hanimefendi
5 yillik ev hanimi sabah kacta kalkarsam yetisirim diyor
ve hatta diyor ki
aksamdan soframi hazirlasam diyor..
bunu 30 kisilik misafir icin degil sabah kocasina kahvalti icin soruyor
size ilginc gelmemeside ilginc..
Hanımefendi
Herkes herşeyi sizin gibi göremez sizin gibi yapamaz. Bende 3 yıllık evliyim ama hala her fırına ya da düdüklüye bir şey attığımda anneme kaç dakikada pişiyordu diye soruyorum. Hayır anlamadığım bazen bende bir konu okuyorum bazen saçma geliyor bazen komik bazen buda dert mi diyorum bazen kızıyorum ama hepsini içimden yapıyorum birşey sormuş eleştirmek niye onun kadınlığını yargılamak bize mi düştü?
Bazı insanların burda egosunu tatmin ettiğini düşünüyorum..
:)) egomu ne alaka...
derdim var kösesinde sabah kocama kahvaltiyi yetistirmek icin kacta kalksam yetisir
aksamdan sofrayi kursam mi
ve ne pisirsem diyen 5 yillik evli üstelikte ev hanimini birini elestirmek ego tatminimi oluyor
hay Allahim yaaa...
hausfrau adli kullanici
Kendimi savunamiyor degilim,anlamamak icin
Ya cok caba sarfediyosunuz
Yada oyle anlamak istiyorsunuz...
Sizin seviyenize inmeyecegim...
Sofrayi aksamdan hazirlamakltaki kastim da
Bardaklari vs koyayim demek istemistim...
Ayrica benim ev hanimligima vurgu yapiyorsunuz...bunu elestirmek siz e mi dustu?
Istersem hicbisey yapmam,kime ne size ne???
Begenmiyosaniz cevaplamazsiniz olur biter...
Evet bu ve benzeri saçma tepkiler veren insanların içlerinde barındırdıkları saldırgan eleştirmeye bayılan laf sokmaya atışmaya yönelik kişilerin ego tatmini oluyor bu :)
Ben karşıdaki kişiden yardım isteyen birine saldıranlardan bahsediyorum. Hayır aklım almıyor konuyu okuyorum bayan gayet normal ne yapabilirim diye sormuş ki bu bütün kadınların ortak sorunu ve ardından belirtmiş önceden sabahları kahvaltı yapmazdı hep geniş zamanda kahvaltı yaptık sabah7de evden çıkacak yetiştirebilmek için ne yapsam masayı akşamdan mı hazırlasam demiş.
Bunda ilginç olan ne? Pratik çözüm aramış bunu 20 yıllık ev kadınlarıda yapıyor.
ya bunun 5 yıllık ev hanımı olmayla ne alakası var allah aşkına? bazı insanlar vardır yıllardr ev hanımlığı yapar ama elinden mutfak işi gelmez. ayrıca ben öğrenciyim tam 4 yıldır ewde kalıyorum arkadaşlarm yemek yapamadığından yemekleri ben yaparm kahwaltıyı ben hazırlarm 4 yıldır ama hala anneme yok şu yemek kaç dk pişiodu gecedenmi ıslatıcaktım ne bilim bu yemeği yapcam ama anne kaç saat sürer kaçta yapim dediğim oluyodur ne var bunda? bazı hanımlar kavga çıkarmaya yer arıyor bence. arkadaşımıza önerimizi yaparız olur biter neden ev hanımlığı sorgulandı anlamış değilim pes doğrusu
Hanımefendi
Herkes herşeyi sizin gibi göremez sizin gibi yapamaz. Bende 3 yıllık evliyim ama hala her fırına ya da düdüklüye bir şey attığımda anneme kaç dakikada pişiyordu diye soruyorum. Hayır anlamadığım bazen bende bir konu okuyorum bazen saçma geliyor bazen komik bazen buda dert mi diyorum bazen kızıyorum ama hepsini içimden yapıyorum birşey sormuş eleştirmek niye onun kadınlığını yargılamak bize mi düştü?
Bazı insanların burda egosunu tatmin ettiğini düşünüyorum..
konuyu nereye acacagimi size soracak degilim
Saldiracak yer ariyosunuz resmen...
bu size son mesajim di...
konuyu actigima acacagima pisman oldum...
ev hanimiyim evet koca 5 yillik...
Ama sabahlari pratik zamani nasil kullanabilirim demek suc oldu...
Hakikaten 5 senelik evli birinin hem de kahvaltı için konu açması ilginç :44:
Akşamdan yapın, sabah fırında ısıtırsınız
Konu yine tartışmaya döndü. Tebrikler...
Konu yine tartışmaya döndü. Tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?