E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Karagxoxzlxux
-
merhaba,
ne çeşit peynir kullanıyosunuz arkadaşlar? ben pınarın labnesini alıyorum, bir kutuda 8 minik kutu olanından...hergün bir kutu şeklinde başladım ama hani tuz yok ya bir yaşına kadar, tüm labne markalarına baktım hepsinin içeriğinde tuz var anlamadım tuzu alınmış kullanılması gerekiyormuş, siz nasıl kullanıyosunuz? bir de doktorumuz raf ömrü kısa olan hazır ypğurtları kullanabilirsin dedi, hazır yoğurt kullanan varsa aranızda hangisini kullandığınızı öğrenebilir miyim?
tüm bebişlere sağlık diliyorum, annelerinede kolaylıklar...
bende kendimize kullandığımız tam yağlı içim yada muratbey peynirden veriyorum oğlanlara..
keçi peynirine bakacaktım bim markete her seferinde unutuyorum.
lavişcim taze köy peyniri güzel olurda bence dikkat et.. hani kaynatmadan ekşitilip süzülerek yada maya katılarak yapıldığını duymuştum..
canım biliyorum hazır peynirlerde maya ile yapılıyor ama benim demek istediğim kaynatmadan mayalanmasıydı..tatlım bizimkini bbannemiz kendisi yapıyor zaten hazır peynirlerde mayalanarak yapılıyor babannemiz taze yayıktan yapıyor bence en sağlıklısı bu hazır llabnelere felan ben pek güvenemiyorum canım babnesi yoğurt mayalayo kaynatıp temzi bir beze sarıyor ondan süzülüyor al sana katkısız mis gibi tuzsuz peynir ve 2 günde bir yapıyor kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?