malesef lafa dökenlerdenim
ama konu acan elestiriye acik olmasi lazim
haşlanmış patatesi ufak ufak doğrayın,hafif yağda ısıtın,içine 2 yumurta kırın,harika oluyor
1-2 kaşık kıyma+çok az sarımsak rendesi+biber salçası birlikte pişirilip içine 1 yumurta kırdınmı al sana sucuk :)
2 soğanı ince ince kıyın,kavurun,içine yumurta kırıp pişirin,son 2 senedir keşfettiğim kahvaltılıklar ,tavsiye ederim
haşlanmış patatesi ufak ufak doğrayın,hafif yağda ısıtın,içine 2 yumurta kırın,harika oluyor
1-2 kaşık kıyma+çok az sarımsak rendesi+biber salçası birlikte pişirilip içine 1 yumurta kırdınmı al sana sucuk :)
2 soğanı ince ince kıyın,kavurun,içine yumurta kırıp pişirin,son 2 senedir keşfettiğim kahvaltılıklar ,tavsiye ederim
Evet cok hosuma gitti sizinle tartismak...
Hanimefendi uzatan ve saldiran ben degildim
Uzerine basa basa yok 5 yillik ev hanimi yok soyle yok boyle diye yargilamaya hakkiniz yok...
Nereye konu acacagimi dahi soylediniz...
Tebrik ediyorum sak sak sakkk
Aferin...bu tutumunuz yuzunden beni boyle sinirlendirdiniz...
Aaa afedersiniz forumu sizin kadar iyi bilmiyorum
Sabah aksam kocamla ilgili konular acmiyorum cunku...bidahakine yemek bolumune acarim ozur bidaha olmaz...
Mikrodalganız varsa akşamdan yaptıklarınızı(börek,gözleme vs.) ısıtarak vakitten tasarruf edebilirsiniz...
zaten gece hazirlama vakti gecti...
Tatli konularinda pek iyi degilim...
Kusura bakmayin!
Sizden seve seve yardim alirim,cok sagolun...
Evet cok hosuma gitti sizinle tartismak...
Hanimefendi uzatan ve saldiran ben degildim
Uzerine basa basa yok 5 yillik ev hanimi yok soyle yok boyle diye yargilamaya hakkiniz yok...
Nereye konu acacagimi dahi soylediniz...
Tebrik ediyorum sak sak sakkk
Aferin...bu tutumunuz yuzunden beni boyle sinirlendirdiniz...
Aaa afedersiniz forumu sizin kadar iyi bilmiyorum
Sabah aksam kocamla ilgili konular acmiyorum cunku...bidahakine yemek bolumune acarim ozur bidaha olmaz...
Mikrodalgayı eşim çok istiyor fakat ben karşı çıkıyorum..Zararlı diyor çoğu yerde..Peki siz memnun musunuz?
Bence alın derim.Aşırı kullanmam ama dolaptan çıkardığım yiyecekleri ısıtmakta ve et çözdürme de çok kullanıyorum..Çok işe yarıyor..Çok memnunum ama işte bende bazen kullanırken tereddüt ediyorum açıkçası...
Hööff..Ben de çok kararsızım ama çocuk olduktan sonra insan daha pratik olmak zorunda.Sırf bu yüzden düşünüyorum.Dediğim gibi zararlı diye de güvenemiyorum.Cevabınız için teşekkür ederim.
yardimci olan arkadaşlarin hepsine teşekurler
Iyi geceler...
forumda bu konu icin cok topik var canim..
5 senelik evlisiniz ve ev hanimisiniz
yardim istemeniz ilginc geldi..
Hanımefendi
Herkes herşeyi sizin gibi göremez sizin gibi yapamaz. Bende 3 yıllık evliyim ama hala her fırına ya da düdüklüye bir şey attığımda anneme kaç dakikada pişiyordu diye soruyorum. Hayır anlamadığım bazen bende bir konu okuyorum bazen saçma geliyor bazen komik bazen buda dert mi diyorum bazen kızıyorum ama hepsini içimden yapıyorum birşey sormuş eleştirmek niye onun kadınlığını yargılamak bize mi düştü?
Bazı insanların burda egosunu tatmin ettiğini düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?