- Konu Sahibi portakalca
-
Nefsinden emin değilse cinselliğe gerek yok, öpmek de abdesti bozabilir, inşaallah banlanmam:)abdest almaya üşenmiş olabilir bu soğuklarda.. yani ama gerçi öpmek abdesti bozmaz ki cinsellik olması gerekiyor diye biliyorum ben.bence onu bi netleştirin.
onun dışında misilleme gibi yatmanız çok hoş olmamış sanki
Konudaki soru bu degil,eşe hazırlanan kahvaltıda ne olabilir ki aşağılanmış mı olur ezik mı ne olabilir?sabah niye kahvaltı hazırlıyorsun oraya takıldım. kalksın gitsin işine
Kızlar merhaba bugün eşimle olan bir sorunumu anlatmak istiyorum. Sabah her zamanki gibi kalktik duş aldı trasini oldu kahvaltida hazir bende onu bekliyorum. Abdest almış namaza gidecek diye bendd sarılmak istedim geri gitti dur dur abdestim var öpmiyim sarilmiyim dedi alirsin tekrar daha öğlene cok dedim ya niye alayim abdestim var bozulmasin iste dedi bozuldum bende. Normalde de kendisi bana yanasinca benim hemen karsilik vermem lazim ama ben ona ne zaman sarilip öpmeye kalksam dur dur oluyor. Sıkıldım bende bu durumdan. Kahvalti hazir çıkarken çayın altini kapatirsin ben yatiyorum dedim. Kalkmazsan elimi sürmem dedi. Benimle ne isin var ye mutfakta hersey dedim tamam çıkıyorum ben dedi. Kalktım hadi yap kahvaltini hazırladım bak dedim görüyorum hazırladığını yat sen yat dedi soylene soylene gitti. Normalde o gitmeden asla yatmam hiç yapmadığım şey hasta olduğumda bile bugün yaptiysam ona kızdığım için bunu anlamayip yada işine gelmeyip bana kızıp kahvalti etmeden gitti. Ne yapayim ben aksama yemek yapmasammi acaba diye düşündüm cokmu uzatmış olurum ve cokmu haksizim onu bilmiyorum.
adam kahvaltıya zahmet edip oturmuyor bile. niye inatla hazırlanıyor. bence gurur kırıcı. ha adamla mutlu mutlu her sabah kahvaltı eder o zaman normal. ama bu durumda değilKonudaki soru bu degil,eşe hazırlanan kahvaltıda ne olabilir ki aşağılanmış mı olur ezik mı ne olabilir?
Inatla kahvaltı hazırlamamış ki. Gunluk rutin icerisinde her zamanki gibi kahvaltıyı hazırladım yazmış. Bahsettiği konu sonra gelismisadam kahvaltıya zahmet edip oturmuyor bile. niye inatla hazırlanıyor. bence gurur kırıcı. ha adamla mutlu mutlu her sabah kahvaltı eder o zaman normal. ama bu durumda değil
Ama zaten kahvaltı hazirken olmuş olay ve sanmıyorum her gün böyle olsun.adam kahvaltıya zahmet edip oturmuyor bile. niye inatla hazırlanıyor. bence gurur kırıcı. ha adamla mutlu mutlu her sabah kahvaltı eder o zaman normal. ama bu durumda değil
Ohooo bu kısmi şimdi okudum.Kızlar kimisi abartmissin demis kimisi uzatma gerek yok erkekler anlamaz demiş herkese hak veriyorum. Benim kızdığım olay bana kızdı yatağa gittim diye tamamda sofraya niye kızıyosun kalkmısım hazırlamisim nimetle ne derdin var sanki ye git. Abdesti zaten bozulur o zamana kadar ama onu düşünmüyor o an bozulmasın istiyor sadece. Birde asıl kızdığım bu sabah sadece olsa tamam anlayış gösterebilirim belki böyle olmazdi ama o benim yanima öpmek için gelse öper sarılır yatakta da aynı ben yorgunluktan ölsemde Bisey demem o geldiği zaman. Ama o yorgun olsun ben sadece öpeyim dur dur moduna geçiyor hemen. Artık yanaşmama kararı aldım hep o adım atsın birde böyle deneyelim
iyi bir es olmak kocaya kahvalti hazirlamaksa yanmisim benSizleri okudukça iyi bir eş olmadığımı düşünüyorum.
Yani siz her sabah uykunuzdan kalkıp kahvaltı mı hazırlıyorsunuz?
Yapmasın kocaman adam Allah Allaaahhh
Tebrik ederim,beni tanıdın mi bayan ggNefsinden emin değilse cinselliğe gerek yok, öpmek de abdesti bozabilir, inşaallah banlanmam:)
Seni tanımamak ne mümkün x ciğim:)Tebrik ederim,beni tanıdın mi bayan gg
Ya nolacadi demi :)Seni tanımamak ne mümkün x ciğim:)
Benim Eşimde sabah kahvaltı yapmadan çıkmaz ve birlikte oturmak ister gidip yatsam desem yemeden gider o sana deger verdigini gösterir Çünki ben öyle hissediyorum abdeste gelince abdesti bozulmazdı sanırım Şafi mezhebi oldugu için sizede öyle söylemiş evet şafilerde abdestin bozulduğuna inanılır öpünce büyütmeye gerek yok bacım evinin huzurunu istiyorsan bazen kadın bazende erkek silgi olmak zorundaKızlar merhaba bugün eşimle olan bir sorunumu anlatmak istiyorum. Sabah her zamanki gibi kalktik duş aldı trasini oldu kahvaltida hazir bende onu bekliyorum. Abdest almış namaza gidecek diye bendd sarılmak istedim geri gitti dur dur abdestim var öpmiyim sarilmiyim dedi alirsin tekrar daha öğlene cok dedim ya niye alayim abdestim var bozulmasin iste dedi bozuldum bende. Normalde de kendisi bana yanasinca benim hemen karsilik vermem lazim ama ben ona ne zaman sarilip öpmeye kalksam dur dur oluyor. Sıkıldım bende bu durumdan. Kahvalti hazir çıkarken çayın altini kapatirsin ben yatiyorum dedim. Kalkmazsan elimi sürmem dedi. Benimle ne isin var ye mutfakta hersey dedim tamam çıkıyorum ben dedi. Kalktım hadi yap kahvaltini hazırladım bak dedim görüyorum hazırladığını yat sen yat dedi soylene soylene gitti. Normalde o gitmeden asla yatmam hiç yapmadığım şey hasta olduğumda bile bugün yaptiysam ona kızdığım için bunu anlamayip yada işine gelmeyip bana kızıp kahvalti etmeden gitti. Ne yapayim ben aksama yemek yapmasammi acaba diye düşündüm cokmu uzatmış olurum ve cokmu haksizim onu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?