Kahramanmaras///46

ablacım sen çok şekersin annen sadece sana ölesine takılmıştır canım benim
hadi öptüm iyi geceleeer

ablacım ben senin annene hayranım inanki allah hayırlı uzun ömür versin inşallah

anamı tanıyan bizi eleştirir zaten. hala bakımlı bir kadın. eh subay eşi. bizim içimiz kurumuş. öyle der. hala sabah kalktığında en güzel sabahlığını sırtına geçirir. kremini sürer. makyajını yapar. sonra kahvaltıyı hazırlar. günde 3 defa kıyafet değiştirir. saçı günde 10 şekle girer. nerde bizde. 4 kızı var. kendilerine bakmaktan aciz.senağlama

sperr2zc5.jpg

kahve içenlerin sesi çıkmamış ,neyse bende yalnız içtim ,şimdi çıkyorum ,kociş çağırıyor ,betül ablacım annen melektir,ALLAHIM ona hayırlı uzun ömürler nasip etsin ,ellerinden öpüyorum ,valla görmesin bizi ,kınardı,evde kös kös duruyorum ,eylülüm biraz daha büyüsün başlıcam inşallah bende bi işin ucundan tutmaya,
terzilik diplomada var amma velakin ,şimdiden sonra kimseye öğretemem sabır kalmadı çünki,
dikiş hocasıyım güya ben para verip diktiriyorum ,tahammülüm kalmadı artık ,

ben henüz yatmam galiba. 3 saat uyumuşum. eh uykusuz bir gün geçirdim. adam sözüm ona kızıma baktı. ben uyudum. ama bir uyandımki ayak ucumda uyuyor. nasıl baktı anlamadım. ama ilaç iyi geldi yavruma. sinirleri yatıştı. ne yapıyorki diyeceksiniz. yattığım an odada (kitaplıkta) nevar pat pat yere atılıyor. gürültü yapıyor resmen. uyu uyuyabilirsen.

canlarim nerdesiniz ya kimsecikler ugramiyo.bekle bekle oldum valla.ben cikiyorum gorusuruz sevgiyle kalin:CüvCüv:Şeniz

ben geldim. ama fazla kalamayacağım. işlerim çok. hafta sonu kızikom burda olacak. oğlanın odasını temizliyorum. oğlan gitti gideli o odaya sadece çarşafları almaya ve yatağı düzeltmeye girmiştim. perdesi bile kapalıydı. şimdi odayı kızikom ve dağmadım için hazırlıyorum. birde bu odanın şeklini değiştireceğim. şekli hoşuma gitmemeye başlamıştı. insan hayatında değişiklik istiyor zaman zaman. yani kızlar pc bozuk, zar zor çalışıyor. birde bu odanın şekli kafama takıldı. beni az görüyorsanız bundandır. biraz dış dünyayla ilgilenmem gerekiyor. beni merak etmeyin. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.

asicim sen istedin bende koydum ama laf aramızda harikasın valla bir içim su gibisin yawyuuuuuuuuuuum

Back
X