Kahroluyorum lütfen yardım !!

Ben de 100 teleye almistn ameliyat izini bile geciriyormus kullandim yumusak doku oldugu icin pek belli degil kucuk.bi yerdi eczaciniza danisin srun

Mum ve zeytin yağını eritip sürebilirsiziz, inanılmaz etkilidir. Bide şekerli su, çünkü benim kuzenin yüzüne kaynar su döküldü ve annesi bunları uyguladıktan sonra en ufak bir iz bile kalmadı.

Çok geçmiş olsun insan çok kötü oluyor keşke bana olsaydı da onun başına gelmeseydi diyor çok iyi anlıyorum sizi allahım evlatlarımızın ayağına taş değmeden büyümek nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım. Contractubex diye bir krem var yanıklar için gercekten en iyisi. 100 tl gibi bir fiyatı var sgk karsılamıyor. Düzenli kullanırsan geçer diye düşünüyorum.

ben zamanında yüzümde 4 tane ben aldırdım lazerle yaktılar saf vitamin E kullandim ve hiç iz kalmadi. Bide polysporin var oda çok çok iyi bir krem 2-3 günde iz falan kalmaz. Yeğenim düştü yüzü yara oldu kremden sürdük yarina bisey kalmadi

Bebekli evlerde cay icilmemeli. Iciliyorsada kaynar olmamali. Dunyada en cok Turk cocuklari yaniyor, hepte cay merakimiz yuzunden!
O kadar haklısın ki! 2.5 yasinda yeğenim var annemgilde toplandığımız zaman çayları yemek masasında içeriz eli yetişmesin ellemesin diye

Çok geçmiş olsun canım. Contractubex diye bir krem var yanıklar için gercekten en iyisi. 100 tl gibi bir fiyatı var sgk karsılamıyor. Düzenli kullanırsan geçer diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim Evet aldık ondan pansuman açıldıktan sonra kullanıcaz

Teşekkür ederim bunu duymamıştım bi araştırıcam

pansuman islemi bittikten sonra kantaron yagi aloevera surebilirsiniz
birde fito krem var ida hucre yenileyici ozellikte ama bunu dr a sormadan kullanmayin

Teşekkür ederim Evet aldık ondan pansuman açıldıktan sonra kullanıcaz
Çocuklar genelde hemen siler sağa sola bulastırırlar kremleri, uyurken falan sürsen belki daha etkili olur . İnşallah gecer canım Allah beterinden korusun.

Eczaneden silverdin adında yanık kremi alın . Çok iyi gelecek iz birakmayacaktir
İlk müdahalede kullandım acısını alıverdi çok şükür. Acı sancı durumumuz yok 4 gündür kapalı pansuman bittiğinde iz kalır mı kalmaz mı endişem o

pansuman islemi bittikten sonra kantaron yagi aloevera surebilirsiniz
birde fito krem var ida hucre yenileyici ozellikte ama bunu dr a sormadan kullanmayin
Evet doktorumuz verdi erişebildiğim yerlerine sürüyorum şuan

Benim de kızım babasının çay bardağını göğsüne dökmüştü hemde neredeyse göğsünün 3/4 ü yandı.
Şu anda hiç bir şeyi yok. İz falan kalmadı.
Ben de lisedeyken kaynayan su dökülmüştü ustume. Aylarca yattım. O zamanların tıbbi bu kadar ileri bile değildi. Bende de hiç iz kalmadı.
Geçmiş olsun ve lütfen fazla kafaya takmayın. Arkadaşların tavsiye ettiği kremleri kullanın.

Bebekli evlerde cay icilmemeli. Iciliyorsada kaynar olmamali. Dunyada en cok Turk cocuklari yaniyor, hepte cay merakimiz yuzunden!
Aynı şeyi düşünüyorum.
Şu çay keyfimiz yüzünden kaç çocuk yandı
Allah bilir.
0-6 yaş arasında çocuk olan evlerde,
termos kullanılsın diye kampanya başlatasım var.
Geçende bir konu açılmıştı,
konuyu açan hanımın kocası çaydanlığı yanında istiyormuş onun da 2 yaşındaki bebeğinin ayağı yanmıştı.
O sıcak çaydanlığa sarıl da uyu diye söylendim adama.
Konu sahibi geçmiş olsun yavrunuza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…