Kahretsin ben neden gidemiyoruum

Temizlik konularina sen daha temizsin, yok ben daha temizim konularina girmeden basliga istinaden cevap veriyorum:
Sabredin biraz daha; belki gösterdigi siddet artar, öldürür falan sizi cikmis olursunuz evden.
Ya da alternatif sansiniz varsa belki kolunuzdan tutup sokaga atar ama bu durumda sizin kapi önünde yatma ihtimaliniz var ki olmaz yine gidemezsiniz.
Hanim Efendi ne bekliyorsunuz Adam (lafin gelisi) suratiniza tükürmüs evden kovmus, yok efendim masrapa lavabo yanindaymis, temizlik ilaci dolaptaymis…. offff offfff….

Heh ya şükür benim gibi biri!
Yorumları okurken şok oldum ben nereye düştüm diye.

Abi bi domestos düşünün şimdi mutfakta duruyor bu deterjanımız. sonra bi baktık ki küvet ovalanmalık olmuş. Napıyonuz o zaman? Du ben bi markete gideyim küvet domestosu alayım bu domestos mutfak domestosu mu diyorsunuz?
Kardesim alırsın domestosu eline küvete dökersin ve bileyim lavobaya dökersin alır götürür dolabına koyarsın ertesi gün Bi baktın ki mutfak lavobosu sararıyor gibi aynı domestosu al hemen oraya dök temizle.

Bi siz temizsiniz mubarekler biz b.kumuzla oynuyoruz.

Keşke tek sorununuz bu olsaydı hallederdiniz
Sizin sorunlarınız onceki konulardan biliyorum
Kendinizi aşırı değersiz hissediyorsunuz
Su adamin elinde oyuncak olmussunuz
Sizi fena manipule ediyor
Adam biliyorki daha da fazlasini yapsa siz onu terketmeyeceksiniz
OyUzden size kimsenin yapabilecegi birsey yok

Meyve sebze yıkamada sirke tek başına yeterli değil mi? Kezzap falan mı koyuyorsunuz yoksa?

Hijyen konusunda eşiniz haklı, fakat üslubu çok çirkin. Ben neden her evde yemek yiyemiyorum işte kanıtı.. deli titiz değilimdir ama hijyen şartları da bellidir çok dikkat ederim.

Hakkınızda hayırlısı olsun..

Ben 1 yıldır çamaşır suyunu hiçbi yerde kullanmıyorum, kronik kadın hastalıklarım bitti. Geçen gaflete düşüp kalan domestosu azcık gezdirip fırçaladım klozeti. Bingo hemen iltihaplı akıntım başladı.

Banyo wc temizleyiciler banyoda, mutfak için kullandıklarım mutfağımda ve büyük bi dolap yaptırmıştım evime, bir bölümünü de işte ortak alanda kullandıklarımı mesela arap sabunu, esansiyel yağlarım, kendi hazırladığım dezenfektanlar gibi o dolapta tutuyorum.

Ki domestos kullanırken de wc ye ayrı mutfağa ayrı alırdım. Diğer türlüsünü midem kaldırmazdı

Domestosa gelene kadar katılıyordum yazdiklarıniza ama orda durun lütfen, her odanin domestosu ayrı olmalıdır, salonun , balkonun bile domestosu ayrı olmalıdir, un stoğum bitsin ama domestos stoğum asla eksilmesin...domestos hassas noktam.

Bu arada ben bu adamı domestosta boğarım...ooooh tertemiz

Son düzenleme:
Ya ben anlatamiyorum ki. Benim kullandigm detarjan zaten sadece mobilya icin. Banyoda isim yokki. Sadece o dolapta duruyor temizlik dplabi
Ben anladim seni benimde oyle su a101de fln satilan cok fonksynlu dolaplardan benmde o deterjan dolabim evde cocuk oldugu icin mutfak dolabina koyamam oranin en ustune koyarim eşin haksiz pislik iğrenc adam o evden cikip git lutfen kendine deger ver yada onu evden def et

Kocanın davranışları hakaretleri asla ama asla kabul edilemez öncelikle.
Sular kesilince el yıkama lavabosunun orada duran şeyi tuvaletimizi yapıp kişisel temizliğimizi yaptıktan sonra tutup elimizi yıkamak için kullanıyoruz değil mi? Ki bu durumda o el ile tutulan maşrapanın da sabunlanıp öyle çıkılması gerekir wcden normalde.
Bak bu maşrapa oraya aittir. Annelerimizin şart şurt dediği şey bu işte. İki tane çamaşır suyu alamıyorsan yarısını böl başka bir şişeye o mutfakta dursun. Bitince wcden doldurma ama. Yani wcnin ki wcnin mutfağın ki mutfağın. Asla karıştırma ikisinin eşyalarını. Mutfağın bezleri temzileyicileri mutfakta dursun. O mangal telinde yiyeceklerinizi pişiriyorsunuz.
Bunlara kendiniz için dikkat edin. Kocanızın tükürmesi vurması asla doğru değil. İnsanca izah edebilirdi bu kadar hakaret etmeden.

Bebeğim mesela bende çok tikli çok titizim. Banyo tası da olsa, neden banyo tasında yıkıyorsun. Mutfakta leğenin, kabın filan yok mu? İkiniz de aynı şeyleri düşünseniz sorun yok da , temizlik konusunda titiz birine bunu anlatamazsınız. Midesi bulanır ne bilim birdaha yemek istemez. Sen haksızsın demiyorum ama böyle de olmaz.

Meyve sebze yıkamada sirke tek başına yeterli değil mi? Kezzap falan mı koyuyorsunuz yoksa?
Önce karbonatlı su, sonra sirkeli su.
Asit-baz uygulaması. Bakınız kimyaya giriş orta okul.
Sirkeli suyla zirai ilaç kalıntılarını aktive edersiniz bu da bir önceki mesajda bahsettiniz kansere davetiyedir. Amaan ben yıllardır karbonattan bir haberim bir şey olmadı diye düşünmeyin, zamanla birikimde ortaya çıkıyor etkileri.

Hepsi geçecek her şey üst üste gelince kaldırması zor olabilir doğrudur. Ama geçecek sadece zaman lazım.

Dun gorumceme gidecektik. Disardaydi aradi cik alicam diye tamam dedim. Tam 11. Dkda tekrar aradi gelmis kapiya ciktim hemen. Arabaya bindim agzina sctigmn p c i ben seni niye ariyorum diye bagiriyo. Tam 11 dk olmus ariyali diyo ki 20 dk once aradim. Saygisiz kopeekk niye cikmadin bilmiyomusun sinirlendgmi. Anca giyindim perdeleri kapadim dedim. 20 dk oldu 20 ne ancasi diye bagirmaya devam etti. Daha yeni konu yasamisiz hala ayni konulardan tartisiyormus. Hic sallamiyomusum onu. Haaala ayni seyleri yapiyormusum. Bagirdi bagirsi eve git dedi yolda 2 sokak otede indirdi. Sizce gercekten hala konusmalimiyim bu insana?

Hepsi geçecek her şey üst üste gelince kaldırması zor olabilir doğrudur. Ama geçecek sadece zaman lazım.
Hep bu kavgalar var. Cocuk olunca da konular cok farkli olmuyp milu? Ben pana p c diyen birine saygi duyamiyorum. Ne o ben spletiyomusum o nasil bi adamken nasil bisey olmus ben yapmisim. Ben de kuduruyorum sinirleniyorum nefret ettigim anlar oluyor ama hakaret etmiyorum

Okkkkkkadar haklisiniz ki gerizekali bennnn cikamiuorum evden. Agziyla soyluyo zaten bigun cinnet gecirecekmisss. Siginak hep bu. Nefret ettim erkeklerdne

Zatwn kendimi sorguluyodum. Bu adam hakli heralde moduna girdimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…