Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkür ederim ablacim Şeniznesutayi sanada yolladım tarifleri. kızdaymış benim sirkelinin tarifi. bana yollayacak. yollayınca sizede yollarım. sende bir zahmet mutluluk receteme yollarsan sevinirim. gönderdiklerimide yolla. öpüyorum hepinizi.
mrh kızlar nasılsınız bakalım
ablacigim bunlar ne yaaaaaa nasil canim istedi bilemezsin.yesil zeytin peynir salam.ahhh ahhh hasretim bunlarin hepsine.bizim burda yok maalesef
allaaaaaaaaaaah bunlar harika görünüyor.kahvaltıdan önce bunları atıştırarak açlığımı bastırabilirim.teşekkürler canım.
zaten bacumun yanında kilo aldım.şiştim.eve bi geldim pantolonlarım üzerime olmuyo.bacuuuuuuum hepsi senin yüzüne oldu.o kadar pastayı tatlıyı yaptın bak ne hale geldim.klava:
mrh kızlar nasılsınız bakalım
merhaba canim hosgeldinnn:1hug:
:jeyyar: valla ben top toplar ile rulo pasta tarifi yolladım. nesutayide adresin vardır sanırım. o sana yollar umarım.hihoyyyt sizde resmini çekip koyarsınız. ben yapmışım gibi sevinirim. :sm_cool:
teşekküre değmez canım. ben ne yaptım ki. sadece yazıp yolladım. size etinin başka tariflerinide yollarım. boş zamanım olunca yazacağım. bana kitap hediye etmişlerdi. genelde orada kendi reklamları için tariflerini yazmışlar.
balıkesirde arkadaşlarıma fotokopisini dağıtmıştım. burda da yazarak göndereceğim. çok basit ve güzel tatlılar oluyor.
az kiloluyum diyenler yakında kapılardan geçemeyecekler.kötükedihüso