Kahvaltı etmeden gitti

Nefsinden emin değilse cinselliğe gerek yok, öpmek de abdesti bozabilir, inşaallah banlanmam:)

Ay benim eşim de şafi bazen sinirleniyorum pek kıymetli abdestinle mutluluklar diyorum genelde gönlümü alır tabi ama iş işten geçmiş oluyor.

şimdi benim anlamadığım şey adam ilk defa abdest almıyo ve ilk defa abdest aldığı için senden uzak durmuyodur eminim. yani artık bu duruma alışıp ona göre yanaşsanız daha kolay olur sanki. ama eşinizi biraz odun gördüm.

Yorumları okudum da nedense ben eşinize hak vermedim. Çünkü olayın hep böyle olduğunu dile getirmişsiniz. Eşiniz istediğine size ulaşabiliyor, ancak siz istediğinizde eşiniz abdestliyken abdesti bozulmasın diye taviz vermiyor. Ona lütfen eşlerin birbirleri üzerindeki hakları hatırlatın. Bozulmasın diye size sarılmadığı abdestinin bozulmasına en basiti bir pırt yeter şaka bir yana sizinde gönlünüzü yapması lazım. Ne güzel saltanat, istediğimde yanaşacağım eşim olsun, sarılma öpüşme keyfime göre olsun, hatta eş kahvaltıyı hazırlasın ama o karşıma oturmazsa elimi de sürmem.. Ohh... Eşiniz inançlı biri olabilir ki bu sadece onu ilgilendirir, karısının gönlünü kırdığını, karısının sabah erken kalkıp ona kahvaltı hazırladığını en azından nimete saygı duymasını bunların hepsinin hak olduğunu eşinize açıklayın.

adam kahvaltıya zahmet edip oturmuyor bile. niye inatla hazırlanıyor. bence gurur kırıcı. ha adamla mutlu mutlu her sabah kahvaltı eder o zaman normal. ama bu durumda değil
Inatla kahvaltı hazırlamamış ki. Gunluk rutin icerisinde her zamanki gibi kahvaltıyı hazırladım yazmış. Bahsettiği konu sonra gelismis

Abartmışsınız. İlk defa abdest almıyordur. İlk defa öpemeyeceğini de duymuyorsunuzdur. Trip atmanız zaten gereksizken yatmanız tuz biber olmuş bence. Hazırladığınız kahvaltınında bi anlamı kalmamış.

"Inşallah yolda cisin gelir." deseydiniz.
Ben olsam bir daha hazırlamam sanirim. En sinir olduğum şeydir sofraya kusulmesi. Çocukluktan kalma bir gıcıklık benimki.

Ohooo bu kısmi şimdi okudum.
Kendi haline bırakın biraz.
Anneliğini bırakın once. Keyifli keyifli gununuzu geçirin. Yokmuş gibi davranın ama trip atıyormuş gibi de gorunmeyin.
Sorarsa canimli askimli konusun. Tersi dönsün biraz.

Sizleri okudukça iyi bir eş olmadığımı düşünüyorum.
Yani siz her sabah uykunuzdan kalkıp kahvaltı mı hazırlıyorsunuz?
Yapmasın kocaman adam Allah Allaaahhh
iyi bir es olmak kocaya kahvalti hazirlamaksa yanmisim ben
daha jafta ici birgun bile hazirlamisligim yok
ama o bana hazirlayabilir , diyim ben ona iyi es olmanin kurali karina kahvalti hazirlamakmis diye , belki tutar

Bı mesaj at böyle böyle yaptın da ondan bozulup öyle yaptım diye. İçinde kalmamış derdini anlatmış olursun. Akşama geldiğinde hiç bişey olmamış gibi davranirsin uzatmazsin olur biter

Benim Eşimde sabah kahvaltı yapmadan çıkmaz ve birlikte oturmak ister gidip yatsam desem yemeden gider o sana deger verdigini gösterir Çünki ben öyle hissediyorum abdeste gelince abdesti bozulmazdı sanırım Şafi mezhebi oldugu için sizede öyle söylemiş evet şafilerde abdestin bozulduğuna inanılır öpünce büyütmeye gerek yok bacım evinin huzurunu istiyorsan bazen kadın bazende erkek silgi olmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…