- Konu Sahibi Karagxoxzlxux
-
ya arkadaşlar bende kahvaltıyı 80cc devam mamasıyla hazırlıyorum içine pekmez peynir tereyağ. biraz fındık biraz ceviz 2 de bebe bisküvüsü koyuyorum ama çok cıvık oluyo. sizinkilerdemi öyle oluyo.katılaştırmak için ne yapmak lazım.bi de kaşık silikon kullanıyorum siz hangi kaşığı kullanıyorsunuz?
ya arkadaşlar bende kahvaltıyı 80cc devam mamasıyla hazırlıyorum içine pekmez peynir tereyağ. biraz fındık biraz ceviz 2 de bebe bisküvüsü koyuyorum ama çok cıvık oluyo. sizinkilerdemi öyle oluyo.katılaştırmak için ne yapmak lazım.bi de kaşık silikon kullanıyorum siz hangi kaşığı kullanıyorsunuz?
wallahı hergun burayı okumaktan kafam corba gıbı oluyor :))) kımısı oyle kımısı boyle ıcguduselmı hareket etmek lazım? mesela benım oglum kahvaltıya hazır degıl anlıyorum. bır kac gundur dusunuyorum bır gun verıp bır gun vermeyeyım yada bır kac gun ara vereyım dıye. cunku onada banada ezıyet kahvaltı saatlerı(
anam sana organikçi anne dememiz lazım,herşey organik sende kaydirigubbakcemile3 çok takdir ediyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?