• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahrimdan öleceğim😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
taze yemek ver dedi anneminki dünden kalma dedi
E çok da takmamış annesinin yemeğinin üstüne yemek yapılmasına

Sadece tazelik mi mesele? Garip buna bu kadar tavır yapması o zaman. Buradaki hanımların çıkarımı doğruysa bi derece mantıklıydı o kadar küsmeler vs. Bir yerde eksiklik var bence.

Öyle deme bacim güvec var güvec var, toprak kapta taş fırinda ağır ateşte pişecek,en az 3 saat...zaten konu sahibi fırına gondermis kendisininkini, kv 65 yaş üstuyse demek çıkamamış evden ocakta pişirmis garibim, onunki de Aytene kısmet olmuş boylece :KK14:

Doğru taş fırın önemli.
Aytende umduğunu değil bulduğunu yesin artık napalım

Ya bu arada aklıma geldi benim yaptığım güveç daha güzel diyorsunuz ya o sizin marifetinizden değil taş fırından bence ,tencereyle taş fırın karşılaştırılmaz. Yoksa kuş kondurmamışsınız bildiğin güveç yani. Doldur eti sebzeyi bas tereyağı sarımsağı ver taş fırına tabi güzel olur. Övmeyin bi de kendinizi😀

Bana kayınvalidem yemek gönderdiği zaman çok mutlu oluyorum. Hazır yemek mis gibi. Allah razı olsun derim. Gidip aynı yemeği yapmam. Ben ondan, o benden daha güzel yemek yapsa ne olur, yapmasa ne olur. Böyle hayat gecer mi?
Ben yemesem oğlu yer sonuçta anne yemeği. Benim kayınvalidem bana neredeyse 6 7 çeşit yemek yapar gönderir sevinirim o hafta yemek yapmayacağım diye. Bazı yemekleri bana göre değil ama oğlu seviyor yesin ne var...

Geyik yapıp eğleniyoruz da yaşananlar son derece traji-komik aslında.
Konuda herkesin tavrı, yaklaşımı ofsayt.

Ben konu sahibine de üzüldüm.
Düşüncesizlik etmiş olabilir,
eşi annesine saygısızlık olarak addetmiş olabilir ama insan eşine, hem de 'kocam seviyor, yemeklerimi özlemiştir' diye güveç yapan eşine 'yürü git' demesin ya,
adam çok kaba.
Arsız bir komşuyu dikkate alıp 'komşuya yemek ver' demesine hiç değinmiyorum.
Ne Aytenmiş arkadaş, evlerden ırak.

Canım güveç çekti ya...
Ben de cumartesi yapmıştım bu akşam bile yiyeceğiz yanına ek bir şeyler yaparak, nasıl gözüm aç yapmışsam 🤣

Ayrıca güveç tenceresinde yaptım ama kendi fırınımda, bir taş fırına benzemedi tabi🤣 (Gerçi bu konudan sonra bir müddet yemem de yapmam da artık sanırım)

İyi niyetli biri degilsin bence sen.
Kotu kalplisin.
Oyuzden Haksızsın.

Evde bir tabak dolusu ıcı et dolu guvec var, yanına pilav yapıp yemek varken aynı yemegı yapmissın. Verilenı de komsuya göndermişsin neyın iyi niyetinden bahsediyorsun, bır de kocam yemeklerimi ozlemıs ondan yaptım demez mi... Sanki bana Somer sıvrıoglu.
Kocan haklı.

Ben de cumartesi yapmıştım bu akşam bile yiyeceğiz yanına ek bir şeyler yaparak, nasıl gözüm aç yapmışsam 🤣

Ayrıca güveç tenceresinde yaptım ama kendi fırınımda, bir taş fırına benzemedi tabi🤣 (Gerçi bu konudan sonra bir müddet yemem de yapmam da artık sanırım)
Benim dün youtube'da karşıma çıktı yapım videosu akşama yemek var dedim.Bugünde bu konu.Bu bir mesaj olmalı 😂

Kalan yemegı vermezdım sız yememıssınız komsunuza neden ımram edıyorsunuz. Ben kv getırdıgını sofraya koyardım ben yemesem bıle esım yerdı bugunde kaynama gonderırdım yaptıgımdan. Komsunuza bı tabak yenıden verırdım.
allah size ayten gibi komşu versin o zaman beni anarsiniz

Kız ahmet şef var onun videoları kısa😂 Hatta geçen yükledi güveç videosunu😂 Buda kıyak olsun😅
seyla'nin mutfağı diye youtube da bi bayan var. ben onun yemeklerinden cok yaparim. o yüzden herkes benim yemekleri beğenir. o kadar eleştirdiniz yine de size kıyagim olsun

Kendinizin yemediği yemeği komşuya neden veriyorsunuz? Madem sizin yaptığınızıvermek istemiyorsunuz kv yaptığını da vermeseydiniz. Komşu da ne biçim bir insan, münasip şekilde komsunuza bu konuda rahatsız olduğunuzu söyleyin. Eşiniz de büyük ihtimalle kırılmıştır. Haklı olarak.

seyla'nin mutfağı diye youtube da bi bayan var. ben onun yemeklerinden cok yaparim. o yüzden herkes benim yemekleri beğenir. o kadar eleştirdiniz yine de size kıyagim olsun
Valla ben eleştirmedim hatta konuda dikkatimi çeken tek şey güveç oldu 😅 Neyse teşekkürler yine de😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X