- Konu Sahibi Karagxoxzlxux
-
kızlar melihe artık bebe bisküvisi vermiyorum onun yerine biraz ekmek içini rondodan geçiriyorum içine peynir yumurta sarısı salatalık zeytin biraz reçel katıyorum doğrumu yapıyorum bimiyorum ekmek vermekle sizler ne yapıyorsunuz buarada bebe bisküvisi kansorojenmiş o yüzden kestim
benim soruma kimse cevap vermemiş... peynirle yumurta neden ikisi bir arada verilmiyor.. ben veriyorum bir sorun varsa bende vermeyim birlikte..
ben bı turlu yedıremıyorum kahvaltıyı. peynır yumurta bır kac kasık tahıl maması ve tereyag koyuyorum ve bırazda su. 2 gun oldu vermeye baslayalı ama yemıyor bı turlu. hep puskurtuyor ve vermeye devam edersem katılana kadar aglıyor. ne yapacagımı sasırdım son gunlerde zaten genel bır ıstahsızlıgı var ama kahvaltıya ambargo koymus durumda. acaba acmı degıl dıye dusunuyordum ama bıberon maması verınce lıkır lıkır ıcıyor. varmı benım gıbı olan ?(
batu da kahvaltı yemiyo , bakıcı çözümünü bulmuş ayrı ayrı yediriyo , önce peyniri ezip yediriyo , ardından tuzsuz ekmeği ufalayıp ufalayıp veriyo , ardından sütünü içiriyo , en son da bi kaşık pekmezi yediriyo yoksa hepsi bi arada mümkünatı yok yemiyo inatçı keçim benim
benim kızım 2o aylık ablaları sayılır ama halen karışım yiyo çünkü kahvaltıdan nefret ediyo benle atıştırısa vermiyorum ama bişey yemezse karışım veriyorum bu arada size önercem şey bisküvi yerine büyümek vermeniz çünkü bisküvinin raf ömrü var büyümeği buzlunuzu kyun bi 15 dk önce çıkarın hemen yumuşuyo zatenhepinizi iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?