kahvaltı takımı oluşturma konusunda yardım :)

ekonomist89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
743
27
73
İstanbul
kızlar ben kendim oluşturmak istiyorum kahvaltı takımımı, ancak hazır kahvaltı takımları da özellikle bernardo'nun kahvaltı takımları aklımı çeliyor. Ancak hem o kadar para vermek istemiyorum hem de kullanışsız olucak gibi geliyor çıkamadım işin içinden
sizce ne yapmalıyım var mı fikri olan ?

bende sadece tabak takımı aldım kalanını kafama göre tamamlıcam cnm ama hesap yapmak lazım genede tek tek alıp daha pahalıya gelcekse takım almak mantıklı

bende sadece tabak takımı aldım kalanını kafama göre tamamlıcam cnm ama hesap yapmak lazım genede tek tek alıp daha pahalıya gelcekse takım almak mantıklı

evet canım iyi hesap etmek istiyorum, bir de ne biliyim güzel olsun da istiyorum çok şey istiyorum galiba :)şunu almıştım henüz ulaşmadı elime, biraz renklendirmek istiyorum aslında
$8680050640504_0_62x59.webp
porland'ın kaya maya'sını alırım belki valla bilemedim, kahvaltı takımı alan ya da kendi oluşturan arkadaşlar varsa yardım rica ediyorum:5:

evet canım iyi hesap etmek istiyorum, bir de ne biliyim güzel olsun da istiyorum çok şey istiyorum galiba :)şunu almıştım henüz ulaşmadı elime, biraz renklendirmek istiyorum aslında
Eki Görüntüle 696426
porland'ın kaya maya'sını alırım belki valla bilemedim, kahvaltı takımı alan ya da kendi oluşturan arkadaşlar varsa yardım rica ediyorum:5:

kaya maya güselde bi zaman sonra sıkılmas mısın canm bide pahalı ya bi tuzluk 13 lira :23:

bak işte aynı şeyi düşünüyorum kesin sıkılırım :D bi de ne biliyim en fazla iki tabak servis tabağı alırım gibi geliyor ilerde eşimle kahvaltı için puuuf napıcaz:ssz:

yani kahvaltı tak için fazla tabağa gerek yok zaten ben servis tabaklarını yakın misafirim geldiğinde ikramlık içinde kullancam küçük tabaklar nescafe yanına kurabiye falan koymak için kullanılır mesela sadece kahv için kullanmıcam

bernardo'da tüm bir ürün alana istediği ikincisi bedavaymış. eğer yanınıza bir kişi daha bulabilirseniz öyle daha uyguna getirebilirsiniz beğendiğiniz bir modeli.

yani kahvaltı tak için fazla tabağa gerek yok zaten ben servis tabaklarını yakın misafirim geldiğinde ikramlık içinde kullancam küçük tabaklar nescafe yanına kurabiye falan koymak için kullanılır mesela sadece kahv için kullanmıcam

o da mantıklı gayet daha ben günlük yemek takımı da almadım olmadı günlük yemek takımının parçalarını kullanırım :14:
ne halt ediceğimi bilmiyorum özeti bu :9:

Selamlar,

Ben de ilk çeyiz serüvenime başladığımda (5-6 ay önce) kahvaltı takımı almayayım çok pahalı gerek yok diyordum ama yemek takımından önce kahvaltı takımını alıverdim valla:) Keramika'nın seramik kahvaltı takımlarından aldım hem renkleri çok tatlıydı hem de çok uygundu fiyatı(110 lira falan) içime de oturmamış oldu. Yeni kaya-mayaya benzeyen serileri de var onları da düşünebilirsin kk'dan baya arkadaş almıştı sanırım. Ayrıca kaya-maya da çok hoşuma gidiyordu ama pahalı diye almıyordum. Ona çözüm olarak da Porland'ın fabrika satış mağazasından 2 tane kaya maya dikdörtgen tabak aldım, ilerde karşılıklı romantik yemek-kahvaltılarımızı onunla yaparız veya orta tabak olarak kullanırım diye.

Selamlar,

Ben de ilk çeyiz serüvenime başladığımda (5-6 ay önce) kahvaltı takımı almayayım çok pahalı gerek yok diyordum ama yemek takımından önce kahvaltı takımını alıverdim valla:) Keramika'nın seramik kahvaltı takımlarından aldım hem renkleri çok tatlıydı hem de çok uygundu fiyatı(110 lira falan) içime de oturmamış oldu. Yeni kaya-mayaya benzeyen serileri de var onları da düşünebilirsin kk'dan baya arkadaş almıştı sanırım. Ayrıca kaya-maya da çok hoşuma gidiyordu ama pahalı diye almıyordum. Ona çözüm olarak da Porland'ın fabrika satış mağazasından 2 tane kaya maya dikdörtgen tabak aldım, ilerde karşılıklı romantik yemek-kahvaltılarımızı onunla yaparız veya orta tabak olarak kullanırım diye.

:) güle güle kullan canım çok iyi fiyata almışsın keramika kütahya'nınmıl sanırım güvenerek alınır aslında.. kaya maya'nın alsam da her şeyini almayı düşünmüyorum senin yaptığın gibi yapabilirim bak :16:

canım öyleymiş de bir ürünün fiyatını 2 katına çıkarmışlar o şekil diğeri bedava gibi olmuş :20:

fiyatları normalin üzerine çekmişler doğru ama yine de biraz daha ucuz oluyo. kelebekli pasta takımı 250 liraydı mesela normalde. şimdi sitede 350 lira görünüyo. iki tane alınca 175'e geliyo. yine de biraz kar yapmış oluyoruz sanki :37:

fiyatları normalin üzerine çekmişler doğru ama yine de biraz daha ucuz oluyo. kelebekli pasta takımı 250 liraydı mesela normalde. şimdi sitede 350 lira görünüyo. iki tane alınca 175'e geliyo. yine de biraz kar yapmış oluyoruz sanki :37:

o da var canım da bu bir alana bir bedava olayı sadece aldığın ürün için mi acaba örnek veriyorum romance 'i alsam yine romance almak zorunda mıyım, fikrin var mı?

bende keramikanın kahvaltı setini aldım renk seçeneği çok cıvıl cıvıl renkleri bende sitesine bak cnm fiyatlarıda çok uçuk değil:34:

ben bugn mağazaya gttm çbk beğendm 2.sini aynısını mı almak zorundayız dedim başka alablirsiniz dediler

ben orda bi çbk görmüştüm sade bi modeldi 59 tl ydi aslında ondan bi tane de alıp 12 kişiliğe bile tamamlamayı düşünüyorum da kalitesi nasıldır onu bilmiyorum günlük kullancağım için epey hırpalancak :)

Back
X