sofralar harika herkesin ellerine sağlık..
dün şöyle bir göz gezdirmiştim alimiyon
senin tarifin yoktu, simdi sırada direkt sofranı tanıdım sen bu işi biliyorsun
oyum alimiyon
ve bir Karadenizli olarak tabiki Kuymağa gitti
herkese başarılar
Belki daha özenli bir sofra hazırlayabilseydim olabilirdi canım ama senin su böreğin ve özenli sofran varken ve tabi bir kaç arkadaşın daha hem tarifi ve hem sofrası çok güzelken benim 1.olmam mümkün değil, zaten bu sofraların arasında 1.olursam çok mahçup olurum, sırf tarif alıp, katılmadı olmasın diye katıldım, onun mahcubiyeti var üzerimde
Aldığım oya şaşkınlık yaşıyorum şu an menemenim güzel ama soframı çok özenli hazırlayamadığım için oy alamam diye düşünmüştüm ama menemen milli yiyeceğimiz, herkes menemenin hatrına oy veriyor sanirim, sağolsunlar
Ben de su böreği Nevreste
ve yumurtalı kaşarlı simite Emira SY
oy verdim, o masalarda ağzım daha çok sulandı ama patlıcanlı gözleme @Canfeb ve mıhlamada Kukrim
da çok fena gözüm kaldı
Nevoşum minik kuşum bende çok özledimnapim çiçeğim 2 çocukla günler tempolu ve yorucu geçiyor bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim sağlıklı olsunlar da inşallah bi şekilde idare ediliyoruz işte.sen nasılsın iyi misin
Nevoşum minik kuşum bende çok özledimnapim çiçeğim 2 çocukla günler tempolu ve yorucu geçiyor bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim sağlıklı olsunlar da inşallah bi şekilde idare ediliyoruz işte.sen nasılsın iyi misin
Sağol kürksüzüm iyiyim seni gördüm daha iyi oldum aynen öyle oldu kuzum seni de bekliyorum Döndüğümde seni de bebe peşinde koştururken görmek istiyom eskisi kadar aktif olamıyom malum
pearlshine
senin hakkın çok fazla olduğu düşünüyorum bir menemen sevdalisi olarak. sofran bile tam diyetik :)
benimde sofram hiç özenli degil..
zengin mi diye düşünüyorum hepsini ..
valla böle şeylere hazirlayrak gücüm yok
piknik sofrasi gibi olmuş diyen de oldu ben içimden ne geliyorsa öle yaptım. hiç beklemiyordum ya.
Hepsi çok lezzetli ve güzel görünüyor herkesin emeğine sağlık en sevdiğim öğün kahvaltıdır veeee gözlemeli kahvaltıya oy verdim kızlar çok hamaratsınız maşallah size...
evet sayın seyirciler
mıhlama yarışı bırakmış gibi yapıyor ama çok tehlikeli
arkadan gelen gözleme, su böreğine sert bir çalım atarak atağa geçti
o da neee renk renk krep koşa koşa geliyor ,hemen ensesinde zeytin salatası
aman allahım sayın seyirciler bu yarış kalp durdurur
evet sayın seyirciler
mıhlama yarışı bırakmış gibi yapıyor ama çok tehlikeli
arkadan gelen gözleme, su böreğine sert bir çalım atarak atağa geçti
o da neee renk renk krep koşa koşa geliyor ,hemen ensesinde zeytin salatası
aman allahım sayın seyirciler bu yarış kalp durdurur