kalbimin içini görüptemi kinden hasetten bahsediyorsunuzAslında söylenen söylenmiş ama yine de yazmadan edemedim. Yaptıklarınız hiç hoş değil. Bu kadar haset nasıl oluyor insanlar anlamıyorum. Evde kayınvalidenin yemeği varken ona nispet git aynısından yap(eşim özledi bahanesi de ayrı bir komedi, başka hiçbir yemek yok değil mi yapılacak), sonra git komşuya eski yemeği ver(niyetiniz hiç iyi gelmedi, resmen çöpe atmayayım komşuya vereyim). Eşinizin hiç mi hatırı yok üzerinizde. Hiç usul, adap bilmiyorsunuz, ayıp valla...
arkadasim yanina baska bir sey yaparsin.. tamam.. baska gun yaparsin guvec.. gecen gun kv nin yaptigindan daha guzel olmus derler misal.. dogrudur eliniz lezzetlidir.. ama ertesi gun yapmak nedir? kompleks degil midir. evde varken aynisini yapmak, onu da komsuya yollamak..iyi de kayinbabamlar bile kompleks olarak görmüyorken siz neden oyle bakıyorsunuz olaya. kaynanam bile bigun sarma yapar sonra bana benimki seninki gibi olmadı sen yapsana der
iste insanlari kirmaktan cok korkuyorum ama burda herkes beni yanlis anladi. herkes sucladiboyle kadina yüz vermeniz de tamamen sizin sucunuz.. onun rizkindan siz sorumlu degilsiniz.. her alinanda her kokan seyde hakki yok.. siz cizginizi cizin bakalim kim ne karisabilir yediginize ictiginize.. bir hossunuz gercekten..
ya kayinbabam da çok seviyor yemeğimi hatta onlara da götürdük işte güveç budur dedi kayinbabam. kendini ispatlama degil evdeki patlıcan biber ziyan olmasin diye yaptim
komsu evimize gelen herseyi goruyor kokluyor o da yetmez kapiya cikip ne yaptiniz diye soruyor. vermesemiydim. kv min tencere yemegiydi bizimki tas fırın. esim firindan getirmesydi yani kadinin kapisinin onunden gecmeseydi o kadina guvec vermezdimarkadasim yanina baska bir sey yaparsin.. tamam.. baska gun yaparsin guvec.. gecen gun kv nin yaptigindan daha guzel olmus derler misal.. dogrudur eliniz lezzetlidir.. ama ertesi gun yapmak nedir? kompleks degil midir. evde varken aynisini yapmak, onu da komsuya yollamak..
Icini görmesine gerek yok burdan görünüyorkalbimin içini görüptemi kinden hasetten bahsediyorsunuz
kv ni kirmaktan korkuyor gibi degilsiniz hic? yaptigi yemegi yemiyosunuz, begenmeyip komsuya layik goruyorsunuz.. s...k yaristiriyorsunuz.. o koca aferin hayatim, cok iyisin askim, birtanesin karicim mi diyecek bu hallerinizi gore gore?iste insanlari kirmaktan cok korkuyorum ama burda herkes beni yanlis anladi. herkes sucladi
sen kotu gordun ama goren gozlerin yanlis goruyor. beni tanisaydin boyle demez ayrica bu komsum icin yanimda dururdun karsimda degil
Vallahi ne diyeyim aynı sizin iyi niyetinize sahip kişiler çıksın karşınıza hep inşallah.
Kalbiniz pırıl pırıl maşallah
ben kolay kolay insanları kötülemem heleki olayı tam anlamamissamIcini görmesine gerek yok burdan görünüyor
Kendi hatanızı komşunun davranışını ortaya sürerek kapatmaya çalışmayın. Burada konu Ayten değil.sen kotu gordun ama goren gozlerin yanlis goruyor. beni tanisaydin boyle demez ayrica bu komsum icin yanimda dururdun karsimda degil
bu kadinin yaptigi dupeduz cingenelik, cirkeflik, bulasiklik, acgozluluk, bedavacilik, yamyamlik, haysiyetsizlik, gurursuzluk, doymazlik, çamurluk, serefsizlik, meymenetsizlik, dilencilik..komsu evimize gelen herseyi goruyor kokluyor o da yetmez kapiya cikip ne yaptiniz diye soruyor. vermesemiydim. kv min tencere yemegiydi bizimki tas fırın. esim firindan getirmesydi yani kadinin kapisinin onunden gecmeseydi o kadina guvec vermezdim
Konuyu niye sürekli komşuya dunduruyorsunuz bana o yemek varken aynı yemeği yapmanız çok çok itici geldisen kotu gordun ama goren gozlerin yanlis goruyor. beni tanisaydin boyle demez ayrica bu komsum icin yanimda dururdun karsimda degil
ne yapsaydım kocam kırılmasin diye yemegi cope mi atsaydım. hem ayten o yemeği benim yaptığımı düşüncesinde ne gibi bir kötülük var. o da güveç bu da güveçkv ni kirmaktan korkuyor gibi degilsiniz hic? yaptigi yemegi yemiyosunuz, begenmeyip komsuya layik goruyorsunuz.. s...k yaristiriyorsunuz.. o koca aferin hayatim, cok iyisin askim, birtanesin karicim mi diyecek bu hallerinizi gore gore?
iste ne gibi bir kötülük oldugunu anlamadiginiz icin zaten butun problem..ne yapsaydım kocam kırılmasin diye yemegi cope mi atsaydım. hem ayten o yemeği benim yaptığımı düşüncesinde ne gibi bir kötülük var. o da güveç bu da güveç
Oda güveç buda güveçse neden yemeyip aynısını yaptınız?ne yapsaydım kocam kırılmasin diye yemegi cope mi atsaydım. hem ayten o yemeği benim yaptığımı düşüncesinde ne gibi bir kötülük var. o da güveç bu da güveç
yani şimdi Allah aşkına kötülük mu herkes beni suçladı. kaynanamın yaptığı da çok güzeldi. tamamen iyi niyetten sırf ziyan olmasin diye. art niyet bunun neresinde neden herkes beni tasa tuttubu kadinin yaptigi dupeduz cingenelik, cirkeflik, bulasiklik, acgozluluk, bedavacilik, yamyamlik, haysiyetsizlik, gurursuzluk, doymazlik, çamurluk, serefsizlik, meymenetsizlik, dilencilik..
Allah katinda mesul degilsiniz hic merak etmeyin. koktu da vermedin, sordu da vermedin demez Allah. sorumluluk sizden gitmis.. bu noktadan sonra hala veriyorsaniz tamamen sizin ayibiniz..
Valla sizin gerçek hayatınızı bilmiyoruz siz burda nasıl anladıysanız öyle biliyoruz yaptığının yanlışının yanlış olduğunu görmemekte ayrı bir yanlışben kolay kolay insanları kötülemem heleki olayı tam anlamamissam
Yaptıklarınızn doğru olduğunu düşünüyorsunuz o zaman neden bize sordunuz.şimdi siz söyleyin hangimiz haksız. bu sabah işe uğurlamaya çalıştım yürü git dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?