- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
evet baya buyuk fark.. yani kendinizi suna inandiriyorsunuz da bizi inandiramazsiniz..komşuya vermeseydim yanina pilav olsaydi yerdik tabiki. ama o tencerede pişmişti bizimki taş fırında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet baya buyuk fark.. yani kendinizi suna inandiriyorsunuz da bizi inandiramazsiniz..komşuya vermeseydim yanina pilav olsaydi yerdik tabiki. ama o tencerede pişmişti bizimki taş fırında.
onun gözü önünde ısıtip verdimOğlunun haberi olmuş mu ki anasinin guvecinin komşuya gideceğinden? Yoksa oğlu kendi eliyle mi götürmüş? Vay başımiza gelenler, ben sonradan ogrendi zannettim ya kız![]()
bunu kocası yapsa kayınvalidenin yemegine neler olurdu acaba?
Birini övmek için başkasını batırmak. Hiç sevmedigim işler.
Allah bilir kac yillik evlisiniz.. iki cocugunuz var.. evde bir yemek varken aynisinin yapilmayacagini, az bir yemek varsa yanina corba pilav salata bir sey yapip cogaltilip ertesi gun yendigini herkes bilir. eminim siz de biliyorsunuz. dusunememis diye bir sey mumkun mu..düşünememiş derseniz daha uygun olur kotu niyetli demek hoş degil
Oyy hem de tas fırindakomşuya vermeseydim yanina pilav olsaydi yerdik tabiki. ama o tencerede pişmişti bizimki taş fırında.
ya bu gercek olabilir biz size inaniyoruz.. benim kv de yemekten anlamaz.. esim ayranimi bile annesine ove ove bitiremez.. annesi ne yogurt mayalar.. ne yerli yetikli yemek yapar.. gecistirirci seyler yapar hep.. patates salatasi vs.. ama ben zaten kendimi biliyorum.. annesi guvec gonderse, esim bana dese o simdi guzel degildir sen yap da onu yiyelim. hayir derim anneninki yensin biraz zaman gecsin ozleyince tekrar ben yaparim bu sefer biz onlara yollariz..esim annesine açık açık esimin yemekleri seninkilerden guzel demişti hatta ben ona kızmıştım annenle böyle konuşma diye
bu olayı öğrenen kv m iyi yapmışsınız dedievet baya buyuk fark.. yani kendinizi suna inandiriyorsunuz da bizi inandiramazsiniz..
esim bana değer vermez ayten gibi biri icin bile bana eziyet etmekten çekinmez. yildonumuymus dogum günüymüş hic birini hatırlamaz. evde ne benimle ne çocuklarla ilgilenmez. akşam yemeğini yer dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirir. bigun onun icin ayrı lost açmayı dusunuyorumbiz olayin gerisini okudugumuz icin yuklendik size.. baska konunuz var mi bilmiyorum. bakmadim profilinize.. muhtemelen kv ile sorunlariniz var, ara limoni veya bir seyler yasanmis.. adam da annesinin yemegini komsuya verdiginiz icin bozulmus..
konuyu kv den ve yemekten tamamen bagimsiz dusunelim. boyle hareketlerle sadece evliliginize zarar verirsiniz.. annesini saymadiginiz her harekette kocaniz sizden uzaklasir. aferin karicim demez.. adamin gozune soka soka yapmayin boyle hareketler. kuma degilsiniz yahu annesi.. ne annesi sizin yerinizi alabilir ne siz annesinin yerini..
gelinle yarisan kv ye de kiziyorum bu yuzden annesinden koparip biricik olmaya calisan geline de.. kardesi olmus 4 yasindaki cocuk gibi davranmayi birakin. herkesin yeri ayri. adam sizi de sever anasini da.. sizinle de ilgilenir anasiyla da..
acin o konuda derdinizi dinleyelim.. belli ki esinizin de size karsi hatalari var..bu olayı öğrenen kv m iyi yapmışsınız dedi
esim bana değer vermez ayten gibi biri icin bile bana eziyet etmekten çekinmez. yildonumuymus dogum günüymüş hic birini hatırlamaz. evde ne benimle ne çocuklarla ilgilenmez. akşam yemeğini yer dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirir. bigun onun icin ayrı lost açmayı dusunuyorum
iyi de ben kv den guzel yapiyorum olayını anlatmıyorum ki. bu komsunun ac gozlulugu ve yemeğin ziyan olmaması olayı. ayrıca esimin burda sadece komşuyu düşünüyor olması beni çıldırtıyor hem de bu kadiniya bu gercek olabilir biz size inaniyoruz.. benim kv de yemekten anlamaz.. esim ayranimi bile annesine ove ove bitiremez.. annesi ne yogurt mayalar.. ne yerli yetikli yemek yapar.. gecistirirci seyler yapar hep.. patates salatasi vs.. ama ben zaten kendimi biliyorum.. annesi guvec gonderse, esim bana dese o simdi guzel degildir sen yap da onu yiyelim. hayir derim anneninki yensin biraz zaman gecsin ozleyince tekrar ben yaparim bu sefer biz onlara yollariz..
ben kendimi bilirim. ne kp nin ovmesi beni yuceltir ne esimin.. kv sinden guzel yemek yapan gelin diye madalya taksalar umrumda degil..
bazi erkekler boyledir. evdekinin kiymetini bilmez aslan kesilir, disariya cici gozukur beyefendidir..iyi de ben kv den guzel yapiyorum olayını anlatmıyorum ki. bu komsunun ac gozlulugu ve yemeğin ziyan olmaması olayı. ayrıca esimin burda sadece komşuyu düşünüyor olması beni çıldırtıyor hem de bu kadini
beni anlamanız icin beni eşimi kv mi ve komşumu iyi tanıyor ya da iyice sormanız gerekirdi. cok üzülüyorum böyle anlamadan dinlemeden etiketleme yapilmasinisizin annenizden gelen bir tabak yemegi yemeye layik gormese, aynisini ertesi gun size yaptirsa, isit ver su kadina dese esiniz siz ne yapardiniz?
YAV kocanın elin sümüklü ayteniyle ne alakası olabilir ki aytenlere güne mi gidiyor. Aytene bu yüzü sen vermişsindir adam ne yapsın..iyi de ben kv den guzel yapiyorum olayını anlatmıyorum ki. bu komsunun ac gozlulugu ve yemeğin ziyan olmaması olayı. ayrıca esimin burda sadece komşuyu düşünüyor olması beni çıldırtıyor hem de bu kadini
bu sorumun cevabi degil ki.. ne yapardiniz.. uzulur kirilirdiniz.. annem emek vermis yanmis yemek bile olsa bizi de dusunmus yollamis neden yemeye layik gormuyorsun derdiniz.. sizin icin kv ama adamin annesi.. sizin anneniz nediyse oyle anne.. kv olmasi onu baska turden bir mahluk yapmiyor..beni anlamanız icin beni eşimi kv mi ve komşumu iyi tanıyor ya da iyice sormanız gerekirdi. cok üzülüyorum böyle anlamadan dinlemeden etiketleme yapilmasini
beni guldurdunuz Allah da sizi guldursun..YAV kocanın elin sümüklü ayteniyle ne alakası olabilir ki aytenlere güne mi gidiyor. Aytene bu yüzü sen vermişsindir adam ne yapsın..
esim yemeğimi özlemiş
bu olayı öğrenen kv m iyi yapmışsınız dedi
esim bana değer vermez ayten gibi biri icin bile bana eziyet etmekten çekinmez. yildonumuymus dogum günüymüş hic birini hatırlamaz. evde ne benimle ne çocuklarla ilgilenmez. akşam yemeğini yer dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirir. bigun onun icin ayrı lost açmayı dusunuyorum
ben başka Bi şeye takıldım helal olsun kocayı korkutmuşsun sıkıntı olmaz diye sorması ne hoşBenimki de geçen köfte yollamış bi gıcık oldum ama aldım masaya koydum,eşim “ Sen yemezsin ben götürsem sıkıntı olmaz di mi “ dedi,önce benim yaptığım yemeği ki bu kısım önemli önce benim yaptığım yenecek sonrasında köfteyi yediKafamız konu sahibiyle aynı çalışıyor esasında çok iyi anlıyorum onu bana kalsa o köfteyi kedilere verirdim ama apaçık fesatlık olur diye yapmadım
![]()