• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahroluyorum ölüyorum Allah rızası için bir şey söyleyin

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
bi çocuk beni çok sevdi ben de onu çok sevdim.5 ay sevgili olduk

çokşey paylaştık hergünümüz beraberdi.o 5 aya çok şey sığdırdık.benim için çokşey yaptı.tabiki

bende yaptım ama onun yaptıklarının yanında ne ki...ama çok hatalıydım.geçmişimde bi çocuktan ailem

bahanesiyle ayrılmıştım ve bir süre gizli gitsin istemiştim.söylememizi her istediğinde diğer çocuk hala beni

sevdiği için ''ona kıyamıyorum biraz daha böyle gitsin'' dedim anlayışlı davrandı ilk başlarda.gerçekten de ona

kıyamıyordum.onu üzmemek için şimdiki sevdiğim adamı harcadım.okulda elini

tutmadım.üniversitenin kapısından girer girmez soğuk davrandım istemsiz.ama ilişkimiz bu yüzden
çok yıprandı en küçük olayı büyütür hale geldi.her günümüz kavgalı geçti resmen. onda da sinir hastalığı

vardı ben de bu yüzden yıprandım beni anlamadığı için.sürekli ayrılalım dedim sevdiğim halde o üzülmesin

diye..o yalvardı sürekli ayrılma sensiz yapamıyorum falan dedi.üstüne birde benim rahat biz kız

olduğumu söylüyordu.gece dışarı çıktığım için (ama sadece ablamla ve onunla çıkıyordum.kendime asla bi

zarar gelmesine izin vermezdim).En çok kavgamız bundan ötürü oluyordu.normalde böyle şeylere laf

etmezdi pek ama dediğim gibi geçmişteki o olay yüzünden her şeye çabucak parlıyodu duvarları falan

yumrukluyordu hatta.en sonunda o ayrılmak istedi. kendimi düzeltceğime dair söz vermiştim yeminler

etmiştim.ki düzelttimde.sonra bana geri döndü 1 gün sonra yine gitti. sonra yine geldi 1 gün sonra yine gitti.12 gün
ayrı kaldık o sürede arkadaşlarıyla konuşuyordum hala çok seviyor falan dediler bana. bi konuşma fırsatı
bulduk yalvardım gitmesin diye herşeyi düzeltcem nolur gitme diye
ağladım.kan kustum.o bana sarılıp ağladı ben ona sarılıp ağladım.olmaz bi daha eskisi gibi olamam bittim tükendim ben dedi. kıyamam,ölürüm ben onun göz yaşlarına.2 gün
yalvardım.geldi 1gün sonra yani dün yine gitti yapamıyorum diye.niye geri geldin dediğimdeyse senin ağlamana dayanamıyorum o yüzden geldim dedi yani bana acıdı.sonra ama olmuyo çok geç kaldın seninle mutlu olmayı çok istemiştim dedi ağlayarak.ama sevdiğini biliyorum .ama bu sefer kesin bitti.hayatımdaki en özel kişiydi
1f641.png
:(

uzun bi süre görüşemicez.onu tekrar kazanmak istiyorum ama artık yalvaramam olmuyor. dönmüyor. dönse de geri gidiyor. elimden başka bir şey gelmiyor. yapabileceğim her şeyi yaptım yemin ederim.her yerden silcem seni tekrar yazmamak için dedi o kadar net yani.

şimdi sadece hayatıma bakıcam ama siz onun yerinde olsaydınız ne yapardınız? o tükendi yoruldu ama atıyorum 3 5 ay sonra düzeldiğimi görüp gelebilme ihtimali varmı sizce

Ben anlamadım,siz eski sevgilinizle aileniz yüzünden ayrıldınız gizli gizli görüşmeye devam mı ettiniz bu çocukla birlikteyken ?

Hiç anlamadım.

Önceki çocuğu üzmemek için mi gizlediniz ilişkinizi?
Diğeriyle görüşüyor muydunuz bu arada?
Çok mu yanlış anladım acaba.

Anlamadim
Erkek erkek diye de ölünür mü allah akil versin

Amannn ne melodram
40 yıl evli olup boşanan çiftler bile bu kadar değil hayat devam ediyor diyor

kız kimse vazgeçilmez değil:işsiz: sana kimse söylemedi galiba:KK14:

Kaç kere gidip gelmiş çocuk sayamadım. Yine gelir yani merak etme ama sonra yine gider.

Bir daha bir daha yalama olmuş ilişkiden hayır gelmeyeceğini anlar, sizinle bütün irtibatımı keser, her yerden engeller, bana ulaşmamanızı sağlardım.
Bitmiş artık ilişki. Ne diye yalvar yakar oluyorsunuz... ayrılmasını bilin, kabullenin.
Yaş 13-14 sanırım, başka türlü şu durumu kabul edemiyorum.

Ben de amansız bir hastalığa yakalandın sandım ama hastalığın bir çözümü var da şu başkasına kul köle olmanın çözümü yok. Yazık yazık. Gelecekten umutlu olmamız gerekirken gittikçe batıyoruz.

Amannn ne melodram
40 yıl evli olup boşanan çiftler bile bu kadar değil hayat devam ediyor diyor
+1

geçen bir arkadaşımda 1 aylık sevgilisi seni sevmiyorum dedi bana, ayrıldık diye ağlayıp duruyordu. Ya dedim millet 15-20 yıllık evliliklerini aldatma vs. gibi sebepler yüzünden bitiriyor sen neyin tribindesin? Aynını konu sahibine de yazıyorum.

İstediğimiz vakit istediğimiz yere çıkma özgürlüğüne sahibiz, cinsiyet ayırmaksızın. Bir kadın geç vakitte dışarı çıktı diye "rahat" olmuyor. Normal bir insan oluyor, önce bunu anlamalısın.
Ayrıca bu kişinin büyük rahatsızlıkları var. Sinir hastalığı demişsin ama bu bildiğin şiddet. Adını güzelleştirmeye çalışmayalım. Bugün ufak bir şeyden duvar yumruklayan, yarın seni de dövebilir. İlişkide yalnızca fiziksel şiddet görmediğin kalmış. Psikolojik olarak şiddete uğramışsın. Yazının sonuna bir link koyuyorum, bunu lütfen oku ve bilincine var. Hiç kimsenin sevgisine, ilgisine ihtiyacın yok. Kendine ihtiyacın var. Sana saygı duymayan birinin de hayatında yeri yok. Lütfen kurtulduğunu düşün ve geleceğini inşa etmeye başla. Sana söz kere söz, daha çok güzel şeyler yaşayacaksın.

Bu linki herkesin okumasını dilerim. Kadınlar olarak hiçbir şiddeti hak etmiyoruz ve izin vermiyoruz!
https://www.morcati.org.tr/tr/8-mor-cati-kadin-siginagi-vakfi/8-flort-siddeti#fsn

kim kımınle sevgili kim ayrıldı kim duymasın üzülen kim
öff kafam karıştı:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Sırf eski sevgilin üzülmesin diye yeni sevgilinle rahat rahat gezemedin ve yeni sevgilinle bu yüzden problemler yasadin ....ask mı sevgi mi her neyse cok guzel yasadigini hissettim..dibine kadar yasa sevginı acini ....sabirla bekle seviyorsa gelirsiniz bir araya .

Back
X