Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
kuymak da güzel oluyor. ben sütsüz da yapıyorum onu.. Kukrim harikasin :)
sütlü sütsüz mıhlama kuymak ayri mi ?

Çok teşekkür ederim canım
Ama ben menemenden ümitliyim 1. bile olabilir.Çünkü kahvaltı sofrasının olmazsa olmazı
Belki daha özenli bir sofra hazırlayabilseydim olabilirdi canım ama senin su böreğin ve özenli sofran varken ve tabi bir kaç arkadaşın daha hem tarifi ve hem sofrası çok güzelken benim 1.olmam mümkün değil, zaten bu sofraların arasında 1.olursam çok mahçup olurum, sırf tarif alıp, katılmadı olmasın diye katıldım, onun mahcubiyeti var üzerimde

Çok teşekkür ederim canım senin de ellerine sağlık başarılar dilerim

kuymak da güzel oluyor. ben sütsüz da yapıyorum onu.. Kukrim harikasin :)
sütlü sütsüz mıhlama kuymak ayri mi ?
Ben Trabzon'luyum, sütlü kuymağı ilk kez sizden duydum.
kaymaklı ya da ayranlı yapılır bizim oralarda sadesi haricinde.

Canımsın nerelerdesin özledim
Nevoşum minik kuşum bende çok özledimnapim çiçeğim 2 çocukla günler tempolu ve yorucu geçiyor bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim sağlıklı olsunlar da inşallah bi şekilde idare ediliyoruz işte.sen nasılsın iyi misin

benim şu gidip gelemediğim süre içinde iki bebeyi de büyüttün he Coco :) nasılsın canım

benim şu gidip gelemediğim süre içinde iki bebeyi de büyüttün he Coco :) nasılsın canım
Sağol kürksüzüm iyiyim seni gördüm daha iyi oldum aynen öyle oldu kuzum seni de bekliyorum Döndüğümde seni de bebe peşinde koştururken görmek istiyom eskisi kadar aktif olamıyom malum

Maşaallah canım Allah kolaylık versin Rabbim eksikliklerini vermesin
İyiyim canım çok şükür

pearlshine senin hakkın çok fazla olduğu düşünüyorum bir menemen sevdalisi olarak. sofran bile tam diyetik :)

benimde sofram hiç özenli degil..
zengin mi diye düşünüyorum hepsini ..
valla böle şeylere hazirlayrak gücüm yok
piknik sofrasi gibi olmuş diyen de oldu ben içimden ne geliyorsa öle yaptım. hiç beklemiyordum ya.

Hepsi çok lezzetli ve güzel görünüyor herkesin emeğine sağlık en sevdiğim öğün kahvaltıdır veeee gözlemeli kahvaltıya oy verdim kızlar çok hamaratsınız maşallah size...

evet sayın seyirciler
mıhlama yarışı bırakmış gibi yapıyor ama çok tehlikeli
arkadan gelen gözleme, su böreğine sert bir çalım atarak atağa geçti
o da neee renk renk krep koşa koşa geliyor ,hemen ensesinde zeytin salatası
aman allahım sayın seyirciler bu yarış kalp durdurur

Bizde kıyıda çimiyoruz işte ne yapcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…