pearlshine
senin hakkın çok fazla olduğu düşünüyorum bir menemen sevdalisi olarak. sofran bile tam diyetik :)
benimde sofram hiç özenli degil..
zengin mi diye düşünüyorum hepsini ..
valla böle şeylere hazirlayrak gücüm yok
piknik sofrasi gibi olmuş diyen de oldu ben içimden ne geliyorsa öle yaptım. hiç beklemiyordum ya.
Ya canım ne güzel yazmışsın, çok sağol senin ve benim sofram samimi geldi sanirim, sıcak sohbetlerin yapıldığı aile sofrası bizimkisi şık sofralarda çok güzel görünüyor ama
Poğaçan çok güzel ve lezzetli görünüyor canım, sanirim kahvaltı sofrası yerine kahvaltı tabağı gibi olduğu için oy verilmiyor ama bence kahvaltı tabağın da çok güzel ❤
menemenli ve bişili sofralari beğendim, tam annemin her gün hazırladığı kahvaltı gibiler. Diğerleri birazda davet kahvaltısı gibi emek var, sunumlar harika, ama o anne kahvaltisi samimiyetini alamadım
menemenli ve bişili sofralari beğendim, tam annemin her gün hazırladığı kahvaltı gibiler. Diğerleri birazda davet kahvaltısı gibi emek var, sunumlar harika, ama o anne kahvaltisi samimiyetini alamadım
Poğaçan çok güzel ve lezzetli görünüyor canım, sanirim kahvaltı sofrası yerine kahvaltı tabağı gibi olduğu için oy verilmiyor ama bence kahvaltı tabağın da çok güzel ❤
Çok teşekkür ederim pearlcüğüm ben sofranın fotoğrafı konulacağını anlamamışım ama zaten eğlenmek için katılıyoruz. Daha önce birinci olmayanlar da birinci olsun isterim
Yaparken, çekerken, özellikle yerken yeğenimle biz çok eğlendik Karaciğer meselesi yüzünden diyetteyim ama ben de yedim, kokusuna dayanamadım
Çok teşekkür ederim pearlcüğüm ben sofranın fotoğrafı konulacağını anlamamışım ama zaten eğlenmek için katılıyoruz. Daha önce birinci olmayanlar da birinci olsun isterim
Yaparken, çekerken, özellikle yerken yeğenimle biz çok eğlendik Karaciğer meselesi yüzünden diyetteyim ama ben de yedim, kokusuna dayanamadım
Aynen öyle canım ❤ geçmiş olsun , diyette olduğunu bilmiyordum ,en son bebişte süt alerjisi olduğu için diyet yaptığını hatırlıyorum ,karaciğer durumunu bilmiyordum, Allah şifa versin canım
Bildirim geldi,oy vermeye çağırmışsınız da,insaf yani.Nasıl karar vereceğiz. Hepsi birbirinden güzel görünüyor.Birine versem diğerinde aklım kalacak Maşallah sizlere.Ellerinize,emeklerinize sağlık..
Ben birkaç gelip gidip bakayım ,ancak karar verebilirim...
Çok teşekkür ederim ❤ kazanamasam da bu yorumları okumak bile yetiyor bana, hiç tanımadığım birileriyle kalplerimiz, zevklerimiz uyuşuyor, bu bile çok mutlu ediyor beni
Aynen öyle canım ❤ geçmiş olsun , diyette olduğunu bilmiyordum ,en son bebişte süt alerjisi olduğu için diyet yaptığını hatırlıyorum ,karaciğer durumunu bilmiyordum, Allah şifa versin canım