• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yahu kaymakamlarda zaten yedik kv sahurda yememiz icin bi tabak verdi. bizde yemedik komşuya işitip verdik
Tamam olabilir de arkasina bir daha guvec yapio sicak yemegi değil aksamdan kalani bir zahmet isitip verirsen kocan direkt o yemekleri yaristirdigini anlayacaktir, anlamışta zaten.

ısrarla gerçeklere gözünüzü kapatıyorsunuz. siz hiç akşamdan kalan yemeği ısıtip yemesiniz mi bayat deyip çöpe mi attiniz
Yazdigim şeyle bayat yemeğin atilmasinin ne ilgisi var? Ben baskasina yazdim onu ve bayat lafi gecmiyor aksamdan kalma lafi geçmiyor. Bence sıkıntı yok 2 aksamda yerim 3 akşamda. Patavatsiz komsum israrla ister ya da sorarsa onada kalan yemeği verebilirim. Ben yiyorken ona vermemde ne kötülük olabilir ki? Bu sacma bir takilma noktasi.

Ben mi bir şeyi kaçırıyorum?
Konuyu bugün açmışsınız, kavgayı dün etmişsiniz, eşiniz sizi sahura uyandırmamış. Ama güveci bugün yapmışsınız, komşuya kayınvalidenin güvecini bugün vermişsiniz.
Nasıl oluyor bu iş?
dün degil evvelki bunun iftarına kv ye gittik orda güveç yedik ekstradan kv 1 tabak daha verdi sahurda yeyin diye yemedik dolapta kaldı. dün akşam icin de ben yaptim ama yas fırında. komşuya kv nin verdiğini isittim biz de kendi güvenimizi yedik. olay bu

yeri gelir 3 günlük yemegi yiyoruz. kadına akşamdan kalan yemeği vermenin neresi kötülük. bu yazanlarda sanırsınız komşuyla kv ile sut liman

siz sıkıntılısınız diye herkesin arası kötü değil. ha kötü bile olsa bir çizgi vardır. bence bunu aşmamak lazım.

Tamam olabilir de arkasina bir daha guvec yapio sicak yemegi değil aksamdan kalani bir zahmet isitip verirsen kocan direkt o yemekleri yaristirdigini anlayacaktir, anlamışta zaten.
ortada yarış falan yok. kaynanam da eşime kızdı. karin doğrusunu yapmış dedi. yemek ziyamı olsaydi dedi

Yazdigim şeyle bayat yemeğin atilmasinin ne ilgisi var? Ben baskasina yazdim onu ve bayat lafi gecmiyor aksamdan kalma lafi geçmiyor. Bence sıkıntı yok 2 aksamda yerim 3 akşamda. Patavatsiz komsum israrla ister ya da sorarsa onada kalan yemeği verebilirim. Ben yiyorken ona vermemde ne kötülük olabilir ki? Bu sacma bir takilma noktasi.
dünden kalan güvercinin ya ina pilav cacık yapicam insallah. komşuya verseydim bana kalmazdi

dün degil evvelki bunun iftarına kv ye gittik orda güveç yedik ekstradan kv 1 tabak daha verdi sahurda yeyin diye yemedik dolapta kaldı. dün akşam icin de ben yaptim ama yas fırında. komşuya kv nin verdiğini isittim biz de kendi güvenimizi yedik. olay bu

Buradan bakınca eşinizin annesiyle yarışmak için aynı yemeği yapmış, fırsatını bulunca da kayınvalidenin yemeğini başkasına itelemiş gibi duruyorsunuz. Eşinizin sinirlenmesi normal değil mi?
Bunu ısrarla inkar etmeniz ve eşiniz dahil herkesi salak sanmanıza da diyecek bir şey bulamadım.

Kayınvaliden yemek göndermiş yemegin olsa bile o tabagı sofraya bırakmalıydınız ertesi günü kalkıp neden aynı yemegi yaptınız kendi yaptıgınız degilde kayınvalidenin gönderdiği yemegi komsuya vermekle bence de hoş olmamış davranışlarınız

Buradan bakınca eşinizin annesiyle yarışmak için aynı yemeği yapmış, fırsatını bulunca da kayınvalidenin yemeğini başkasına itelemiş gibi duruyorsunuz. Eşinizin sinirlenmesi normal değil mi?
Bunu ısrarla inkar etmeniz ve eşiniz dahil herkesi salak sanmanıza da diyecek bir şey bulamadım.
bi empati yaparsanız bana.hak vereceksiniz

e oğlu yemiyorsa ben napabilirim Allah aşkına. esim diyorki gerekirse cope at ama komşuya verme. komşu fırın yemeği mi yoksa tencere yemeğimi olduğunu anlar üzülür diyor
He sirf komsu anlayıp uzulecek diye sizinle konusmayip trip atiyor yani bu dha da ilginc

ya kayinbabam da çok seviyor yemeğimi hatta onlara da götürdük işte güveç budur dedi kayinbabam. kendini ispatlama degil evdeki patlıcan biber ziyan olmasin diye yaptim
Ayyyy bu ne yarş kayınvalidenle.. Resmen kendini kıyaslyorsun ve herkesin beğenmesyle böbürleniyorsun.. Kocan kzmakta haklı yani bize na aytenden sen eşine yaptığın ayıba ve kaynananın dün yaptığı yemeğin aynsnı yapıp nisbet yapar gibi onlara götürmenin aybını oturda bir düşün.. Kaynananın yernde olsan o tabaktan yemez bidaha güveç yapmazdm sanrm..

e oğlu yemiyorsa ben napabilirim Allah aşkına. esim diyorki gerekirse cope at ama komşuya verme. komşu fırın yemeği mi yoksa tencere yemeğimi olduğunu anlar üzülür diyor
Bakın eğer o akşam başka yemek yapsaydınız, güveci yemeyip verseydiniz bir derece haklıydınız. Ama bile bile ben daha güzel yaparım diye düşünerek aynı yemeği yapmanız bence olmaz. Ama tabi siz bilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X