Tamam bu konuda zaten o da ben de kapadik konuyu. Ama dun. Dunku yaptigm gayet normal biseydi. Dolap silmek icin yuzey temzleyicisi kullandm. Ki banyoda kullandigm bir urun degl. Sadece kapalli banyo dolabinda duruyor. Ayrica onun derdi dedigini dinlememem. Bana diyo ki bu yaptgn savas acmak seni biyerime takmiyorum demek diyi
Canım senin yazdığıni da okudum yorumlari da okudum. Ama bakıyorum bazisi git yazmış bazisi eşin haklı demiş.
Ben bu şekilde yazmicam çözüm odaklı konuşmak istiyorum. Eğer bu sorunu çözmek istiyorsanız yazdıklarımı dikkatlice dinleyin ve yasantinizi değiştirmek için bir adım atin.
Hiç bir kadın haksız da olsa yüzüne tukurulmesi hakarete maruz kalması gibi bir durumu haketmez.
Önce bir kendinizi silkeleyin ve kendinizi sevmek ve kendinize saygı duymakla işe başlayın.
Ben degerliyim hatalarimla insanim demeyi önce bir bilin.
Daha sonra bunu eşinizle paylaşın.
Konuşmayı teklif edin. Başlangıçta ikimiz de birbirimizi anlayacaksak konuşalım ben yapıcı olmak için konuşmak istiyorum deyin.
Ben dili kullanin suçlayıcı olmayın.
Ben sizin yerinizde olsam şu şekilde konuşurum.
Canım, evlilik saygiya dayanan çok kutsal bir kurumdur. Saygımız zedelendiği için tekrardan kazanmak için bir adım atıyorum.
Sen de bana yardımcı ol istiyorum.
Senin de benim de bu evin içinde ya da dışında yanlış yaptığı durumlar olabilir. Birbirimizi elbette uyarmak güzel bir şey ama kalp kırmadan birbirimize yumuşak davranarak yapalım bunu.
Bu günden sonra hassas olduğun konularda daha dikkatli olucam ama senden isteğim sende bana yardımcı ol. Incitmeden bilmediğim konularda bilgilendir. Ama kirma çok incindim sen görmüyorsun umursamiyorum sanıyorsun ama sen evde olmayınca çok ağladım gitmek istedim.
Haklı olabilirsin ama bana hakaret ederek haksız duruma düşüyorsun
Yapma.
Güzel dille uyar o zaman daha kolay olur her şey.
Bunları konuş canım. Inşallah kalben dinler ve sizi anlar. Kolay gelsin