Kahramanmaras///46

annen kıyafeti yenimi alıcak ,gardolabındanmı seçiyor yardımcı olayım:sm_cool:

yeni almis bi iki tane ama yinede cok kararsiz kaydirigubbakcemile3 ne uydursam yok sunu mu giysem yok bunla rahat oturamam, yok karnim cikti, yok poposim cikti.. offfffffffffffffffffffffffffffffffff

kaydirigubbakcemile3

nur ablama gönderelim anneciğini yerimseniben gönlüne göre diksinhihoyyyt

duyan diyecek ki kiyafeti yok.. kadin 40ina girdi costu.. moda delisi oldu, genc görünmek icin elinden geleni yapiyor ama cok kararsiz bi insan
bi kazak almak icin 20 dakika düsünür, giynermiyim giymezmiyim.. her konuda böyledir :))

ya muhabbet etmek istiyorumda arkadaslar oda buz gibi elbistan bugün donuyor o pis ayazından var yine ıyy bi taraflarım dondu yav

[/B]
ya muhabbet etmek istiyorumda arkadaslar oda buz gibi elbistan bugün donuyor o pis ayazından var yine ıyy bi taraflarım dondu yav

hoşgeldin canıma.s.nerelerin dondu kız ,söylesene,:sm_cool:
burada dağlara kar yağdı görünüyor,:lepi: onların soğuğu vuruyor şehire,eşime diyorum ki dağlar buzdolabının buzluğu merkezde alt bölümü diyorum gülüyor:roflol: doğru valla buzdolabı gibi dışarısışakkıdı

menapoza yakin ya, benim evimin gülü genclesmek istiyorrkaydirigubbakcemile3

allahtan cildi burus burus degil yoksa cekecegim vardikaydirigubbakcemile2

alooo bişey mi dediniz. kız cilt 60 dan sonra kırışır. benim bile kırışığım yok. ben de anacığının tarafını tutayım. kadıncağız ne yapsın. istediği gibi kıyafet yoksa.kötükedihüso

[/B]

hoşgeldin canıma.s.nerelerin dondu kız ,söylesene,:sm_cool:
burada dağlara kar yağdı görünüyor,:lepi: onların soğuğu vuruyor şehire,eşime diyorum ki dağlar buzdolabının buzluğu merkezde alt bölümü diyorum gülüyor:roflol: doğru valla buzdolabı gibi dışarısışakkıdı

acık ben hava yapam. burası günlük güneşlik. gece acuk soğuyor. klimayı açtın mı ev ısınıyor. biz geceleri klimayı açıyoruz.:sm_cool::dilcikar:

alooo bişey mi dediniz. kız cilt 60 dan sonra kırışır. benim bile kırışığım yok. ben de anacığının tarafını tutayım. kadıncağız ne yapsın. istediği gibi kıyafet yoksa.kötükedihüso

ya ablacim ben ben ben.. bisi demedim yani.. zeynep abla basladi ben bisi demedim yani dimi kizzzz zeynoooo:roflol:

acık ben hava yapam. burası günlük güneşlik. gece acuk soğuyor. klimayı açtın mı ev ısınıyor. biz geceleri klimayı açıyoruz.:sm_cool::dilcikar:

ablacığım bende klimayı kullanıyorum kaydirigubbakcemile3soba işi beni sıkıyor laelaelaelaelae,güneş varda evlerin içi soğuk ,öğleyin ayhanla çaylarımızı alıp balkonda içtik:kahve: güneş sıcaktı yerimseniben,

Back
X