Kahvaltı hazırlamak konusunda yardım istiyorum

Kusura bakmayın ama bir editör olarak ta sizin böyle yorum yazmanız ilginç.:26:

Ve ilginç olan bir şey daha var ki editörün alıntı yaptığı kişilere bak. Biz neden eleştiriyorsun kırıyorsun diye yorum yazıyoruz tartışan biz olduk oda güzel!

Deveye diken demişler!!

sevgi melegi
simdide editörlugunuz sorgulaniyor

bence buraya konu acan kisi
su su yorumlar yapilmasin
su insan hic konusmasin
ha boyle yorumlar istiyorum falan desin

bizim kknin hatunlari,
konunun olmadik yerine takip,
konuyu evire cevire tartismaya cevirmeseler olmaz,
herkes pratik olacak diye birsey yokki,
tamam haklisiniz sasirmamak elde degil ama bunu lafa dokmek hos degil tabi

malesef lafa dökenlerdenim
ama konu acan elestiriye acik olmasi lazim

Canım gerçekten seni kırmak amacıyla söylemedim. Kendi adıma özür dilerim. Yanlış anlaşıldım sanırım. Gülünç değil elbette...

canım sana en iyi önerim bence erken yat erken kalk ozaman herşeyi yetiştirirsin saat gece yarısı olmuş o yüzden yani

her turlu yoruma acigim hanimefendi
3 yildir bu forumdayim

Ama dalga gecer gibi 5 yillik ev hanimi konusuna vurgu yaparsaniz art niyet ararim tabiki...

Ki konu basligini iyi okursaniz
Zamani guzel nasil kullanabilirim di esas soru...

sasirmamak elde degil ama bunu lafa dokmek hos degil tabi

İşte tam da bu. Yüklenilen arkadaşın tek sıkıntısı bunu dile getirmesi olmuş.

Konu sahibine gelince de, milföyleri akşamdan hazırlayıp üstü kapalı dolaba koyarsan, eğer çayı da kettleda falan su kaynatıp demliyorsan sabah 6da kalkman yeterli olur. Börekler pişerken çay olur, buçukta hazır olur o kahvaltı

benim demek istedigim,
konu sahibinin durumuna sasiran arkadaslarin,
saskinliklarini dile getirmesiydi...:26:

Ben konu sahibesini kırmak amacıyla yazmadım ki. :26:

Doğrudur, fakat nacizane burada 2 sene Moderatörlük yapmış biri olarak size şunu hatırlatmak, belirtmek ya da adına ne derseniz artık onu yazayım..
Bu forumda bir eleştiri yapıyorsanız, üyelerin de sizin yorumunuzu daha çok okuyup dikkat kesileceğini unutmamanız gerekir.Şimdi bir -kaç arkadaş eleştirdi galiba bu durumu..Ben de dahil bir-kaç kişi de kızdık neden eleştiriyorsunuz diye.E doğal olarak o diğer arkadaşlar'Editör bile eleştirir tarzda yazdıysa demek ki kötü bir yorum yazmıyorum.' düşüncesi ile hareket ediyor bazen ve şu anda da böyle oldu..Sadece bu durumu farkettiğim özellikle size bunu göstermek için bu yorumu direkt size (başkalarını karıştırmadan direkt sizin yorumunuzdan alıntı yaparak!' yorum yazdım..Ben de sizi kırmak istemedim haliyle.

editörün elestirmesiyle alakasi yok
benim bildigim burada her kim konu acarsa elestiriye acik olmali seklindedir..
elestileri göze almali
konusa sahibinin boyle tavri yok
digerlerininde
eger onlar uzatmasalardi benim egoma vs laf atilmasaydi buralara kadar gelmezdi..

haşlanmış patatesi ufak ufak doğrayın,hafif yağda ısıtın,içine 2 yumurta kırın,harika oluyor

1-2 kaşık kıyma+çok az sarımsak rendesi+biber salçası birlikte pişirilip içine 1 yumurta kırdınmı al sana sucuk :)

2 soğanı ince ince kıyın,kavurun,içine yumurta kırıp pişirin,son 2 senedir keşfettiğim kahvaltılıklar ,tavsiye ederim

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Pardon, bu yorum size mi yazılmış lütfen bir kez daha okur musunuz?
Bir kaç yorum öncesi siz inceden bir dokundurdunuz bana, editör bile eleştiriliyor diye bir gaza getirme çabasıyla, size cevap vermedim.Benim bu yorumum da direkt sevgi meleği isimli editöredir.Neden siz cevap yazdınız anlamadım?Ben 5 yıldır bu forumdayım ve 3'ü geçmemiştir tartışmışlığım..O yüzden lütfen benle tartışma olayına girmeyiniz.İstediğinizi alamazsınız.

Evet cok hosuma gitti sizinle tartismak...

Hanimefendi uzatan ve saldiran ben degildim

Uzerine basa basa yok 5 yillik ev hanimi yok soyle yok boyle diye yargilamaya hakkiniz yok...

Nereye konu acacagimi dahi soylediniz...

Tebrik ediyorum sak sak sakkk

Aferin...bu tutumunuz yuzunden beni boyle sinirlendirdiniz...

Aaa afedersiniz forumu sizin kadar iyi bilmiyorum
Sabah aksam kocamla ilgili konular acmiyorum cunku...bidahakine yemek bolumune acarim ozur bidaha olmaz...

hay Allahim yaa
tahrik dedikleri bu olsa gerek

editöre yazilan mesajda kimi kasdettiniz ?

kesinlikle istediginiz alamazsiniz kesinlikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…