kesinlikle katılıyorum bahsi geçen arkadaş yani konu kendisine ilginç gelen arkadaş bu forumda resmen egosunu tatmin ediyor dünde bi arkadaş çocuk bakmak zor falan diye konu açmış bu arkadaşta saymış annesi kendi doğumuna gelmiş de herşeyi kendisi yapmış falan onun göreviymişmiş de yazdıklarının tek satırına inanmadım terbiyesizlik başka bişey değil kınıyorum.......
insanları yargılamaya çok meraklı hatun
Haşlanmış patatesleri küp küp doğrayıp yumurta kırmıştım, güzel olmuştu.
Burada bazı arkadaşlar kızartıp kırıyormuş, güzel oluyor mu acaba ? Ağır bir tadı olmuyor mu ?
Aşkitom, börek yeterliydi bence. Patates yapmasaydınız..
Zamanla sıkılıp çeşitleri azaltacaksınız nasılsa.
En azından azdan çoğa doğru gidin.
Haşlanmış patatesleri küp küp doğrayıp yumurta kırmıştım, güzel olmuştu.
Burada bazı arkadaşlar kızartıp kırıyormuş, güzel oluyor mu acaba ? Ağır bir tadı olmuyor mu ?
Aşkitom, börek yeterliydi bence. Patates yapmasaydınız..
Zamanla sıkılıp çeşitleri azaltacaksınız nasılsa.
En azından azdan çoğa doğru gidin.
başardim...5 30 da kalkip boregimi sarip firina attim,patatesli omlet yaptim,kahvaltiliklari masaya serdim.
Cayim da tamam...
Demekki zaman yetmez diye bosuna endişelenmisim ))))))))))
arkadaş daha pratik ne hazırlayabilirim diye soruyor yoksa eminim oda biliyodur kahvaltı hazırlamayı
sen neden her yerde insanları yargılayan saçma sapan yorumlar yapıyosunuz
ruhsal dengen iyi değil herhalde
dün de bi arkadaş çocuk bakmak zor demiş ona saçmalamışsın
kesinlikle katılıyorum bahsi geçen arkadaş yani konu kendisine ilginç gelen arkadaş bu forumda resmen egosunu tatmin ediyor dünde bi arkadaş çocuk bakmak zor falan diye konu açmış bu arkadaşta saymış annesi kendi doğumuna gelmiş de herşeyi kendisi yapmış falan onun göreviymişmiş de yazdıklarının tek satırına inanmadım terbiyesizlik başka bişey değil kınıyorum.......
insanları yargılamaya çok meraklı hatun
ilgilenen yardimci olan arkadaslara tesekkur ederim...
hausfrau,ALLAH SENI NE ETMESIN
gece burdaydin,hala burdasin tartismayi uzatmanin anlami yok...
MASSALLAH valla ayakkabi ipine kadar bagliyorsaniz umarim esiniz kiymetini biliyordurcnm benim 5 yıllık evlisin bunu senin daha iyi bilmen lazım.ben olsam eşim o kadare erken gitse akşamdan hazırlar dolaba koyarım sabahta işte masaya yerleştirirm taze hazırlanacakları çay demlenene kadar yapardım :)
havuç rendesi üzerine limon sık sabahları dinç tutar.cebine çerez koy giderken eşinin.walla ben eşimin ayakkabı bağına kadar bağlayıp silerim giderken evden mutlu huzurlu ayrılması bambaşka.
gazetede okudum çinlilerin bu kadar çalışkan ve mutlu olmasının tek nedeni ;eşleri.
eşleri çalışsa dahil sabahları kahvaltılarını hazırlar ve ayakkabılarını siliermiş.erkek mutlu ayrılır evden o zaman :)
yok canim tartisma icin burda degilim :))
cnm benim 5 yıllık evlisin bunu senin daha iyi bilmen lazım.ben olsam eşim o kadare erken gitse akşamdan hazırlar dolaba koyarım sabahta işte masaya yerleştirirm taze hazırlanacakları çay demlenene kadar yapardım :)
havuç rendesi üzerine limon sık sabahları dinç tutar.cebine çerez koy giderken eşinin.walla ben eşimin ayakkabı bağına kadar bağlayıp silerim giderken evden mutlu huzurlu ayrılması bambaşka.
gazetede okudum çinlilerin bu kadar çalışkan ve mutlu olmasının tek nedeni ;eşleri.
eşleri çalışsa dahil sabahları kahvaltılarını hazırlar ve ayakkabılarını siliermiş.erkek mutlu ayrılır evden o zaman :)
tebrikler :))
kalkismissin kahvaltinida etmissin oh mis
Tesekkurler,uyku problemim olmadigi icin ))
1 saat sonra bile kalkarim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?