Kahramanmaras///46

dıptıstınınannesi nerde bu uyuşuklarrrrrr çek kulaklarını kalksınlar! canım merhaba nasılsın?

geldim gidiyorum uyuyun siz hemen msj yazın bakim! siz oklavanın tadını unutmuşsunuz hıhıııııııııı !oy canlarım zamanım az siz yazın ben müsait olunca cvp yazarım şimdilik beni idare edin . Oy çok özledim ya!

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yine ben yeniden aranızdayım eskisi kadar olmasa da aranızdayım artık oğlum çok çok iyi dualarınız sayesinde artık hasretim bitti sizleri çok özledim hepinizi çok çok seviyorum McXXXXXXXXXXXX

allaha çok şükür.:Saruboceq: bizde seni seviyoruz. sensiz buralar çok yalnız kaldı.

dıptıstınınannesi nerde bu uyuşuklarrrrrr çek kulaklarını kalksınlar! canım merhaba nasılsın?

ah sorma çanım. ben senin bıraktığın yerden devam edeyim dedim. fakat pc bozuk olunca, bunlarda iyice burayı boşladılar. yinede pc yi zorlayarakta olsa girip bu yaramazlara yetişmeye çabalıyorum.

geldim gidiyorum uyuyun siz hemen msj yazın bakim! siz oklavanın tadını unutmuşsunuz hıhıııııııııı !oy canlarım zamanım az siz yazın ben müsait olunca cvp yazarım şimdilik beni idare edin . Oy çok özledim ya!

sen onlara oklavayı biraz göster. tadını unuttular. canım seni biliyoruz. ara arada olsa gel. çok özledik seni.:asigim::sm_cool::teytey:a.s.:1hug:

merhaba canlarim nasilsiniz.ben giremedim bugun nete hic.leptobum bozuldu cunku.simdide komsudan girdim nete.sizden ayri kalamadim bir gun bile.hepinizi kocaman opuyorum muckkkk

tülin ablammmm canım hg bitanem
kızma hemen yaaaw hiç unuturmuyuz senin oklavanı
benim maşallah misafirlerin ardı arkası kesilmiyor
böyle olunca işimde bitmiyor
allah kimsenin evinden misafiri eksik etmesin
çok mutlu oluyorum misafirlerim gelince
oğluşunun iyi olduğuna çooooook sevindim çok şükür allahıma neolur sık sık uğra buraya
SENİ ÇOOOOOOOK ÖZLEDİM

betül ablacım ellerine sağlık canım sofra harika gözüküyor
çayla simit zaten benim vazgeçilmezim
hele dağın başında simit yiyememek beni öldürüyo
bende şehre gittikçe yiyorum hasret gideriyorum

asicim ben harikayım canım geçmiş olsun bitanem letopun bozulmuş acil şifalar diliyorum

arzum sende hoşgeldin canım aramıza bende gaziantepin araban ilçesinin bir köyündeyim ama memleketim gibisi yok

ayrıca biz buraya yeni geldik kimseyi de tanımıyorum çok sıkılıyorum anlican ay tanışalım da gelirsin belki bize

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yine ben yeniden aranızdayım eskisi kadar olmasa da aranızdayım artık oğlum çok çok iyi dualarınız sayesinde artık hasretim bitti sizleri çok özledim hepinizi çok çok seviyorum McXXXXXXXXXXXX

ablacığım canım benim hoşgeldina.s.Şeniz çok özledim seni
yakışıklımızın iyi olmasına sevindim gözün aydın ,ALLAHIM bundan sonra hep mutlu ,huzurlu ,sağlıklı etsin seni ve aileni inşallah,senin arada bir uğradığını görmek bizi unutmadığını bilmek güzel ,sen hep uğra bizi unutma:1hug:Şeniz

yok kız ablam çektirme kulaklarımızı :sm_cool: hepimizde ayrı yoğunluk var bu aralar ,
bide kış çok bastırdı ondandır, valla dopiğimizde bi soğukluk var bombam yok tadı yok ,mutluluk reçetem uğramaz oldu ,bende doğru dürüst giremiyorum k.k.ya ,bugün yüine gittim doktora emar çekildi yine boyun fıtığı beni mahvediyor:çok üzgünüm:
dopiğimizi unutmam yoksa gözümü açsam buradaydım hep diyorumya bir soğukluk oldu ,
suzanımda ğek uğramıyor ,sen gel biz yine toplaşıveririz eskisi gibi canom

betül ablam yine kızacak bizim kız mektup yazdı diye napayım ,sıkıldım içimi kaleme döktüm dermişim pardon tuşlara döktüm içimi kaydirigubbakcemile3

canım ablam uyuyorum valla 9.30 kadar senin geldiğini bilsem hemencik gelirdim oklava nın tadını unutmadım olurmu sen gel yeterki ben oklavaya razıyım:sm_cool:a.s.hug:Şeniz

Son düzenleme:
arzum canım gelirim tabi niye gelmeyeyim teh ablamda antepte keşke buluşabilsek hepberaber ne güzel olurdu sende bana gelsen harika olurdu

bizim 15 günde bir servis kalkıyor antepe kısmetse buluşuruz canım çok memnun oldum

1219489014_5.gif

evet ya antepteki arkadaşlarla antepte görüşürüz diğerleriyle de maraşta olduğumuzz bir vakit görüşürüz çok iyi olur

zeynebim canım nasılsın bitanem birtürlü görüşemez olduk özledim men senüüüüüüüüüüüüüüü

selam herkese. ben eve anca girdim. koşturmam bitti çok şükür.
eh hafta sonu benim pazarım, market işlerim çok oluyor. birde
veterinere gittim. kızıma mama almaya. yağmurda şakır şakır.
vallahi bu yağmurda yürüdüm. millet bana deli demiştir sanırım.
öylede güzel yağıyorduki sormayın. iyide oldu. acık kafa dağıttım.
eve geldimki pantalonun paçası dizime kadar ıslanmış. paltomda
sırılsıklam. ama ben bayağı keyif aldım. aynı çocukluğumdaki
gibi. ayaklarımla su fırlattım. su göletlerine bilhassa girdim.
umarım tekrar hastalanmam. aynı yaramaz bir çocuk gibiydim.

veterinerde yavru bir köpek vardı. onunla oynadım. çok sevimliydi.
ayrıca veterinerin ankara kedisine takıldım. tırmıklandım. ama ben
çocuk oldum. çok mutluyum. evdede rahat durmadım. kedimi
çıldırttım. bana bayağı kızdı. artık bugünlük çocukluk yeter dedim.
şimdi ciddi olacağım.

Back
X