Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ya canım ne güzel yazmışsın, çok sağol senin ve benim sofram samimi geldi sanirim, sıcak sohbetlerin yapıldığı aile sofrası bizimkisi şık sofralarda çok güzel görünüyor ama

menemenli ve bişili sofralari beğendim, tam annemin her gün hazırladığı kahvaltı gibiler. Diğerleri birazda davet kahvaltısı gibi emek var, sunumlar harika, ama o anne kahvaltisi samimiyetini alamadım
Menemenli kahvaltı benim ❤ çok güzel ifade etmişsiniz, o samimiliği hissetmeniz ve anne kahvaltısına benzetmeniz beni çok ama çok mutlu etti

Poğaçan çok güzel ve lezzetli görünüyor canım, sanirim kahvaltı sofrası yerine kahvaltı tabağı gibi olduğu için oy verilmiyor ama bence kahvaltı tabağın da çok güzel ❤
Çok teşekkür ederim pearlcüğüm ben sofranın fotoğrafı konulacağını anlamamışım ama zaten eğlenmek için katılıyoruz. Daha önce birinci olmayanlar da birinci olsun isterim

Yaparken, çekerken, özellikle yerken yeğenimle biz çok eğlendik Karaciğer meselesi yüzünden diyetteyim ama ben de yedim, kokusuna dayanamadım

Aynen öyle canım ❤ geçmiş olsun , diyette olduğunu bilmiyordum ,en son bebişte süt alerjisi olduğu için diyet yaptığını hatırlıyorum ,karaciğer durumunu bilmiyordum, Allah şifa versin canım

Bildirim geldi,oy vermeye çağırmışsınız da,insaf yani.Nasıl karar vereceğiz. Hepsi birbirinden güzel görünüyor.Birine versem diğerinde aklım kalacak Maşallah sizlere.Ellerinize,emeklerinize sağlık..

Ben birkaç gelip gidip bakayım ,ancak karar verebilirim...

Aynen öyle canım ❤ geçmiş olsun , diyette olduğunu bilmiyordum ,en son bebişte süt alerjisi olduğu için diyet yaptığını hatırlıyorum ,karaciğer durumunu bilmiyordum, Allah şifa versin canım
Kasım annelerinde görmüşsündür diye yazdım canım. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…