,umarım az kalmıştır.Tek ayrılığınız bu olsun :) Memleket gibisi var mı,neyse ki erzurum'da da komşuluklar çok iyidir benim bildiğim,duyduğum.Hiç olmazsa o yönde sıkıntın olmaz.

sağlık sorunlarınız olmadığı sürece görüşeceğiz inşl ayşegül hanım o hariç mazeret yok tammıııı :):27::27:
ben gecikmeli de olsa uğruyorum topiğe burçin.cidden tek sen kalıyorsun maraşta gitmeye de niyetin yok zaten :)arkadaşlarda bırakmazlar bizi zannetmiyorum dimi kızlar :)
tamaaaam örtmenim :) burayı bırakır mıyım aşkolsun, neler neler paylaştık...:)
ayy askerde mi, ne zordur şimdi sana, sağ salim dönsün inşallah, erkenden evlenmişsin anlaşılan, eşin de öyle galiba :) ben ayşegül, semaya katılıyorum, şehir iyi hoş da, tabi şehrin eksiği çok, insanlarıyla ben de pek uyuşamadım, kafa dengim değiller, ama anlaşılmaz da değiller, 5 yılımı geçirdim burda, tanıdım artık huyunu suyunu şehrin :) erzurumun insanlık olarak iyi olduğunu ben de duymuştum, umarım mutlusunuzdur orda... :)
inşaallah görüşürüz canım.
tatlım zaten bizim iznin çoğunluğu merkezde geçiyor, eşimin anne-babası ve küçük erkek kardeşi ile ailesi merkeze yakın bir köyde ikamet ediyorlar. çoğunluk merkezde oturuyor. biz 2-3 gün ancak kalıyoruz köyde. evleri de küçük olduğu için biraz sıkıntı oluyor, çok kalmamak en iyisi. birde eşimin merkezde arkadaşı çok onlarla görüşmek istediği için köyde kalmıyor, bu benimde işime geliyor doğrusu, en azından geziyorum çarşı-pazar :52:
bu sefer sizlerle de görüşeceğim için çok seviniyorum, birde kütahya'dan arkadaşım ve ailesi gelecekler, onlar da izinlerinde adana-urfa-maraş-antep vs o yöreyi gezmeye karar vermişler, maraşta bi gece kalacaklar onlarla da görüşeceğim, bu sefer izinde böyle farklı şeyler olacak diye mutluyum, evde bütün kadınların toplanıp bana tuhaf tuhaf bakmasından sıkıldım iyice. görümce-hala-elti vs kime gidersek onun yakınında oturan akrabalar, komşuları toplanıyor, kütahya'dan gelin gelmiş diye görmeye geliyorlar, kendimi uzaylı gibi hissediyorum :37::37::37:

hıı iyi o zaman, merkeze uğramadan geçicez deyince önceki bi mesajda, ben merkezde çok durmayacağınız hissine kapıldım, sevindim şimdi, genelde merkezde olucakmışsınız :)senin adına da sevindim , eminim garip akraba ilişkileri içinde kısa üreliğine dahi olsa yaşamak çok zordur...yabancılar öcü gibi geliyor maraşlılara zaten boşver :) güzel geçer tatilin inşallah :)

evet ya,inşallah buluşuruz,çok güzel olur valla.Bu arada maraş'ta oturan bir ben bir de ilknur olacağız.Topiği ihmal etmeyin,küseriz bak :(

Ben bu gidişle K.Maraş ta yaşlanıcam.Geldiğimden beri gitmeye çalışıyorum ben artık maraşı dipsiz kuyu olarak görmeye başladım düştüm çıkamıyorum.Çok şükür 7 yılı bitirdim .Burçin canım bende iş yerinde oldukça takılmaya çalışıyorum yazamasamda takipteyim.:16::16:

iyi akşamlar kızlar...

ayşegülcüm tayininiz muğlaya çıkmış çok sevindim hayırlı olsun cnm...

burçincim seninde ikinci oğlun hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm..

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ben meliha maraş geliniyim bende aslen konyalıyım ve konyada yaşıyorum...

semacım ve ilknurcum sibelcim ve göknurcum sizler nasılsınız canlarım..

kızlar ya ben ne yazıkki maraş merkezde olmadığım için gelmem çok zor oluyo merkeze sabah çıkıcam inşaalh yola ama ne yazıkki sizlerle görüşemeden yani merkeze bile gelemeden gitmek zorunda kalıcam adanaya birini götürmemizi rica ettiler sabah onuda alıp direk gidicez rahatsızmış çokda fakirmiş hastaneye gidicek biz oraya kadar götürcemiz için direk geçicekmişiz kısmet diilmiş ya çok üzgünüm sizlerle görüşemeyeceğimiz için :50::50:

artık dönünce nete girer bol bol konuşuruz şimdi gidip geliyo çok duramıcam çok öpüyorum hepinizi...

okulu şimdilk biten tüm hanımlar gözünüz aydııııııın :)bitirdiniz bu yılıda .şimdi sıkıcı seminerlerinz var .çalışın bütün yıl boş duruyorsunuz zaten bir iş yaptığınız yok :)inşl seminerleinzde biterde rahat bir nefes alırsınız.
ayşegül faceden resmini gördüm.sen sanki şiş gibisin banamı öyle geeldi ne.kontroller nasıl gidiyor.sen nasılsın.
meliha görüşemiyeceğimiz için üzüldüm nasip artık.Hayırlı yolculuklar sanada caım.semayla inşl tanışırız.benm tarih belli.

Back
X