Kahvaltı hazırlamak konusunda yardım istiyorum

ayakkabı bağına kadar bağlamak mı:44:
şu erkekleri neden kendinizden üstün görüyorsunuz yaaa eğilsin bağlasın. oda benim ojelerimi sürerse o zamam düşünürüm bellki

aşkito kavurmalı tost yada kavurmalı yumurtada ekleyebilirsin cok güzel oluyoru

teşekkürler cnm aslında sadece eşlerimiz için değil kendimiz içinde hazırlamalıyız :) gercekten şöyle oturup düşünün gün boyunca kendimiz için ne yapıyoruz ?

Tost, gözleme, kızartma(patatesi akşamdan kesip tuzlu suya koyarsan pratik olur), omlet, bi akşam önceden börek yapabilirsin sabah ısıtırsın...

Onu da deneyeyim julliet

Iyiki sende demedin hee 5 yillik evlisin vs vs diye ))

Tost, gözleme, kızartma(patatesi akşamdan kesip tuzlu suya koyarsan pratik olur), omlet, bi akşam önceden börek yapabilirsin sabah ısıtırsın...

Tesekkur ederim.aksamdan pirasali peynirli borek yapmistim aksam yemeginde yendi hatta kaldi biraz da ama sabaha milfoy istedi ya...
Kiramadim yapayim dedim )))

Askito konu bir cogumuzun isine yaradi mesela Cay suyunu Su isiticida ben kaynatiyorum cayi yikamak icin,diger suyuda normal demlikte kaynatiyorum,o kaynayana kadar,demide kabartmis oluyorum..yani belki herkes böyle yapiyordur zaten ama mesela bir gün öncedende dogranacak seyleri dograyip posete koyup buzdolabina atabilirsin,börekleri aktsama yapsan,sabahlari isitip üzerine islak bez örtsen hemen yumusacik olur.

oje değil ama benimle çamaşır serer yemeği yapar botumun fermuarını ceker bi yerde çoğu şey karşılıklıdır.

aşkıtommm naber ev bulabıldınız mı ?

sacma sapan yorumunuza soyle yorum yapayim
sizene ..bur bir
ikinciside
cocuk bakmak zor diyen arkadasin topigi küfür ettigi icin kapandi buda iki..

bende şöyle diyim avukatıyım canım var mı diyeceğin
iyi yapmış küfür etmekle siz ona layıksınız egoist yorumlarınızla nasıl delirttiyseniz kızı küfrü basmış kızcağız küfür dediği de salak arkadaşlar
bunu ben değil herkes söylüyor senin yorumlarının ne kadar egoistçe olduğunu
bence sen bu kulüpten üyeliğini sildir terbiyesiz hareketlerinizden millet kurtulur bi rahat nefes alır

saglik sorunlarinizin üzerine gidin
ertelemeyin..
beni de takip etmeyi birakin..

seni takip etmek mi kendini madonna falan sanıyorsun herhalde sadece yorumların ne kadar saçmaysa düşün aklımda kalmışsın
beni düşündüğün için sağol egoisttttttttttt.....................

sizi yönetime bildirdim...
butun laflarinizi size iade ediyorum..gercek sahibine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…