Kahramanmaras///46

kız asiiii ne gösteriyon kuaföre oranı buranı bacum otur evde yap
nevar sanki 10 dakikalık iş aldığın yer zaten 10 dönümlük arazi değil bacum ikitene kıytırık kıl topluluğu
yada gel ben yapim valla böyük bi zevkle yaparım
[/QUOTE

yok kiz orami burami gostermiyom bacaklarim sadece.
ahhh usandim bu killardan.allahtan cok kilim yokta rahatim
birde kokten gitmeye care olsa

hah bak bende bacaklarımı almayı hiç sevmiyorum.sinir oluyorum.allahtan 2 ayda bi uzuyorlar
gitte yoldur bari bayrama gaymak gibi gir bacum

hah bak bende bacaklarımı almayı hiç sevmiyorum.sinir oluyorum.allahtan 2 ayda bi uzuyorlar
gitte yoldur bari bayrama gaymak gibi gir bacum

ah bacuuum burda kil yolan kuafor olsa hemen giderim kosa kosa.ama yok maalesef bunlar killarini yolmuyo saflar.killi killi geziyolar.:roflol::roflol:

allah canlarını almasın emi insan nasıl kıllı kıllı gezer bacum kokmuyomu bunlar pis şeyler
sen onlara uyma bacum otur gendün al gıllarını alamadığın yerdede beni çağır bi koşu gelir alırım.

evet canım ben merkezdenim ilçelerindende birtek pazarcığı gördüm oda maraşa her gidiş gelişimde içinden geçiyoruz o yüzden biliyorum.yani merkezin dışına evlendikten sonra çıktım.

kız seher kuşuuuuu sen daha ne ediyon burda ben şimdi kalkıcaam son bi sigara daha yakim çayımıda akim ondan sonra vınnnn turizm

bayram10064uz3.jpg

yaaa iyiki dogdunuz ablacim.nice mutlu senelere ilk kutlayan ben olayim

canım teşekkür ederim. 1 yaş daha büyüdüm. 16 oldum. ama yarın.

DogumGunu0010.jpg

daha önce kutlamıştım ama gene kutlayım ablam DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.daha nice güsel seneler inş.ve umarım hayatta ne dileğin ne varsa onu versin rabbim sanaa.s.a.s.a.s.

sağol canım. ne güzel herkes beni kutluyor.

betül ablaaaam iyiki doğdun canım beniiiim
bu bayram ne güzel haberler alıyoruz yaaaaa
MUTLULUĞUMUN REÇETESİDE SÖZLENMİŞŞ
benimde ablam geliyooooor
allahım her bayramı böyle güzel karşılamamızı nasip etsin inşallah

kız evdekiler daha farkında değiller. ama küstüm onlara. söylemiyeceğimde. hele günüm geçsin görün. fırtına mı esiyor. yoksam kasırga mı kopuyor. pusudayım ancak.kötükedihüso:sm_cool:

yaaaa benimde bi sürü işim vaaaar
deli olucam artık yaaaa kaçgündür ev temizliyorum geri batırıyorlar
anam artık gidip motor taktırıcaaaam olmuyo böyle
baksanıza tuvaletin kapağına kadar kırmışlar
banyoyu mahvetmişler evin anasını ağlatmışlar gelde dinlen hadi
daha ağda yapceeeem kaşlarımı alceeem oooooooooooooy oooooooooooooy bitmeyecek bu işler

ya bu mesaji okudum var güle güle öldüm allah canimi alsin ki ama nasil gülüyorum:roflol::roflol::roflol:
annneeee ilyas kaka yaptiiii:roflol: ay allahim ölcem simdi
evin anasini aglatmislar hesırnaşık şeysırnaşık şey offfff suzan garisi öldürcen sen beniiiiii

Güzelimmm merak etme, Maraşlı hatunlar bi hamarat bi hamarat maşallah, sen de evlenince aynı öyle olcan üsülmeee:)))) Baksana hiç durmuyo garibim şikayet ediyo ama nesutcugumu allah nazarlardan saklasın her bişeyi yetiştiriyorrr:dance:

[quote="NightRose";4504415]Güzelimmm merak etme, Maraşlı hatunlar bi hamarat bi hamarat maşallah, sen de evlenince aynı öyle olcan üsülmeee:)))) Baksana hiç durmuyo garibim şikayet ediyo ama nesutcugumu allah nazarlardan saklasın her bişeyi yetiştiriyorrr:dance:[/quote]

Vallahi ablacim masallahiniz var gercektende öyle. Zaten o suzan garisi kendini övmekten bitiremiyor kendini bizde inandikkkkşakkıdışakkıdışakkıdı

cildi burus burus onun biliyon mu sen nightrose abla-tatlicadiarzu-

Vallahi ablacim masallahiniz var gercektende öyle. Zaten o suzan garisi kendini övmekten bitiremiyor kendini bizde inandikkkkşakkıdışakkıdışakkıdı

cildi burus burus onun biliyon mu sen nightrose abla-tatlicadiarzu-

Bak şimdiiii yalaaaaaaaaannnnyerimsenibenresmini gördüm bi kere maşallahı var suzanımın, sen de biliyon di mi ablacımkaydirigubbakcemile2 kendini övdüğü kadar var, yalnız kocişi el üstünde tutuyor diye accuk hava yapıyo bise galiba ne diyosun bu duruma? CADIARZU

[quote="NightRose";4504596]Bak şimdiiii yalaaaaaaaaannnnyerimsenibenresmini gördüm bi kere maşallahı var suzanımın, sen de biliyon di mi ablacımkaydirigubbakcemile2 kendini övdüğü kadar var, yalnız kocişi el üstünde tutuyor diye accuk hava yapıyo bise galiba ne diyosun bu duruma? CADIARZU[/quote]

demek sana cam acmadi ablacim.. ah ah senide kandirdi desene.. Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook döfffcemmm onu pennnn Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile
accuk hava mi?? biraz fazla yapmiyor mu sence? nazar degdircek bunu istiyor galibaaaaşakkıdı

hem benim sözlümü görmedi o daha.. mirmirmirmir

nightcım canım benim çok geçmiş olsun bitanem sıkma tatlı canını erkekler hastalığı pek sevmezler biliyorsun.erkek milletine hastayım dediğin an bitiyor.onlar için kadın her zaman sağlıklı olmalı.sen sadece kendin için yaşa ve kendini düşün.düşenin dostu olmaz canım.sağlıktanda önemli hiç birşey yok şu yalan dünyada.ALLAH kimseyi elden ayağa düşürmesin.kocana inat sağlıklı yaşa sağlığın için ne gerekiyorsa yap canım.

Suzancım Canım Ablacımda Asimavicim'de yazmış, Allah hepinizden razı olsun; demek ki hepsi aynı... Sizin dediklerinizi aynen uyguluyorum bugün daha iyiyim şükür. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah:Saruboceq: İyi ki varsınız güzel yürekli dostlarım Sağlıcakla kalın, hayırlı bayramlar Şeniz

demek sana cam acmadi ablacim.. ah ah senide kandirdi desene.. Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook döfffcemmm onu pennnn Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile
accuk hava mi?? biraz fazla yapmiyor mu sence? nazar degdircek bunu istiyor galibaaaaşakkıdı

hem benim sözlümü görmedi o daha.. mirmirmirmir

Döfffme onu kızz, kıyamam:)) Şaka maka hava yapmakta haklı, Suzişimin maşallahı var:CüvCüv: Ben herkese Maşallah Allah Nazarlardan esirgesin diye konuşurum, ama herkes bizim gibi iyi niyetli mi bakalım diye resimlerimi kaldırdım sayfamdan, ne olur ne olmazsositososito İnşallah senin sözlün daha hoş tutar seni tatlım merak etme, hayırlısıyla yuvanızı kurundakaydirigubbakcemile Bu arada ben yokken gelirse Bak o kadar şey yazdı senin için Dilek abla, sen de kargoylan döktürdüğün poğaçalardan tatlılardan yolleycekmişsinnn ona de e mi? Eeee çikolataları isteyo ya seherkuşumdan ben de ondan isteyooommm:)))

Şİmdilik Allaha emenet olun, herkese iyi gecelera.s.

Son düzenleme:
mutluluğumun reçetesi sen görürsün duuuur
dimek beni çekiştiriyon haaaa kıskanç gacuuuuuu
ben ne zaman hava yaptım kıız zilliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çatlaaaaa emiiiiiiii
hemide sensin o buruşuk gacuuuuuuu

Back
X