offf ya,semacım acaip uyuz oldum ya,hem kayınvalidene,hem de kusura bakma ama eşine.Niye bu kadar ezdiriyor kendini? Sana yazık değil mi,senin hayallerin,isteklerin yok mu? Hep annesigilin istekleri mi önemli yani? Gerçekten her şey erkekte bitiyor.Ama bu gidişle anladım ki siz daha çook para kaptırırsınız bu aileye.Allah sabır versin canım,inşallah canı gönülden diliyorum rabbim hayırlısından da bir evlat nasip etsin sana.Dualarımda seni eksik etmeyeceğim.
çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun canım. bende artık kendime göre çözüm arayışına girdim. başka bi bankada hesap açtırıp para biriktirmeyi ve kims ne derse desin o paraya dokunmamayı düşünüyorum. tabi önce borçları,kartları toparlamam lazım.
her ay 200-300 biriktirmeye çalışacağım. iyi niyetli hareket ettim her zaman ama bu iyi niyeti kullanmaya başladılar.
dışarda iftar yapmayacaktım borçluyuz diye, bugünde yemek yapmıycam dışarda iftar yapalım diyeceğim bakalım ne yapacak,
gerek yok masraf derse de yemek yok, bende hazırlayamayacağım çok yorgunum diyeceğim, neler olacak bakalım.
bundan sonra bende kafama göre harcamalar yapayım nasıl olacak bi göreyim, borçları kendimiz için olsun biraz da. ben sürekli dişimden tırnağımdan artıyorum tedavi için, ilaç masrafları için sonrası böyle oluyor. şu mübarek ayda sinirlerim bozuldu uğraştığım işler bunlar olmasaydı keşke