cnm benim 5 yıllık evlisin bunu senin daha iyi bilmen lazım.ben olsam eşim o kadare erken gitse akşamdan hazırlar dolaba koyarım sabahta işte masaya yerleştirirm taze hazırlanacakları çay demlenene kadar yapardım :)
havuç rendesi üzerine limon sık sabahları dinç tutar.cebine çerez koy giderken eşinin.walla ben eşimin ayakkabı bağına kadar bağlayıp silerim giderken evden mutlu huzurlu ayrılması bambaşka.
gazetede okudum çinlilerin bu kadar çalışkan ve mutlu olmasının tek nedeni ;eşleri.
eşleri çalışsa dahil sabahları kahvaltılarını hazırlar ve ayakkabılarını siliermiş.erkek mutlu ayrılır evden o zaman :)
ohh ohh iyi olmuş burası yarın güzel bir pazar kahvaltısı hazırlarımm bir sürü tarifler verilmişş :))
ayakkabı bağına kadar bağlamak mı:44:
şu erkekleri neden kendinizden üstün görüyorsunuz yaaa eğilsin bağlasın. oda benim ojelerimi sürerse o zamam düşünürüm bellki
aşkito kavurmalı tost yada kavurmalı yumurtada ekleyebilirsin cok güzel oluyoru
Tost, gözleme, kızartma(patatesi akşamdan kesip tuzlu suya koyarsan pratik olur), omlet, bi akşam önceden börek yapabilirsin sabah ısıtırsın...
canımcımm kahvaltının güzel geçmesine çok sevindim
nice kahvaltılara erin inşaallah...
sen banli degilmiydin,gizli gizlimi takipteydin
canımcımm kahvaltının güzel geçmesine çok sevindim
nice kahvaltılara erin inşaallah...
şimdilik b12 vitamini aldım cnmSagol canim benimmm naptin kan degerlerin icin dra gittinmi?
sacma sapan yorumunuza soyle yorum yapayim
sizene ..bur bir
ikinciside
cocuk bakmak zor diyen arkadasin topigi küfür ettigi icin kapandi buda iki..
saglik sorunlarinizin üzerine gidin
ertelemeyin..
beni de takip etmeyi birakin..
bende şöyle diyim avukatıyım canım var mı diyeceğin
iyi yapmış küfür etmekle siz ona layıksınız egoist yorumlarınızla nasıl delirttiyseniz kızı küfrü basmış kızcağız küfür dediği de salak arkadaşlar
bunu ben değil herkes söylüyor senin yorumlarının ne kadar egoistçe olduğunu
bence sen bu kulüpten üyeliğini sildir terbiyesiz hareketlerinizden millet kurtulur bi rahat nefes alır
bende şöyle diyim avukatıyım canım var mı diyeceğin
iyi yapmış küfür etmekle siz ona layıksınız egoist yorumlarınızla nasıl delirttiyseniz kızı küfrü basmış kızcağız küfür dediği de salak arkadaşlar
bunu ben değil herkes söylüyor senin yorumlarının ne kadar egoistçe olduğunu
bence sen bu kulüpten üyeliğini sildir terbiyesiz hareketlerinizden millet kurtulur bi rahat nefes alır
sizi yönetime bildirdim...
butun laflarinizi size iade ediyorum..gercek sahibine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?