Kahramanmaras///46

ben tümgün dışardaydım şimdide koşturuyorum
bir yandan yemek
biryandan çamaşır biryanadan ütü
öldüm vallaaa

hadi ben şimdi kaçıyorum size iyi sohbetler belki tüm gece katılamam aranıza kocişim tatili bugün
yarın akşama görüşmek dileğiyle öptüm

Kızlar ben geldim kaçıyorumhihoyyyt Nasılsınız? Bugün inanılmaz yoğun bir gündü, arada baktım ama sohbet edemededim sizlerle yarında uğrayamayabilirim diye size iyi geceler demek istedimŞeniz hımm Bu arada size bir sürprizim var bakın bakalım kocişimle nostaljik resmimize, maşallah pek yakışmışız di mi? :nazar::nazar::nazar:

Sayfa Bulunamadı (Hem eşinize hem kendinize aradığınız şıklık burda çok uygun fiyata!!!)

Allah tüm sevenlere bir ömür boyu, sağlıklı, mutlu, saygı ve sevgi dolu bir ömür versin inşallah. Amin:Saruboceq:

morn00091.gif

imdatttttttt kizlar yarin misafirim geliyo.hazirliklara bugunden baslamam lazim.simdi kalkip manti yapacagim.daha sonrada sarma ve tatli.yarinda yemekleri pisiririm.hadi bana kolay gelsin

herkese günaydın elbistan bembeyaz kızlar kar halada yağıyor çok güzel yaaaaaaaaaaaaaa

nesutayicim anladigim kadar ile sende dumansiz hava sahasina girmissin.tebrikler canim bu azminden dolayi.iradeli kizzin belli.
yasasin dumansiz hava sahasi!!!!!!

asicim evet bende dumansız hava sahasına katıldım ve hayatım şimdiden değişmeye başladı.
hatta göbüşüm çıktı karnım doymak bilmiyor ama yüzüm ve ellerim şişmeye başladı.sivilceler çoğaldı.işin en güzel yanı bikere denmek istedim ve o çok zevk alarak içtiğim sigaranın tadı iğrenç geldi şimdi yanımda içilsede canım istemiyor kokusunu bile duymuyorum

eee nerdesiniz kimseler yok bugün benimde işim çok sabhları kursta olunca koştu koştur geçiyor günüm şimdide evi süpürüp sileceğim yarına rahat edyim diye akşamdan yapıyorum.ondan sonrada keyfime bakarım öptüm hepinizi

bugün kıymalı pide içi hazırladım. kocişte gidip pişirttirdi. yanına ayran ve bolca salata yaptım. bugün tembel işine kaçtım. ama bizimki çok mutlu oldu. yedikçe yedi. çatlayacak diye korktum.

adamın gözü doymamış 20 tane yaptırmış. kim yiyecekse. fırında ben ısıtır yerim diyor. tok evin aç adamı. yakında kilo alacak haberi yok. ama zayıf aslında kociş. ben onun 2 misli duruyorum.

sabah akşam yesek bize bu bir hafta yeter galiba. çocuklarda gelince yapalım diye planlar yapıyor. daha önce niye yapmadın diyeceksiniz. fırın yoktu. buraya açılınca, artık adam bizden yaka silker herhalde.

Back
X