Kusura bakmayın ama bir editör olarak ta sizin böyle yorum yazmanız ilginç.:26:
Kusura bakmayın ama bir editör olarak ta sizin böyle yorum yazmanız ilginç.:26:
bizim kknin hatunlari,
konunun olmadik yerine takip,
konuyu evire cevire tartismaya cevirmeseler olmaz,
herkes pratik olacak diye birsey yokki,
tamam haklisiniz sasirmamak elde degil ama bunu lafa dokmek hos degil tabi
ya sunu desem sasirmaya hakkiniz var
5 senelik evliyim.kek borek corek yapmak bilmiyorum yemek yapmayi bilmiyorum
O zmn sasirirsiniz da...
Sabah erken hic kahvalti hazirlamadim,esim istemedigi icin..zamani nasil pratik kullanabilirim demenin nesi gulunc nesi suc...
sasirmamak elde degil ama bunu lafa dokmek hos degil tabi
sevgi melegi
simdide editörlugunuz sorgulaniyor
bence buraya konu acan kisi
su su yorumlar yapilmasin
su insan hic konusmasin
ha boyle yorumlar istiyorum falan desin
Boşver canım, bilmediği için sormuş birşey yok bunda. Kırmayalım birbirimizi...
İşte tam da bu. Yüklenilen arkadaşın tek sıkıntısı bunu dile getirmesi olmuş.
Konu sahibine gelince de, milföyleri akşamdan hazırlayıp üstü kapalı dolaba koyarsan, eğer çayı da kettleda falan su kaynatıp demliyorsan sabah 6da kalkman yeterli olur. Börekler pişerken çay olur, buçukta hazır olur o kahvaltı
Ben konu sahibesini kırmak amacıyla yazmadım ki. :26:
:)
kirmayalim..
ben ciktim tatmin olmus egolarimida alayim söyle guzelce :))
lazim olur :))
Doğrudur, fakat nacizane burada 2 sene Moderatörlük yapmış biri olarak size şunu hatırlatmak, belirtmek ya da adına ne derseniz artık onu yazayım..
Bu forumda bir eleştiri yapıyorsanız, üyelerin de sizin yorumunuzu daha çok okuyup dikkat kesileceğini unutmamanız gerekir.Şimdi bir -kaç arkadaş eleştirdi galiba bu durumu..Ben de dahil bir-kaç kişi de kızdık neden eleştiriyorsunuz diye.E doğal olarak o diğer arkadaşlar'Editör bile eleştirir tarzda yazdıysa demek ki kötü bir yorum yazmıyorum.' düşüncesi ile hareket ediyor bazen ve şu anda da böyle oldu..Sadece bu durumu farkettiğim özellikle size bunu göstermek için bu yorumu direkt size (başkalarını karıştırmadan direkt sizin yorumunuzdan alıntı yaparak!' yorum yazdım..Ben de sizi kırmak istemedim haliyle.
Doğrudur, fakat nacizane burada 2 sene Moderatörlük yapmış biri olarak size şunu hatırlatmak, belirtmek ya da adına ne derseniz artık onu yazayım..
Bu forumda bir eleştiri yapıyorsanız, üyelerin de sizin yorumunuzu daha çok okuyup dikkat kesileceğini unutmamanız gerekir.Şimdi bir -kaç arkadaş eleştirdi galiba bu durumu..Ben de dahil bir-kaç kişi de kızdık neden eleştiriyorsunuz diye.E doğal olarak o diğer arkadaşlar'Editör bile eleştirir tarzda yazdıysa demek ki kötü bir yorum yazmıyorum.' düşüncesi ile hareket ediyor bazen ve şu anda da böyle oldu..Sadece bu durumu farkettiğim özellikle size bunu göstermek için bu yorumu direkt size (başkalarını karıştırmadan direkt sizin yorumunuzdan alıntı yaparak!' yorum yazdım..Ben de sizi kırmak istemedim haliyle.
editörün elestirmesiyle alakasi yok
benim bildigim burada her kim konu acarsa elestiriye acik olmali seklindedir..
elestileri göze almali
konusa sahibinin boyle tavri yok
digerlerininde
eger onlar uzatmasalardi benim egoma vs laf atilmasaydi buralara kadar gelmezdi..
editörün elestirmesiyle alakasi yok
benim bildigim burada her kim konu acarsa elestiriye acik olmali seklindedir..
elestileri göze almali
konusa sahibinin boyle tavri yok
digerlerininde
eger onlar uzatmasalardi benim egoma vs laf atilmasaydi buralara kadar gelmezdi..
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Pardon, bu yorum size mi yazılmış lütfen bir kez daha okur musunuz?
Bir kaç yorum öncesi siz inceden bir dokundurdunuz bana, editör bile eleştiriliyor diye bir gaza getirme çabasıyla, size cevap vermedim.Benim bu yorumum da direkt sevgi meleği isimli editöredir.Neden siz cevap yazdınız anlamadım?Ben 5 yıldır bu forumdayım ve 3'ü geçmemiştir tartışmışlığım..O yüzden lütfen benle tartışma olayına girmeyiniz.İstediğinizi alamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?