Kahvaltı hazırlamak konusunda yardım istiyorum

6 da kalkarsan yetismez 5 bucukta kalk cayini koy kendine gelip kahvaltiyi hazirlayana kadar esinin is vakti gelir zaten bence !

hanimefendi
5 yillik ev hanimi sabah kacta kalkarsam yetisirim diyor
ve hatta diyor ki
aksamdan soframi hazirlasam diyor..

bunu 30 kisilik misafir icin degil sabah kocasina kahvalti icin soruyor
size ilginc gelmemeside ilginc..

Hanımefendi
Herkes herşeyi sizin gibi göremez sizin gibi yapamaz. Bende 3 yıllık evliyim ama hala her fırına ya da düdüklüye bir şey attığımda anneme kaç dakikada pişiyordu diye soruyorum. Hayır anlamadığım bazen bende bir konu okuyorum bazen saçma geliyor bazen komik bazen buda dert mi diyorum bazen kızıyorum ama hepsini içimden yapıyorum birşey sormuş eleştirmek niye onun kadınlığını yargılamak bize mi düştü?

Bazı insanların burda egosunu tatmin ettiğini düşünüyorum..

tamam kizlar sabah 5 30 da kalkayim en iyisi
Diger gunler 6 da kalksam yetisir.
Hergun borek yapmayacagim icin )))

:)) egomu ne alaka...

derdim var kösesinde sabah kocama kahvaltiyi yetistirmek icin kacta kalksam yetisir
aksamdan sofrayi kursam mi
ve ne pisirsem diyen 5 yillik evli üstelikte ev hanimini birini elestirmek ego tatminimi oluyor

hay Allahim yaaa...

hausfrau adli kullanici

Kendimi savunamiyor degilim,anlamamak icin
Ya cok caba sarfediyosunuz

Yada oyle anlamak istiyorsunuz...

Sizin seviyenize inmeyecegim...

Sofrayi aksamdan hazirlamakltaki kastim da

Bardaklari vs koyayim demek istemistim...

Ayrica benim ev hanimligima vurgu yapiyorsunuz...bunu elestirmek siz e mi dustu?

Istersem hicbisey yapmam,kime ne size ne???

Begenmiyosaniz cevaplamazsiniz olur biter...

Evet bu ve benzeri saçma tepkiler veren insanların içlerinde barındırdıkları saldırgan eleştirmeye bayılan laf sokmaya atışmaya yönelik kişilerin ego tatmini oluyor bu :)

yemek kösesi uygundu sizin sorunuzun..
cevaplarim tabi bunu siz belirleyemezsiniz.
birsey yapin yada yapmayin bizeneyse burda neden konu aciyorsunuz???

Evet bu ve benzeri saçma tepkiler veren insanların içlerinde barındırdıkları saldırgan eleştirmeye bayılan laf sokmaya atışmaya yönelik kişilerin ego tatmini oluyor bu :)

tepkimin hala arkasindayim da sizin agresiflliginizi anlayamadim.
saldirgan vs derken bana saldiriyorsunuz buda ilginc.
ego mu dedin yine
:)))

İlginç, çok ilginç..
10 yıllık evliyim gayet pratik olduğum söylenir, ama yeri gelir arkadaşlarıma hatta benden 10 yaş küçük birine bile akıl danıştığım olur..Çünkü o mesela patates yemekleri konusunda çok iyidir ben de süper tatlı yaparım..Benden 5-10 sene önce evlenmiş bir sürü arkadaşım var ve telefonda, msn de ya da görüştüğümüzde 'Sen şu tatlıyı nasıl yapıyosun?, kremasını nasıl hazırlıyorsun?' diye sorarlar..Misal benden yaşça 5-6 yaş büyük arkadaşım 'Hadi size tatlı yapayım dedi, amanın pudra şekerim bitmiş,tüh!' dedi..O tatlı pudra şekersiz olmuyormuş..Ben de..'Ne üzülüyorsun yahu,yok mu senin normal şekerin, at miksere 2 dakikada al sana pudra şekeri.' dedim.
O kadar şaşırdı ki,'Sen söylemesen bugün bu tatlı olmayacaktı, hiç aklıma gelmezdi toz şekeri mikserden geçirip pudra şekeri yapmak, ben olsam pudra şekeri yok ne yapalım' der geçerdim dedi.
Abartmayın herşeyi arkadaşlar..Kimse dört dörtlük ev hanımı, pratik ve titiz olmak zorunda değil.

konuyu nereye acacagimi size soracak degilim

Saldiracak yer ariyosunuz resmen...
bu size son mesajim di...

Ben karşıdaki kişiden yardım isteyen birine saldıranlardan bahsediyorum. Hayır aklım almıyor konuyu okuyorum bayan gayet normal ne yapabilirim diye sormuş ki bu bütün kadınların ortak sorunu ve ardından belirtmiş önceden sabahları kahvaltı yapmazdı hep geniş zamanda kahvaltı yaptık sabah7de evden çıkacak yetiştirebilmek için ne yapsam masayı akşamdan mı hazırlasam demiş.

Bunda ilginç olan ne? Pratik çözüm aramış bunu 20 yıllık ev kadınlarıda yapıyor.

ya bunun 5 yıllık ev hanımı olmayla ne alakası var allah aşkına? bazı insanlar vardır yıllardr ev hanımlığı yapar ama elinden mutfak işi gelmez. ayrıca ben öğrenciyim tam 4 yıldır ewde kalıyorum arkadaşlarm yemek yapamadığından yemekleri ben yaparm kahwaltıyı ben hazırlarm 4 yıldır ama hala anneme yok şu yemek kaç dk pişiodu gecedenmi ıslatıcaktım ne bilim bu yemeği yapcam ama anne kaç saat sürer kaçta yapim dediğim oluyodur ne var bunda? bazı hanımlar kavga çıkarmaya yer arıyor bence. arkadaşımıza önerimizi yaparız olur biter neden ev hanımlığı sorgulandı anlamış değilim pes doğrusu

konuyu actigima acacagima pisman oldum...

ev hanimiyim evet koca 5 yillik...

Ama sabahlari pratik zamani nasil kullanabilirim demek suc oldu...

Kesinlikle..Misal ben, 10 yıllık evliyim.

Katılıyorum..Hayır madem çok basit yazma arkadaşım, yorum yapıp kırma..Hani şu olur (ki bazen ben de yapıyorum.) Konu çok gülünçtür, belki de dalgasına açılmıştır o zaman girer iki kelam eder tebessümle yorum yaparım..Ama bu konuda arkadaş gerçekten yardım istemiş ve yardım istenecek bir konu..Küçümsenecek bir yanı yok..Her konuda da kavga çıkmasın yahu?!

Son düzenleme:

konuyu nereye acacagimi size soracak degilim

Saldiracak yer ariyosunuz resmen...
bu size son mesajim di...

konuyu actigima acacagima pisman oldum...

ev hanimiyim evet koca 5 yillik...

Ama sabahlari pratik zamani nasil kullanabilirim demek suc oldu...

Konu yine tartışmaya döndü. Tebrikler...

bizim kknin hatunlari,
konunun olmadik yerine takip,
konuyu evire cevire tartismaya cevirmeseler olmaz,
herkes pratik olacak diye birsey yokki,
tamam haklisiniz sasirmamak elde degil ama bunu lafa dokmek hos degil tabi

arkadaşlar iyi akşamlar canım çok sıkılıyordu konu başlığı ilgimi çekti bir bakayım dedim ama herkes buraya toplanmış bu kadar kalanalık beklemiyordum

arkadaşlar iyi akşamlar canım çok sıkılıyordu konu başlığı ilgimi çekti bir bakayım dedim ama herkes buraya toplanmış bu kadar kalabalık beklemiyordum

Konu yine tartışmaya döndü. Tebrikler...

yanlismiyim acaba??
buraya konu acan her türlü elestiriye acik olmasi gerekmiyor mu
küfür hakaret olmadan tabi

walla ben bir tuhafim o zaman
5 yillik ev haniminda ve hanimefendinin sordugu sorularin ilgincliginden hala ayni fikrimdeyim
cok ama cok ilgincc

ya sunu desem sasirmaya hakkiniz var

5 senelik evliyim.kek borek corek yapmak bilmiyorum yemek yapmayi bilmiyorum

O zmn sasirirsiniz da...

Sabah erken hic kahvalti hazirlamadim,esim istemedigi icin..zamani nasil pratik kullanabilirim demenin nesi gulunc nesi suc...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…